Şimdi Ara

VAKIFBANK WORLDCARD'A 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ WORLDPUAN OLARAK HEDİYE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
5
Favori
16.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hegoatANKARA

10 kasım itibariyle 100tl beklerken 25tl yatmış, meğer kampanya başlama tarihinden itibaren (5-31 Ekim 2012 tarihleri arasında) olan harcamalar dahilmiş, ben mesaj gönderdikten sonra yapılan harcamalar dahil sanıyordum
    Bu küçük detaylarla insanları kandırıyorlar, ayın 5inde de eylüldeki lukoilin 25tl yakıt kampanyasını kullanmıştım, diğer tüm harcamalar 100tl ve üzeri idi. Bi tarafımızı boşuna yırtmışız.
    10tlde birikmiş bonus vardı, madem bu kadar düştünüz ihtiyacınız var 35tl bonusu vakıfbanka bağışlıyorum kartı iptal edin dedim ve kartı iptal ettirdim.
    Alavere dalaverelerle uğraşacak halim yok yani. Her pos makinasında da (vakıf pos dahil) kullanamıyordum, pos seçiyordu meret.

Aynısı benim başıma geldi
    SMS göndermeden kampanyaya katılmadan önce yaptığım 12 TL lik alışverişi de dahil etmişler
    ALLAH BELANI VERSİN VAKIFBANK

• arkadaşlar yansıyan taksitleride mi sayıyor bu Vakıf geçen aylarda yapmış olduğum 14 tl tutarında bir taksit yansımış vakıf 14 wold puan yatırmış oysa o dönem 30 tl altı alışverişim olmadı ona göre ayarlamıştım taksit kadar puan yatan başka arkadaş var mı?
  • 100tl yatmış 7tl de birikmiş varmış.107 tl world puan harcadım.

Teşekkürler vakıfbank.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemannn

arkadaşlar yansıyan taksitleride mi sayıyor bu Vakıf geçen aylarda yapmış olduğum 14 tl tutarında bir taksit yansımış vakıf 14 wold puan yatırmış oysa o dönem 30 tl altı alışverişim olmadı ona göre ayarlamıştım taksit kadar puan yatan başka arkadaş var mı?

olmaz öyle şey bankayı arayın bence
  • Kampanya şartlarını okuyup anlamadan bela oluyanları anlamıyorum
    25liram yatmış toplam 33puan en iyisi benzin sigara almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar puanin son kullanma tarihi nedir?
  • 10 Kasım tarihinde yatmış 30 TL (bir hatam sonucu 30 TL oldu, iki katı olabilirdi)

Sanırım bu avans worldpuanımı kapatıyor (eskiden öyleydi) dolayısıyla 30*3 Worldpuan değerinde benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Kampanya şartlarını okuyup anlamadan bela oluyanları anlamıyorum
    25liram yatmış toplam 33puan en iyisi benzin sigara almak.

Kampanya şartlarını okumak her zaman yeterlimi veya herkesin kampanya başlamadan önce haberi olmuyor veya benim gibi mesaj gönderdikten sonraki harcamalar dahil zannedilebiliyor. Çünkü daha önceki kampanyalar için önce mesaj göndermek gerekiyordu. Arada düşük harcama yaptıysa kampanyanın anlamı kalmayabiliyor. Her kampanya neredeyse bir öncekinden farklı bir şart ihtiva ediyor ve insanların kafası karışıyor.

Aynı dönemde başka kişiye özel kampanya da vardı onun içinde mesaj attım ama mesaj ne hikmetse ulaşmamış, diğer hattımla da mesaj göndermiştim o ulaşmış (ilginç değilmi?), tabi sistemde kayılı olan hatla gönderilmesi gerektiği için söyledikleri harcamayı yapmama rağmen yararlanamadım.
    5-6 önce kart çipini bazı poslar okurken kendi atmsi okumuyordu, yeni kart istedim kart elimde olduğu halde kart güvenliği gerekçesiyle kart iptal edildi farklı br numarayla yeni kart gönderdiler. Bu sizce normal bir uygulamamı? İşin yoksa verdiğin otomatik ödemeler için falan tekrar uğraşırsın! Gönderdikleri kartta vakıf pos dahil pek çok posta hata veriyor.
    Yani sorun bir değil iki değil

• bana da 600 puan yüklenmiş sadece 3 tl yapıyor ama benim en az harcamam 20tl'ydi ve 3 tl'lik ayın 5'inden itibarenherhangi bir taksidim de yok.. Şikayetvar'a yazdım cevap verecekler bakalım.. Dalga mı geçiyorlar müşteriyle anlamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider85

bana da 600 puan yüklenmiş sadece 3 tl yapıyor ama benim en az harcamam 20tl'ydi ve 3 tl'lik ayın 5'inden itibarenherhangi bir taksidim de yok.. Şikayetvar'a yazdım cevap verecekler bakalım.. Dalga mı geçiyorlar müşteriyle anlamadım :(

Taksit falan olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

quote:

Orijinalden alıntı: dantes57

BANA DA YATMIŞ.72,5 TL. BUNLARIN SON KULLANMA TARİHİ NEYDİ?

müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeye göre son kullanma tarihi : 19.11.2012

19u dahildir sanırım değil mi?
  • Evet; 20 sinde geri alınır diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydogdu

quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

quote:

Orijinalden alıntı: dantes57

BANA DA YATMIŞ.72,5 TL. BUNLARIN SON KULLANMA TARİHİ NEYDİ?

müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeye göre son kullanma tarihi : 19.11.2012

19u dahildir sanırım değil mi?

En geç 19 unda kullanınız demişlerdi bana.
  • ayın 10 unda 100 tl yatmış, 15 inde hatalı puan diye geri alınmış,,,
  • arkadaşlar yurtdışı kampanyasından %10 indirim kazanan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahiraygun

ayın 10 unda 100 tl yatmış, 15 inde hatalı puan diye geri alınmış,,,

hOCAM BENDEDE aynısı olmuş hemde 2 ayrı kartımızda da. Sonuç alabildiniz mi. Kayıt açtırdım inceleyeceklermiş miş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

hOCAM BENDEDE aynısı olmuş hemde 2 ayrı kartımızda da. Sonuç alabildiniz mi. Kayıt açtırdım inceleyeceklermiş miş.

kayıt açtırdım ben de, bekliyorum,,, geçen kampanyadaki buna benzer bi problem 28 günde çözülmüştü, umarım bu kez öyle olmaz,,,
  • quote:

quote:

quote:

kayıt açtırdım ben de, bekliyorum,,, geçen kampanyadaki buna benzer bi problem 28 günde çözülmüştü, umarım bu kez öyle olmaz,,,

neyse en azından şimdi yükleme yapılırsa ki yapılmaması için bir sebep yok, puanlarımız SÜRESİZ olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyse en azından şimdi yükleme yapılırsa ki yapılmaması için bir sebep yok, puanlarımız SÜRESİZ olur.

hocam, karşımızdaki vakıfbank,,, ben çok emin değilim,,,

• BEnde de arkadaşlar puan silinmiş . Şimdi inceleme yaptım ...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.