Şimdi Ara

VAKIFBANK WORLDCARD'A 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ WORLDPUAN OLARAK HEDİYE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
5
Favori
16.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurt dışında yapılan işlemler denilmiş ama biz paypal kullanıyoruz yurt dışından post cihazından çekmiyoruz acaba dahil olur mu arada bir konu. Bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

quote:

Orijinalden alıntı: isyankar1976

benim kartta 10 tl puan var ama migrosta geçmiyor mesela... puanları nasıl kullanabiliriz bilen var mı?

Migros world,maximum ve bonus üye işyeri .Siz nasıl kullanamadınız anlamadım?

yapıkredi world kartın puanlarını sürekli kullanıyorum ama
    kasiyer eleman vakıfbankın puanlarını kullanamadığımızı söyledi
  • mail geldi bana az önce, ekimde 1000 tl harcamama ekstradan 40 tl puan vereceklermiş, kontrol edin sizde

(NOT: Kartımı eylülde 1 kuruş bile kullanmamıştım)
  • internet üzerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamına dahildir arkadaşlar.
    yurt dışı alışverişleri dahil değil sadece yurtiçi alışverişleri dahil olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gphone

internet üzerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamına dahildir arkadaşlar.
    yurt dışı alışverişleri dahil değil sadece yurtiçi alışverişleri dahil olacaktır.

az önce tekrar aradım müşteri hizmetlerini internet alışverişleri kampanyaya dahil DEĞİLDİR bunu MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN TEYİT ETTİRDİM

MAİL ORDERDAN BAKTI İNTERNET ALIŞVERİŞLERİ KAMPANYAYA DAHİL DEĞİLDİR

Sıktı artık bu muhabbet art niyet arayorum artık burda aksini bilmeden yazıp çizenlerdE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 9 Ekim 2012; 17:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

az önce tekrar aradım müşteri hizmetlerini internet alışverişleri kampanyaya dahil DEĞİLDİR bunu MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN TEYİT ETTİRDİM

Sıktı artık bu muhabbet art niyet arayorum artık burda aksini bilmeden yazıp çizenlerdE

Mh dahil değil ama internetteki sitelerinde dahil değil demiyorlar.Ona rağmen size bunu nasıl söylediler hayret.

• Mail order odeme sekli degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wikipedia der ki:
    "Mail-order ya da postayla alışveriş, bir malın mağazaya gitmeden katalogdan ısmarlanması ve satın alınması."

üstte mesajda "müsteri hizmetleri mail ordera baktı söyledi" derken ne kasdedilmiş anlamadım... acaba "mail order" yöntemi ile alışveriş dahil değildir mi demek istenmiş...

bu arada bunu yazarken teb'den gelen sms:

VakifBank Worldcardla 31 Ekime kadar Sok marketlerde 3 adet 40 TL ve uzeri alisverise 12 TL Worldpuan! SOK yaz, kartin son 6 hanesini 6635e g?nder.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

quote:

Mh dahil değil ama internetteki sitelerinde dahil değil demiyorlar.Ona rağmen size bunu nasıl söylediler hayret.

teyit için mailorderdan baktı ve sonra bana kesin olarak dahil değildir dedi.

şu saatten sonra şu başlık altına teyit edilmemiş aksi bilgi yazmayın arkadaşların çoğu mağdur olacak eksik bilgi nedeniyle.

Yarın sabah bende arayayım bir teyit edeyim en iyisi.kimse mağdur olmasın.birçok arkadaş internetten alışveriş yapacak.Benim bildiğim mail order pos cihazına kart bilgilerinin manuel (elle) 3.bir şahıs tarafından olarak girilmesi şeklindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 9 Ekim 2012; 19:44:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şu saatten sonra şu başlık altına teyit edilmemiş aksi bilgi yazmayın arkadaşların çoğu mağdur olacak eksik bilgi nedeniyle.

Yarın sabah bende arayayım bir teyit edeyim en iyisi.kimse mağdur olmasın.birçok arkadaş internetten alışveriş yapacak.Benim bildiğim mail order pos cihazına kart bilgilerinin manuel (elle) 3.bir şahıs tarafından olarak girilmesi şeklindedir.

kampanya şartlarında aksi belirtilmemiş durumu arka arkaya herkes arasın ki, şartları değiştirsinler.. geçen kampanyada kuyum dahildi "yani yazmıyordu dahil oldu" bu kampanyada uyanmışlar açık açık belirtmişler kuyum dahil değildir diye.. geçen haftaki gittigidiyor gibi yaptıracaksınız hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kampanya şartlarında aksi belirtilmemiş durumu arka arkaya herkes arasın ki, şartları değiştirsinler.. geçen kampanyada kuyum dahildi "yani yazmıyordu dahil oldu" bu kampanyada uyanmışlar açık açık belirtmişler kuyum dahil değildir diye.. geçen haftaki gittigidiyor gibi yaptıracaksınız hadi hayırlısı

