Öyle ahım şahım bir kart değil ki bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmaya gerek yok 4 ile çarpsa hadi neyse de 2.5 ile çarpan aidat olmayan bir kart birde ilave lounge veriyor ki kaç kişi kaç defa yurtdışına çıkıyor da kullanıyor öyle efsane bir kart değil bence ama aidatsız olduğundan ben aldım metal kapatır bununla devam ederim. Yılda 1 defa yurtdışı çıkıyorum onda da lounge kullanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (429. sayfa)

-
-
hocam vakıfın pp metalinde loungekey yok, sadece sabiha gökçen ve esenboğa havalimanlarında lounge a giriş hakkı var. onda da kartınızdan ücret kesiliyor, ertesi gün iade oluyor diye hatırlıyorum. private, reserve kartlarda loungekey var sanırım, onun şartlarını bilmiyorum.
vakıf haricinde teb in visa infinite kartı var, ancak onda da varlık şartı arıyor, yani hesapta 500k para olması lazım, yıllık 5 defa loungkey kodu veriyor, dünyanın birçok yerine ücretsiz giriş hakkınız oluyor. hesapta 500k sı olan biri zaten günlük faize koysa 50-60 günlük lounge parasını çıkarır, o da ayrı bir tartışma konusu (:
-
biliyorum hocam metal'de loungekey yok. ben reserve için yazmıştım onu nasıl kullanılır tecrübe eden varmı diye
500bin varlık ile yılda 5 hak alacağına burada hem kart aidatı yok hemde yılda 10 kez hemde hesapta 1 tl bile istemiyor. birde çarpanı 2.5 değil 4 olaymış rakipsiz kartmış ama bu haliyle de eğer alınabiliyorsa iş yapar.
bu arada soru arada kaynamasın lounge key üzerinden lounge kullanan birileri tecrübelerini yazarsa güzel olur. sadece vakıf değil bu loungekey global bir firma herkes bilgi sahibi olur hem kullanım hakkında
-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160881519
Arkadaşlar merhaba. Vakıfbank SKY PLATINUM CARD için ayrı bir sayfa açılmıştır. Platinum Plus Metal ve Platinum plus kartlar hakkında konu dağınıklığı ve karışıklığı olmaması için, Sky Platium kart ve Reserve Kart sayfasından devam edilmesi daha doğru olacaktır.
-
-
VakıfBank 600bin TL, diğer bankalar 1.5milyon TL KK limiti olanlar son durumda Select kart alabiliyor mu? Yakın zamanda alan oldu mu?
-
Amazon kampanyasına katılıp puanları yatan var mı?
Biten kampanyalardan okuyorum; 07.03.2025 tarihine kadar yatacağını belirtmişler.
-
Yemeksepeti ve Amazon yatmadı benim gelmezse yarın kayıt açarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
Lounge key e üye olduktan sonra lounge önünde kod oluştur diyorsunuz uygulaması aşırı basit arayüzde , sonra lounge girişinde de loungekey kullanacağınız belirtip uçak biletiniz ve qr kodu gösteriyorsunuz, İşlem tamam :)
Benim merak ettiğim , Metal kart ile sabiha gökçende lounge kullanım hakkı ile private da yer alan hakların aynı olup olmadığı :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: piradomimLounge key e üye olduktan sonra lounge önünde kod oluştur diyorsunuz uygulaması aşırı basit arayüzde , sonra lounge girişinde de loungekey kullanacağınız belirtip uçak biletiniz ve qr kodu gösteriyorsunuz, İşlem tamam :)
Benim merak ettiğim , Metal kart ile sabiha gökçende lounge kullanım hakkı ile private da yer alan hakların aynı olup olmadığı :)
metal ile reserve kotaları başka biri tav altyapısı kullanoıyor reserve loungekey. ayrı ayrı yani
10 defa reserve hakkı var yanında 1 misafir ücretsiz ama çocuk konusu net değil. acaba çocuğa ekstra 1 hak düşerek mi sokuyoruz o kısımda net bilgi yok
-
Başlığı bu konuda meşgul edeceğim için kusura bakmayın lütfen. Bende hem pp hem de metal kart var. Reserve için en çok aranan şart nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemeksepeti puani yatti. World pos olmamasına ve sayaç islememesine rağmen. Şikayetleri dikkate almışlar sanirim
Puan yattı arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: realjackalAmazon kampanyasına katılıp puanları yatan var mı?
Biten kampanyalardan okuyorum; 07.03.2025 tarihine kadar yatacağını belirtmişler.
Arkadaşlar yakit kampanyalarinda depo bazen bos olmuyor 4. Yakiti alamiyorum.Bunun icin baska bir yol var mi? Kod alip sonraki aylarda kullanmak icin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahturan87 -- 8 Mart 2025; 10:8:6 >
Ben bunun için opet karta yükleme yapıldığını okumuştum sanki ama iki ayrı opete sorduğumda yok dediler
Lounge key'de eger dediginiz gibi kodlu giris varsa, sabiha/esenbogada ucreti cekiyorlar banka geri yatiriyor. Muhtemelen ayridir diye dusunuyorum ya da dusunmek istiyorum 😅
Misafirle beraber mi 10 yoksa misafirle beraber 5 mi?
Aynısını soracaktım.Kişi başı mı kullanılıyor hak?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X