Size özel bir kampanya galiba. Bende yok bu kampanya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (437. sayfa)

-
-
Selamlar reserve konusunda da yazdım ama burası daha aktif gibi o yüzden tekrar yazmak istedim.
Reserve kart ile ilgileniyorum. Hali hazırlada pp plastik olan versiyonu var bende. İstanbulda yaşıyorum ve Lounge için tercih etmek istiyorum. İki havaalanındanda uçuşlarım oluyor.
PP plastik, pp metal ve reserve arasındaki farklar nedir tam olarak. Bilgi verebilecek kimse var mıdır?
-
reserve tüm dünya lounge hizmeti sunuyor pp sadece trde
ama sabihada reserve yok pp var
pp kart ücreti var rsv yok
gerisi aynı sayılır
-
teşekkürler
-
-
Oo süpermiş bonusta hangi kartı önerirsiniz hiç kullanmadım bana lounge ve yurtdışı alışveriş için lazım şu an vakıf pp kullanıyorum ücretsizquote:
Orijinalden alıntı: Oz_WebsterTam da bu noktada garanti bonus yd kampanyasi devreye giriyor. Online i kabul ediyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Size özel gelmiş. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar. Aidatsız Platinum Plus mastercard ım mevcut. Bu karta bağlı olarak sanal troy kredi oluşturdum. Troy Kampanyalardan memnunum fiziki olarak Aidatsız Troy kredi kartı sahibi olmak için ikinci bir kredi kartı başvurusu mu yapmam gerekli ? Teşekkürler.
Sanmam heray goruyorum
Belki de yd harcama yapanlara gorunuyordur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_Webster -- 16 Mart 2025; 17:11:7 >
Bonus platinum kullaniyorum. Lounge hizmeti yok malesef. Ama kombo acisindan ikisini de kullanirim yd da. Vakif 250 dolara kadar diyor ya
Ondan sonraki harcamalari bonusla devam ediyorum. Ucak biletlerini de bonusla aliyorum online yd sayiyor diye.
-
Yurt dışı harcamalarım mevcut. Bana şu ana kadar hiç gelmedi bu kampanya. Sadece 100 doları üzeri harcamaya yüzde 5 indirimden faydalanabildim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gravity33Size özel gelmiş. 👍
Hem yurt dışı kampanyaları çok olan, hem euro ekstre kabul eden, hem de lounge hediyesi veren Garanti'nin Amex ve mile&smiles kredi kartları mevcut. Fakat yıllık aidatları epey yüksek. Yüksek miktarda kredi kartı harcaması yapılıyorsa incelenebilir.
-
Hocam bu mil olayını anlamıyorum ya normal tk miles and smiles karttaki gibi mil mi bu yoksa başka mı hesaplanıyor ? 150.000 mil veriyorsa thyden bilet alınırquote:
Orijinalden alıntı: JaWs1903
Vakıf kampanyası olmazsa Shop&fly kullanıyorum. Şu kampanyalar mevcut
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
reserve saw iç hatlar plaza premium lounge da faydalanamıyor mu?
-
Hocam burada 100 mil 1 tl. Yani 35bin tl yurtdışı harcamasına 1500 tl, 4000 tl yurtdışı Online harcamaya 500 tl veriyor öyle düşünün. Sonra ister market benzinde kullanın ister otel uçakta. Vakıftan tek farkı çarpanı yok
Henüz denemedim ama yurtiçi listesinde sabiha yok
Kullanan arkadaşlar daha iyi bilir
-
Hocam 2 ay sonra 60k civarı bookingden ödeme yapacağım toplam ne kadar iade verir değermi bu kartı çıkartmaya yoksa vakıfla ödeyeceğimquote:
Orijinalden alıntı: JaWs1903
Hocam burada 100 mil 1 tl. Yani 35bin tl yurtdışı harcamasına 1500 tl, 4000 tl yurtdışı Online harcamaya 500 tl veriyor öyle düşünün. Sonra ister market benzinde kullanın ister otel uçakta. Vakıftan tek farkı çarpanı yok
Evet 2 hafta oluyor geçtiğimiz hafta kurye ile ulaştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X