Arkadaşlar 07 Ekimde kampanyaya dahil olmadan önce çağrı merkszi ile görüştüm bana ilgili temsilvi internet alışveirşleri dahildilr dedi. Sonra alışveriş yaptım ve 8 Ekimde tekrar arayarak yapmış olduğum alışverişin dahil olup olmadığını sorduğumda işlem bekleyen provizyonda gözüktüğünden işlem hakkında bilgi vermediler. Sonra 8 Ekimde bir erkek temsilci tarafından arandım internet alışveirşlerinin dahil olmadığını söylediler. Ben de internet sitelerinde yer alan kampanya koşullarında bu bilginin yer almadığını söylediğim de evet haklsınız internet alışveirşleri dahil değildir şeklinde bir ifade yer almamakta ve bu konuyu araştırackalarının ve kampanya kouşullarında değişikliğe gidilse bile müşterilerinin zararına değiş faydasına olacak şekilde kampanya koşullarının değiştirileceğini söylediler.

Sonra 09 Ekim tarihinde saat 22:00 da çağrı merkezini aradıam . bayan temsilci ile görüşme sağladım . Temsilciye 7 ekim de yapmış olduğum alışveirş dahil mi diye sordum ilgili temsilci hayır kesinlikle internet alışveirşleri dahil değil değildir dedi. Sonra internet sitesinde yer almadığını ve sitede kampanya koşulları Vakıfbank tarafından değiştirilebilir şeklinde ifade yer almadığını vurguladığım halde ilgili temsilci şikayetimi almadı . Bana ortada şikayetlik bir durum olmadığını ve kampnaya koşullarında internet alışverişleri dahil edilmeyecek şekilde değiştirileceğini söyledi. İlgili temsilci bankasının haklı olduğunu söyledi.

Şimdi böyle bir durumda internetten yaptığımız alışveirşler kampanyaya dahil edilmeyecek ve koşulları da sitede belirtmedikleri halde değiştirecekler.

Arkadaşlar lütfen uyumayalım Vakıfbank 4-5 ay önce de pazartesi kampanyasında sitede belirtmediği halde kampanyadan bilgilendirilen müşterilerinin yararlanacağını söylediler ve yapılan alışverişleri kabul etmediler.

Siz de yarın gün içerisin de Genel Müdürlük den kampanya bölümü ile irtibata geçmeye çalışın ve insan Kaynakları Genel Müdürü yardımcısı ile irtibata gçemeye çalışın. Müşterileri mağdur etme hakkına kimse sahip değildir. Her şey açıkça sitedeki kampanya koşullarında belirli. Gerkirse tüketici mahkemesine bile gidilebilir.

Sizler de gerkli merciilere ulaşın ....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 07 Ekimde kampanyaya dahil olmadan önce çağrı merkszi ile görüştüm bana ilgili temsilvi internet alışveirşleri dahildilr dedi. Sonra alışveriş yaptım ve 8 Ekimde tekrar arayarak yapmış olduğum alışverişin dahil olup olmadığını sorduğumda işlem bekleyen provizyonda gözüktüğünden işlem hakkında bilgi vermediler. Sonra 8 Ekimde bir erkek temsilci tarafından arandım internet alışveirşlerinin dahil olmadığını söylediler. Ben de internet sitelerinde yer alan kampanya koşullarında bu bilginin yer almadığını söylediğim de evet haklsınız internet alışveirşleri dahil değildir şeklinde bir ifade yer almamakta ve bu konuyu araştırackalarının ve kampanya kouşullarında değişikliğe gidilse bile müşterilerinin zararına değiş faydasına olacak şekilde kampanya koşullarının değiştirileceğini söylediler.

Sonra 09 Ekim tarihinde saat 22:00 da çağrı merkezini aradıam . bayan temsilci ile görüşme sağladım . Temsilciye 7 ekim de yapmış olduğum alışveirş dahil mi diye sordum ilgili temsilci hayır kesinlikle internet alışveirşleri dahil değil değildir dedi. Sonra internet sitesinde yer almadığını ve sitede kampanya koşulları Vakıfbank tarafından değiştirilebilir şeklinde ifade yer almadığını vurguladığım halde ilgili temsilci şikayetimi almadı . Bana ortada şikayetlik bir durum olmadığını ve kampnaya koşullarında internet alışverişleri dahil edilmeyecek şekilde değiştirileceğini söyledi. İlgili temsilci bankasının haklı olduğunu söyledi.

