Şimdi Ara

VAKIFBANK WORLDCARD'A 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ WORLDPUAN OLARAK HEDİYE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
5
Favori
16.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMOR55

şu an için puanlat yatmamış saat

+1
    yatmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: nessu

quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

şu an için puanlat yatmamış saat

+1
    yatmamış

Aynen yatmamış.Bekliyoruz Vakıf inşallah bir yamuk yapmaz..
  • carrefour yarındı bugün yatmış onun da zamanını önemi almışlar ne... Bu 10 alışveriş yatmamış
  • Saat 09:21 ve hala yatmamış :)
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak eğer yükelnirse bana da Carrefour ve 10 alışverişden bedava kampanyasından 100 + 20 TL olmak üzere 120 TL puan yükelnecek. Bu puanlar süreli puanlar olduğundan uçak biletinde kullanmayı düşünüyorum . Ama eğer ekonomi sınıf bilet alırsak bileti iptal etmemizde sadece vergi kısmını alıypruz snırsam puan olarak.

Aranızdan ekonomi sınıf uçak bileti almayıp biletini iptal ettiren oldumu , ne kadarlık bir ceza kesintisi ile puan iade ediliyor. Forumda bir yerde okumuştum , arkadaş ileriki tarihe ait bir uçak bileti alıyormuş ve sonra istediği zaman iptal ettirdiğinde bir kesinti yapıyorlarmış ve puanlar süreli olmayacak şekilde yatıyor dedi. Siz ne önerirsiniz . Geçen sen bu şekilde 4 uçak biletim yandı , gidemedim ...

Bilgilerinizi paylaşırsanız hepimiz için çok iyi bir paylaşım olur ...
  • müşteri hizmetleri ile görüşen varmı acaba
  • 10*100 Tl ile kampanyaya katıldım ama halen puanlarım yatmamış
  • müşteri hizmetleri dün görüştüm.
    darty den alışveriş yapmıştım 10 alışverişin içinde olarak. fakat 3 ay erteleme kullandım. bunu alışveriş olarak saymıyorlarmış. itiraz ederek kampanya kurallarında böyle bir kuralın olmadığını söyledim. kontrol ettiler gözükmediğinden puan yüklenmez dediler.
    ama yarın kontrol edin bekli yatar dediler. eğer yatmazsa arayıp tekrar kontrol ettirmemi ve şikayet kaydı açtırmamı söylediler.
    vakıf çok iyi banka ya :) bakalım bugün akşama yatmazsa (-ki bence yatmayacak) yarın arayıp şikayetimi yaparım.
    3 ay sonra aynı kampanyayı yapsalar ve bu ertelenen alışveriş o ay içerisinde sayılacak mı acaba
  • puanların karta yatıp yatmadığını nasıl öğreniyoruz?
    illa bi pos makinesinde mi bakmak lazım?
  • webşubemden bakabilirsin
    şifren varsa
  • 10 alışveriş =Bende de HENÜZ YATMADI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 9 Kasım 2012; 13:13:07 >
  • şimdi baktım gene gelen giden yok bunlar net alışverişleri dahil değil vs gibi birşey uydurmazlar inş. Yatan olursa haber versin
  • Genelde son saatlerde yatar :)
  • Saat 14:50 ve hala yatmamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanthunder

müşteri hizmetleri dün görüştüm.
    darty den alışveriş yapmıştım 10 alışverişin içinde olarak. fakat 3 ay erteleme kullandım. bunu alışveriş olarak saymıyorlarmış. itiraz ederek kampanya kurallarında böyle bir kuralın olmadığını söyledim. kontrol ettiler gözükmediğinden puan yüklenmez dediler.
    ama yarın kontrol edin bekli yatar dediler. eğer yatmazsa arayıp tekrar kontrol ettirmemi ve şikayet kaydı açtırmamı söylediler.
    vakıf çok iyi banka ya :) bakalım bugün akşama yatmazsa (-ki bence yatmayacak) yarın arayıp şikayetimi yaparım.
    3 ay sonra aynı kampanyayı yapsalar ve bu ertelenen alışveriş o ay içerisinde sayılacak mı acaba

MH SAÇMALAMIŞ. kampanya koşullarında ilgili dönemde ekstrenize yansıyan demiyor, yaptığınız ilk on alışveriş diyor. Yatar bal gibi yatar. Sorun yok.

• Kisiye ozelden 50 tl l yeni carsimdan 53 tl yais bunda hala bisi yok yatsada zaten int dahil oldgmdan dusuk yatcak ama ne yatar merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşalr an itibariyle puanlarım yapmamış görünüyor min 100 liralık alışveriş yaptık ama beklemekteyiz puan gelsede uçsak
  • sayfaya her yeni mesajda heyecanlanıyorum yattı mesajı atıldı diye :) bende de henüz yatmadı..
  • saat 16:53, bana da hala yatmamış.
  • puanlar Yarın yatacak arkadaşlar carrefour kampanyası ile gün karışıklığı olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.