Şimdi Ara

VAKIFBANK WORLDCARD'A 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ WORLDPUAN OLARAK HEDİYE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
5
Favori
16.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sebosentez

Arkadaşlar ben 10 tane 100 lira üzeri alışveriş yaptım ama kampanyaya katılım mesajı atmamışım :(
    Puanın yatma ihtimali var mı müşteri hizmetleri ile görüşsem?

bana da yatmis 100 tl. Kesinlikle vermezler. Ben ramazan kampanyasına mesaj gönderdiğim halde göndermemişsiniz diyerek yatırmadılar. Oysa onay mesajı bile gelmişti. O zamanlar vodafone kullanıyordum. Sonra aveaya geçmiştim, o yüzden mi sorun çıktı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de puanım yatmışmış.Teşekkürler Vakıf Teşekkürler World
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

48.5 tl de bana yatmış. hayırlı olsun. bu arada 100 tl üzeri gıda akaryakıt alışverişinden kazanan varmı ? alışveriş yapılan yerde word pos cihazı olması gerekiyormu?

word posttu olması gerekmiyormuş ama iş yerinin word üyesi olması gerekiyormuş enteresan mh ile görüştüm... ben bi116 liralık harcamaya yolladım 3 lira geldi
  • 1000 TL harcamaya 140 geldi, 40 TL kişiye özel 1000 TL harcama için. Teşekkürler vakıf. Bu arada 5 dolar paypal harcamam dikkate alınmamış.
  • Arkadaşlar benimhesap harekelerinde sadece puan olarak yüklendi gözüküyor. 2250 puanın tl karşılığı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

Arkadaşlar benimhesap harekelerinde sadece puan olarak yüklendi gözüküyor. 2250 puanın tl karşılığı nedir?

1000 puan 5 tl olması lazım
  • quote:

Arkadaşlar benimhesap harekelerinde sadece puan olarak yüklendi gözüküyor. 2250 puanın tl karşılığı nedir?

karşılığı 11,25 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

karşılığı 11,25 TL

1 WP 0,005 krş?
  • Vakıfbank kesinlikle beni sınıyor sanırım 10 Alışverişin 1 i Bizden Kamp. Hediye W 68 WP yatırmışlar oysaki 5-31 ekimde 0,34 TL lik bir harcamam olmadı ki 10 tane 100 TL lik harcamam oldu 100 tl beklerken farklı bir kartımla ama ek kart değil ortak limitli kart GG için 0,34 TL lik bir işlem yapmışım bunu bu harcamaya sayıyorlar ve bu harcama ekstrede görünmüyor.Nasıl bir bankadır bu vakıfbank

• Bana da hesapladığım gibi 47 TL'lik puan yatmış, sağolasın Vakıfbank (arada bir çamur yapıp puanların üstüne yatıyor ama yapacak bir şey yok. Benim başıma da BP'nin 4*100 TL akaryakıta 50 TL iade kampanyasında olmuştu. Tüm alışverişleri aynı istasyondan yaptığım halde sonuncusu muhtemelen farklı postan çekildiği için BP istasyonu yerine ... Benzinlik gibi geçiyordu, tüm itirazlarıma rağmen kabul ettiremedim.)
  • 100 tl sorunsuz yattı bu kez,,, öncekinde 28 gün uğraştırmışlardı,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

1000 TL harcamaya 140 geldi, 40 TL kişiye özel 1000 TL harcama için. Teşekkürler vakıf. Bu arada 5 dolar paypal harcamam dikkate alınmamış.

+1 aynen 140.
  • 100 tl banada yatmış. ayrıca dün yaptığım market harcamasındanada 10 tl kazandım. iyi alışveriş oldu
  • Vakifbank World puanlarini hangi marketlerde kullanabiliyoruz bilen var mi?
  • bana kafasına göre yatırmış 50den aşağı yoktu, milplus yıllk ücreti olsa 10 tl yatardı, 25 liralık alışverişim yok, 5000 yakın puan yatırmış taksitlerden birinimi sayı ne yaptılar
    kafana göre vakıf , neyse daha önce fazladan yatanlara saydım
  • Banada bir alışvrişin toplam tutarını değilde taksit tutarını yatırmışlar puan diye ne yapcaz şimdi anlat anlatabilirsen
  • Önceki sayfalarda anlatmaya çalışmıştım ancak arkadaşlar sağolsun dalga geçmişlerdi. Taksitli alışverişlerde o ay yapıldı ise ilk taksit sayılıyor sadece diye.
  • 100 veya 140 tl yatan arkadaşlar harcamalarınızı nerelerden yaptınız bir sonraki kampanya için bize de referans olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

48.5 tl de bana yatmış. hayırlı olsun. bu arada 100 tl üzeri gıda akaryakıt alışverişinden kazanan varmı ? alışveriş yapılan yerde word pos cihazı olması gerekiyormu?

Bu konuda ben ballıyım sanırım.Migrostan 100 küsür TL alışverişim oldu mesaj attım 100 TL world puan kazandınız 2 iş günü içerisinde yüklenicek diye mesaj geldi

yanlız benim şöyle bir problemim var.ben bu kartı 1 senedir kullanıyorum.limit arttırım talebimi kaale bile almıyorlar ne yapmam lazım?
  • 10 kasım itibariyle 100tl beklerken 25tl yatmış, meğer kampanya başlama tarihinden itibaren (5-31 Ekim 2012 tarihleri arasında) olan harcamalar dahilmiş, ben mesaj gönderdikten sonra yapılan harcamalar dahil sanıyordum
    Bu küçük detaylarla insanları kandırıyorlar, ayın 5inde de eylüldeki lukoilin 25tl yakıt kampanyasını kullanmıştım, diğer tüm harcamalar 100tl ve üzeri idi. Bi tarafımızı boşuna yırtmışız.
    10tlde birikmiş bonus vardı, madem bu kadar düştünüz ihtiyacınız var 35tl bonusu vakıfbanka bağışlıyorum kartı iptal edin dedim ve kartı iptal ettirdim.
    Alavere dalaverelerle uğraşacak halim yok yani. Her pos makinasında da (vakıf pos dahil) kullanamıyordum, pos seçiyordu meret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hegoatANKARA -- 12 Kasım 2012; 1:59:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.