Şimdi böyle bir durumda internetten yaptığımız alışveirşler kampanyaya dahil edilmeyecek ve koşulları da sitede belirtmedikleri halde değiştirecekler.

Arkadaşlar lütfen uyumayalım Vakıfbank 4-5 ay önce de pazartesi kampanyasında sitede belirtmediği halde kampanyadan bilgilendirilen müşterilerinin yararlanacağını söylediler ve yapılan alışverişleri kabul etmediler.

Siz de yarın gün içerisin de Genel Müdürlük den kampanya bölümü ile irtibata geçmeye çalışın ve insan Kaynakları Genel Müdürü yardımcısı ile irtibata gçemeye çalışın. Müşterileri mağdur etme hakkına kimse sahip değildir. Her şey açıkça sitedeki kampanya koşullarında belirli. Gerkirse tüketici mahkemesine bile gidilebilir.

Sizler de gerkli merciilere ulaşın ....

iyide güzel kardeşim sen internetten yüklü alışverişler yapıyor olabilirsin fakat benim 2 tl lik dahil gün içerisinde alışverişim oluyor netten şimdi benim mağduriyetimi kim giderecek senin istediğin olursa? yani senin o dediğin yaş kardeşim .

daha önceki kampanyadada bu şekilde internet alışverişleri dahil değildi
    bu konuya kaç mesaj attım ben dahil değil dedikçe birileri kampanya kurallarını okuyup fikir yürüterek bilmeden anlamadan yanlış yönlendirdi burda bukadar insanı

koşullarda yazmıyor belirtilmemiş vs bunları geçelim burda bi çok arkadaş dahil diye alışveriş yaptı sırf burda ki yanlış yazılarla .
    adamlara müşteri hizmetleri ile görüştüm diyorum halen burada kampana kurallarına bakarak bişiler yazıyor .

Arkadaşım burada fikir yürütmüyoruz . Sen nerede mağdursun . Yaş olan bir şey yok , herşey kupkuru ...

Benim gibi arayıp ilkinde dahil deniliyor. Sonra dahil değil denliyor ve ben yorum yapmıyorum . Kampanya koşullarında ne yazarsa ben onu bilirim. Kampnay koşullarında en az 100 TL demiyor. 2 TL yaparsan minimum alışveriş bunu sistem algılar. KAzanabilecek en fazla puan 100 TL diyor. Yani 10 defa 10000 TL lik alışveriş yapsan bile 100 TL alırsın. Önceki kampanyadan yararlandım. Bir sıkıntı çıkmadı çünkü o zaman internet alışverişleri dahil değil diye belirtilmişti. Şu an olmadığına göre dahil olmak zorunda ve ilk bilgi veren arkadaş dahildir dedi . Ses kayıtları var . Burda mağdur olamayalım diyorum.

Ha şu madde olsa yine uğraşmazdım. "Kampanya koşullarını Vakıfbank değiştirme hakkına sahiptir." dese o zaman istediği gibi değiştirebilir deriz. Burda haklı olan biziz . Benim gibi alışveirş yapan arkadaşlara söylüyorum , sizlerde arayın ve hakkınıızı arayın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat34 -- 9 Ekim 2012; 23:53:25 >

• Vakifbank malesef kampanya kurallarinda cok kati benim onceki kampanyalardan 50+18 tl puan alacagim var ve yatirmadi.sebebi telimin kayitli olmamasiymis.ama onay mesajina katiliminiz alindi diye mesaj gonderiyor hatta cebime internet bankaciligina giris sifresi de gonderiyor ama bana onayli degil diye bahane sunuyor.burayi okumayan binlerce kisi var.okumayanlardan itiraz gelince ne yapacak vakifbank acaba.buradaki arkadaslar sadece kurallari okuyorlar.ama su gercek vakifbank kampanyayi degistirirse cok kisiyi yakar.

