Şimdi Ara

VAKIFBANK WORLDCARD'A 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ WORLDPUAN OLARAK HEDİYE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
5
Favori
16.786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar paypal harcamaları acaba dahil ediliyor mu, benimki dolar olarak çekiyor visamdan dolar olarak da ödüyorum, şimdi baktım 1 dolarlık harcama var bir tane dahil ederlerse onca emek boşa gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arkadaşlar paypal harcamaları acaba dahil ediliyor mu, benimki dolar olarak çekiyor visamdan dolar olarak da ödüyorum, şimdi baktım 1 dolarlık harcama var bir tane dahil ederlerse onca emek boşa gitti

Ben görüştüm dahil olmaz denildi her ihtimale karsi iptal ettirdim ancak kur farkından dolayı 0,18 dolar aleyhe fark oluştu. Ayrıca harcama Lüksemburg olarak gözüküyor . Yurtdışı harcamaları ise dahil degil zaten buyuk ihtimalle bir sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

"Ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil edilecektir." diyor.
    Farketmeden 40 TL lik bir harcama yapmışız ek kart ile ama kampanyaya ek kart ile başvurmadık asıl kartla başvurduk yine de dahil edilecek midir 40 TL bilginiz var mı

Gecen kampanyaya 100 TL ile katılmıştım ek karttan da 60 TL harcama yapılmıştı belki dahil olmaz diye 100 harcamaya devam etmiştim 60 TL puan yatmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahane06

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arkadaşlar paypal harcamaları acaba dahil ediliyor mu, benimki dolar olarak çekiyor visamdan dolar olarak da ödüyorum, şimdi baktım 1 dolarlık harcama var bir tane dahil ederlerse onca emek boşa gitti

Ben görüştüm dahil olmaz denildi her ihtimale karsi iptal ettirdim ancak kur farkından dolayı 0,18 dolar aleyhe fark oluştu. Ayrıca harcama Lüksemburg olarak gözüküyor . Yurtdışı harcamaları ise dahil degil zaten buyuk ihtimalle bir sorun olmaz.

sağol dostum dünden beri canım sıkılmıştı, minimum 60 küsürlük harcamam vardı, 1 dolar herşeyi bozuyor. İnşallah sorun çıkmaz bakalım nolacak.

• Benim alisverisler tamam keske 25yerine 35puan hedefleseydim. Puanlar gelsin bakalim

• http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=495

Carrefour kampanyasıyla birleştirdim ben inş. ikisi de sağsalim gelir

Kampanya Koşulları :
    Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir .Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir.
    Kampanyaya Taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler ve BusinessCard’lar dahil değildir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 10 Kasım 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 22 Kasım 2012’dir.
    Kampanya katılımı için CARREFOUR yazıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
    2 Ekim-5 Kasım 2012 tarihleri arasında Worldcard ile CarrefourSA ve CarrefourSA Expres'lerde yapılan taksitli alışverişlerde 2 ay ekstre erteleme geçerli olacaktır.Kampanya Joker Vadaa menüsü üzerinden geçerlidir.

• araya milplus yıllık üyelik ücreti girmiş, umarım sayılmaz, otomatik ödemeler sayılmıyor yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

araya milplus yıllık üyelik ücreti girmiş, umarım sayılmaz, otomatik ödemeler sayılmıyor yazıyordu

Hay Allahım!
    Sizin mesajı görünce işkillenip ben de baktım, benden de alınmış.
    Burnuma kötü kokular geliyorKavga dövüş bizi bekliyor gibi.
    Otomatik ödemeden çok da farklı değil düşününce ama Vakıfbank sonuçta.
    Yarın müşteri hizmetlerine soralım bakalım.
    Sorun çözelimden hallederiz en kötü ihtimalle.
  • milplus üyelik ücretinin harcama olarak değerlendirileceğini sanmıyorum. banada yansıtmışlar bu arada. Eşimede. 10*100tl*2kart ile kampanya işlemlerini tamamladım. +40 tl kişiye özelide araya kaptırıverdim. 06 kasımı bekleyelim bakalım şimdilik.
  • puanı yüklenen var mı?
  • an itibariyle benimki yüklenmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

puanı yüklenen var mı?

benimki yüklenmemiş sizinki yüklenmiş mi diye sorsan daha makbul. Bana da henüz yatan birşey yok.
  • 9nda yüklenecek zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

9nda yüklenecek zaten.

Kampanyadan kazanılan puanlar 6 Kasım 2012 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek. Kullanılmayan puanlar 17 Kasım 2012 tarihinde geri alınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

9nda yüklenecek zaten.