• quote:

quote:

Vakifbank malesef kampanya kurallarinda cok kati benim onceki kampanyalardan 50+18 tl puan alacagim var ve yatirmadi.sebebi telimin kayitli olmamasiymis.ama onay mesajina katiliminiz alindi diye mesaj gonderiyor hatta cebime internet bankaciligina giris sifresi de gonderiyor ama bana onayli degil diye bahane sunuyor.burayi okumayan binlerce kisi var.okumayanlardan itiraz gelince ne yapacak vakifbank acaba.buradaki arkadaslar sadece kurallari okuyorlar.ama su gercek vakifbank kampanyayi degistirirse cok kisiyi yakar.

aynen arkadaşım dediğin gibi zaten böyle bir değişikliği yapmaz yapamaz .

aklına takılan arkadaş benim gibi açar sorar öğrenirdi ki ben 3 kere aradım müş hiz 3 ayrı çıkan kişide dahil değildir. dedi

bu arayıpda dahil olduğunu söyleyen vatandaş kim onuda göremedim ama foruma geldimi adamlar okadar rahat dahildir diye yazıyor

sırf kurallarda yazmadığı için yada eksik yazılan yerlere bakıp fikir yürüterek

tmm kendin yaptın senin hatan ama burda senin arayıp sordupunu sanan alışveriş yapan adam ne yapacak

daha sen müş hiz arayıp sormadan burda yazıp çiziyosun şimdide mesaj atın hakkımızı arayın diyosun

Arakadaşım ben yukarıda tarihleri ile verdim . İlk aradığımda dahil denildi. ikinicisinde dahil değil diiye aradıalar ama hata yapılmış. müşterileri mağdur etmiyeceğiz diye ifade de kullandılar. Benim hatam matam yok. Hiç kimsenin hatası yok burda yorum filan yapmıyoruz. Ben 7 ekim de burda paylaştım . İnternet alışverişi yaptığımı da ve gerekli bilgiyi paylaşacağımı da belirttim. Burda biz cebelleşmeyelim. Banka suçlu , kızacaksan burda aldığı bilgiyi paylaşan arkadaşlara kızma . Bankaya kız ve ve hakkını ara. Aramayacaksan da burda bilgiyi paylaşan arkadaşlara kızma ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

quote:

Vakifbank malesef kampanya kurallarinda cok kati benim onceki kampanyalardan 50+18 tl puan alacagim var ve yatirmadi.sebebi telimin kayitli olmamasiymis.ama onay mesajina katiliminiz alindi diye mesaj gonderiyor hatta cebime internet bankaciligina giris sifresi de gonderiyor ama bana onayli degil diye bahane sunuyor.burayi okumayan binlerce kisi var.okumayanlardan itiraz gelince ne yapacak vakifbank acaba.buradaki arkadaslar sadece kurallari okuyorlar.ama su gercek vakifbank kampanyayi degistirirse cok kisiyi yakar.

aynen arkadaşım dediğin gibi zaten böyle bir değişikliği yapmaz yapamaz .

aklına takılan arkadaş benim gibi açar sorar öğrenirdi ki ben 3 kere aradım müş hiz 3 ayrı çıkan kişide dahil değildir. dedi

bu arayıpda dahil olduğunu söyleyen vatandaş kim onuda göremedim ama foruma geldimi adamlar okadar rahat dahildir diye yazıyor

sırf kurallarda yazmadığı için yada eksik yazılan yerlere bakıp fikir yürüterek

tmm kendin yaptın senin hatan ama burda senin arayıp sordupunu sanan alışveriş yapan adam ne yapacak

daha sen müş hiz arayıp sormadan burda yazıp çiziyosun şimdide mesaj atın hakkımızı arayın diyosun

Arakadaşım ben yukarıda tarihleri ile verdim . İlk aradığımda dahil denildi. ikinicisinde dahil değil diiye aradıalar ama hata yapılmış. müşterileri mağdur etmiyeceğiz diye ifade de kullandılar. Benim hatam matam yok. Hiç kimsenin hatası yok burda yorum filan yapmıyoruz. Ben 7 ekim de burda paylaştım . İnternet alışverişi yaptığımı da ve gerekli bilgiyi paylaşacağımı da belirttim. Burda biz cebelleşmeyelim. Banka suçlu , kızacaksan burda aldığı bilgiyi paylaşan arkadaşlara kızma . Bankaya kız ve ve hakkını ara. Aramayacaksan da burda bilgiyi paylaşan arkadaşlara kızma ...

burdaki arkadaşların yazılarına bakarak dahil olduğu yazıldıktan sonra alışveriş yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum

konuda ki doğru ama gereksiz bütün mesajlarımı siliyorum..hayırlı geceler diliyorum

Sevgili kardeşim serdar1457

Bu başlık altındaki mesajlarına şöyle bir baktığımda kendini müşteri hizmetlerinden daha bi müşteri hizmetlisi olarak görüp,başlıkta bu bahsi geçen konu (internet,mail-order alışverişlerinin dahil olup olmaması) için yazmış olan benim gibi diğer bazı arkadaşları senin kendin göre haksız veya yanlış yönlendiriyorlar gibisinden ibareler kullanman gerçekten çok çirkin.Aynı senin gibi emin ol diğer arkadaşlarda müşteri hizmetlerini arayıp bu durumu teyid ettirdiler diye düşünüyor ve gözlemliyorum.Haaa bunun sonucunda gerçekten internet alışverişleri belki kampanyaya dahil edilmeyecektir,ama arkadaşlardan bazıları dahil olduğu yönünde telefon görüşmesi yaptıklarını,bazılarıda dahil değilse neden kampanya koşullarında yer almadığına dair şikayet yada öneri anlamında müşteri hizmetleriyle irtibata geçmemizin bu konu hususunda fayda getireceğini belirtmektedirki buda son derece güzel bir girişimdir.
    Sevgili arkadaşım senin doğruların senin görüşmüş olduğun müşteri hizmetlerinin doğrularıyla paralel,başlıktaki diğer arkadaşlarında doğruları kendi görüştükleri müşteri hizmetleriyle paralel.Onun için ne senin nede diğer arkadaşların esasında hiç bir hatası yok.Ortada hatası olan veya yanlış yapan bir yer varsa o da kampanya koşullarını websitelerinde farklı,kendi sistemlerinde farklı yazan bankadır diye düşünüyorum.Onun için bencede kampanyayı değerlendirecek olan arkadaşların bir an önce bankaya telefonla ulaşmaları ve konu hususunda öneri veya şikayet oluşturması önemlidir.Örneğin ben 2 gün önce aradığımda bana müşteri hizmetlerindeki arkadaş internet alışverişleri DAHİLDİR dedi,ama biraz önce aradığımda müşteri hizmetlerindeki başka bir arkadaş DAHİL DEĞİLDİR dedi.Bende konu hakkında 2 gün önce aynı konu için aradığımı başka bir arkadaşın aksini söylediğini,dahil dediğini belirttiğimde şikayet ve öneri oluşturdu,tarafıma ulaşılacağını söyledi.Bu arada bende bu kampanya koşullarını sağlamak ve azami miktarda puan kazanımı için bir program yaptım ve içlerinde internet alışverişlerine hiç yer yok.
    Sonuç olarak buradaki arkadaşları üzmek gerçekten hiç hoş değil.Bence kampanyadan azami faydalanacak arkadaşları düşünerek bir arkadaşın yaptığı gibi müşteri hizmetleri ile tekrar görüşülse ve sıkıntı dile getirilse ve forumdaşların kalbini kıracak söz ve davranışlar olmasa hoş olur.

Selametle...

• quote:

quote:

Merhaba,
    Vakıfbank MH ve Kredi KArtları birimlerinde çok yakın arkadaşlarım çalışıyor. tabi yinede siz daha iyi biliyorsunuz(!). üstüne bişey söylemek istemiyorum...

• bırakın Artık şu tartışmaları yeter ya

• quote:

Bu gereksiz yazilardan ve gereksizlerden silikildim sana lafmi yetistirecegim
    3 kere mus hiz aradim teyit ettirdim insanlar zarar gormesin diye burda yazdim piskin herifler halen birseyler yazip duruyor. Yok hak aricakmis yokudur tanidigi varmis yok once dahil demis sonra degil demismis birde ban demis ergen yasin kac senin ?yazmayin kardesim bana silin gereksiz mesajlarinizi konudan

Düzeyli bir şekilde tartışmanın yaşla bir ilgisi yok. Son mesajınla seviyeyi çok düşürdün.

Bundan sonraki mesajlarına cvp vermeyeceğim.

Sonuç: herkes bildiği gibi harcamasını yapsın, kampanya sonunda tecrübelerimizi paylaşırız.

selametle kalın!!
  • Vakıfbank MH ni kampanyaya katılımımın sağlanıp sağlanmadığını öğrenmek için aradım. Kız dakikalarca beklettikten sonra olmuş, ancak uyarı mesajı gelince harcamalara başlayın dedi. Peki bu mesaj ne zamana kadar gelir deyince tekrar beş dakika bekletti ve hemen başlıyabilirsiniz mesaja gerek yok dedi. Yani MH yi çok da dikkate almamak lazım her konuda :)
  • Sevgili arkadaşlar mutlu sona ulaşılmıştır.

Bugün bankanın insann kaynakları bölümüne ve sorununuzu çözelim kısmına yapmış olduğum başvuru neticesinde bana saat 20:00 itibari ile " İnternet alışverişlerinin dahil olduğu bilgisi verildi."

Benim yapmış olduğum şikayetin takip numarasını da kayıt altına aldım ...

Forum donanım ailesinin bilgisine sunulur ...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.