Kampanyadan kazanılan puanlar 6 Kasım 2012 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek. Kullanılmayan puanlar 17 Kasım 2012 tarihinde geri alınacaktır.

http://www.kredikartlari.net/kredioku.asp?id=31257
    .
    .
    .
    kampanya katılımının bankamıza kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekmektedir.
    Maksimum ödül kazanımı 100 TL'dir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 9 Kasım 2012 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek. Puanların son kullanım tarihi 19 Kasım 2012’dir, kullanılmayanlar puanlar 20 Kasım 2012’de geri alınacaktır.
    Harcamalar müşteri bazında değerlendirilecek ve bir müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

9nda yüklenecek zaten.

http://www.kredikartlari.net/kredioku.asp?id=31257
    .
    .
    .
    kampanya katılımının bankamıza kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekmektedir.
    Maksimum ödül kazanımı 100 TL'dir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 9 Kasım 2012 tarihinde ilgili kartlara yüklenecek. Puanların son kullanım tarihi 19 Kasım 2012’dir, kullanılmayanlar puanlar 20 Kasım 2012’de geri alınacaktır.
    Harcamalar müşteri bazında değerlendirilecek ve bir müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilecektir.

6 idi 9 yapmış üçkağıtçılar...

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=427

ilk sayfada kopyalanmış metinde de yazıyor 6sı diye

• Arkadaşlar şöyle bir sorum var:

Vakıfbanktan bu kampanya ile birleştiğini düşündüğüm kişiye özel bir kampanya mesajı almıştım. 3500 TL harca 70 TL parapuan kazan şeklinde. Bu puanım bugün yatmış. Birinci sorum bu puanın harcama süresi var mıdır? Süre yok ise bunu milpuan olarak sonraki bir tarihte kullanmayı düşünüyorum.

Ancak bu kampanya ile birlikte alışverişlerimi minimum 10x100 TL ve daha fazla miktarlarda yaptığım için 100 TL puan daha bekliyorum ki yüklendiği takdirde şu an kazanmış bulunduğum puandan sonra yüklenmiş olacak. Bu puan ise bildiğiniz gibi 17 kasıma kadar kullanılmadığı takdirde geri alınıyor.

Bu durumda 17 kasıma kadar puanlardan harcama yaparsam bu harcama öncelikle hangi puandan düşer. (Kartıma önce yüklenen puandan mı? yoksa öncelikle silinmesi söz konusu olan puandan mı?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksen1

Arkadaşlar şöyle bir sorum var:

Vakıfbanktan bu kampanya ile birleştiğini düşündüğüm kişiye özel bir kampanya mesajı almıştım. 3500 TL harca 70 TL parapuan kazan şeklinde. Bu puanım bugün yatmış. Birinci sorum bu puanın harcama süresi var mıdır? Süre yok ise bunu milpuan olarak sonraki bir tarihte kullanmayı düşünüyorum.

Ancak bu kampanya ile birlikte alışverişlerimi minimum 10x100 TL ve daha fazla miktarlarda yaptığım için 100 TL puan daha bekliyorum ki yüklendiği takdirde şu an kazanmış bulunduğum puandan sonra yüklenmiş olacak. Bu puan ise bildiğiniz gibi 17 kasıma kadar kullanılmadığı takdirde geri alınıyor.

Bu durumda 17 kasıma kadar puanlardan harcama yaparsam bu harcama öncelikle hangi puandan düşer. (Kartıma önce yüklenen puandan mı? yoksa öncelikle silinmesi söz konusu olan puandan mı?)

bende de aynı durum var bana 60 lira yattı ikisininde süresi var haberin olsun ve bana gelen mailde 60 liram 9 unda yüklenecek dediler -daha erken yüklemişer- 19 una kadar kullanılmaı yazıyordu 60 liranın. 10*100 e de katıldım o da 9 unda yatacak inşallah ve oununda süresi var öncelik diye birşey yok sen ikisinide hemen harca

• quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

quote:

Orijinalden alıntı: eksen1

Arkadaşlar şöyle bir sorum var:

bende de aynı durum var bana 60 lira yattı ikisininde süresi var haberin olsun ve bana gelen mailde 60 liram 9 unda yüklenecek dediler -daha erken yüklemişer- 19 una kadar kullanılmaı yazıyordu 60 liranın. 10*100 e de katıldım o da 9 unda yatacak inşallah ve oununda süresi var öncelik diye birşey yok sen ikisinide hemen harca

Evet ya öyleymiş bana gelen SMS de böyle bir şey yazmıyordu siz yazdıktan sonra maillerimi kontrol ettim, bankadan gelen mailde 19 kasıma kadar kullanılması gerektiği belirtiliyor.

• şu an için puanlat yatmamış saat
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.