Şimdi Ara

VAKIFBANK WORLDCARD'A 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ WORLDPUAN OLARAK HEDİYE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
5
Favori
16.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMOR55

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

mail geldi bana az önce, ekimde 1000 tl harcamama ekstradan 40 tl puan vereceklermiş, kontrol edin sizde

(NOT: Kartımı eylülde 1 kuruş bile kullanmamıştım)

bana mail falan gelmedi sms attım katılımınız saglandı dıye
    ama ne kadar harcama yapaçıgımı öğrenemedim
    nasıl ögrenebilirim bilgisi olan varmı
    müşteri hizmetleri yardımcı olurmu acaba

" VAKIFBANK WORLDCARD'A 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ WORLDPUAN OLARAK HEDİYE" kampanyası için sms gelmesine gerek yok, siz katılım sms'si gönderin yeter,

benim bahsettiğim kişiye özel bir kampanya onun için ya sms geliyor yada mail, gelmiyorsa yapacak birşey yok

• quote:

quote:

quote:

mail geldi bana az önce, ekimde 1000 tl harcamama ekstradan 40 tl puan vereceklermiş, kontrol edin sizde

(NOT: Kartımı eylülde 1 kuruş bile kullanmamıştım)

bana mail falan gelmedi sms attım katılımınız saglandı dıye
    ama ne kadar harcama yapaçıgımı öğrenemedim
    nasıl ögrenebilirim bilgisi olan varmı
    müşteri hizmetleri yardımcı olurmu acaba

" VAKIFBANK WORLDCARD'A 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ WORLDPUAN OLARAK HEDİYE" kampanyası için sms gelmesine gerek yok, siz katılım sms'si gönderin yeter,

benim bahsettiğim kişiye özel bir kampanya onun için ya sms geliyor yada mail, gelmiyorsa yapacak birşey yok

10 alışverişe katıldım
    birde sizin mesajı görunce maili kontrol ettım bişi yok
    fakat sms attım talebınız alındı dedi
    tekrar sms attım bir kere katılabilirsiniz dedi

• degerli forumdaşlar bilgilendirme geldi internet alışverişleri normalde dahil edilmeyecekmiş ama kampanya açıklamasına eksik bilgi yazıldığı için kampanya başlangıcında muallakta kalınmış ve kampanya ya internet alışverişleri dahil edilmiş olarak kesin bilgi geldi

ilgilenenlere duyurulur
  • Bu kampanyanın haricinde sanıyorum kişiye özel bana şöyle bir mesaj geldi :

"Vakifbank worldcarddan 4-31 Ekim arası toplam 3500 TL ve üzeri harcamanıza 70 TL worldpuan! Katılmak için EKIM yazıp kartınızın son 6 hanesini 6635e gönderin"

her iki kampanya birleşir mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksen1 -- 11 Ekim 2012; 17:05:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx06

degerli forumdaşlar bilgilendirme geldi internet alışverişleri normalde dahil edilmeyecekmiş ama kampanya açıklamasına eksik bilgi yazıldığı için kampanya başlangıcında muallakta kalınmış ve kampanya ya internet alışverişleri dahil edilmiş olarak kesin bilgi geldi

ilgilenenlere duyurulur

Ben dün insana kaynaklarına yapmış olduğum şikayet sonucu zaten maili de yayınladım . Siz de mailinizi saklayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksen1

Bu kampanyanın haricinde sanıyorum kişiye özel bana şöyle bir mesaj geldi :

"Vakifbank worldcarddan 4-31 Ekim arası toplam 3500 TL ve üzeri harcamanıza 70 TL worldpuan! Katılmak için EKIM yazıp kartınızın son 6 hanesini 6635e gönderin"

birleşir diye umuyorum.bana da geldi aynısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

bana herhangi bi bilgi falan gelmedi fakat
    ben sms attım kampanya kaydınız alındı dedi
    tekrar yolladım bı kere katılabilirsiniz dedi
    madem ben dahıl degılım neden kayıt ettı benı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

bana herhangi bi bilgi falan gelmedi fakat
    ben sms attım kampanya kaydınız alındı dedi
    tekrar yolladım bı kere katılabilirsiniz dedi
    madem ben dahıl degılım neden kayıt ettı benı

mh arayıp sorabilirsiniz.

• paypal ödemesi dahil olmuyor. skype kredim bitmişti, skype paypal hesabımı kullanmak suretiyle otomatik olarak 6 dolar civarı bir kredi yüklemesi yapmıştı, paypal hesabımda da vakıfbank kredi kartım tanımlıydı. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, müşteri temsilcisi yurtdışı harcaması olarak gözüküyor kampanyaya dahil değil dedi. Yoksa kampanyadan nerdeyse yararlanamayacaktım, (10 TL gibi bir puan yüklenecekti) eğer bunu sayarlarsa bu konuşmayı delil gösterir itiraz ederim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

quote:

Orijinalden alıntı: magicjoe

quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

şuna dikkat edin arkadaşlar alışveriş tarihleri 5 ekimde başlıyor yani mesajı attığınız günden itibaren ki alışverişleriniz değil

Bugün 05 Ekim değil mi zaten ?

kampanyayı ayın 15inde gören birisi mesaj atıp kampanyaya kayıt oluyor harcamasını yapıyor kişi mesaj attığım günden itibaren ki harcamalarım geçerli diye düşünüyor ve puanları beklediğinden daha az yükleniyor Sebebi ise ayın 5inden itibaren ki harcamaları kapsaması

Aynen başıma gelen hadisedir. Kampanyaya ne zaman katılırsanız katılın, 5 Ekim'den itibaren yapılan harcamalar dikkate alınıyor.

• internet şubesinden yapılan cep tl yüklemesi dahil mi?
    dün dalgınlıkla 20 tl yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

internet şubesinden yapılan cep tl yüklemesi dahil mi?

Dahil olması lazım tabi.
  • benim 5.alışveriş oldu. 48 tl en düşüğü, kalan 5..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

internet şubesinden yapılan cep tl yüklemesi dahil mi?

Dahil olması lazım tabi.

Dün Mh ile görüştüm tüm mail order ve sanal(internet) alışverişler dahil dedi.ısrar ettim eminmisniz diye eminim dedi
  • arkadaşlar mesaj gönderiyorum ama gitmiyor beklemede kalıyor mesaj neden olabilir????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozk7

arkadaşlar mesaj gönderiyorum ama gitmiyor beklemede kalıyor mesaj neden olabilir????

İlk 30.000 müşteri ile sınırlıydı kampanya acaba dolmuşmudur?????
  • harcamalara aylık taksitler yansımıyordur inş. yapar mı yaparlar korkulur bu bankalardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

harcamalara aylık taksitler yansımıyordur inş. yapar mı yaparlar korkulur bu bankalardan

İlk alışverişin ilk taksidi geçerliydi geçen kampanyada.
  • Ben bankaya yeni mesaj atıp kampanyaya katılımı gerçekleştirdim ancak. 5 ekim tarihinden bugüne kadar yaptığım alışverişler geçerli mi yoksa bugünden itibaren yapacağım alışverişler kampanya kapsamında olacak? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Ben bankaya yeni mesaj atıp kampanyaya katılımı gerçekleştirdim ancak. 5 ekim tarihinden bugüne kadar yaptığım alışverişler geçerli mi yoksa bugünden itibaren yapacağım alışverişler kampanya kapsamında olacak? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

sordugun sorunun cevabı geçmiş mesajlarda var kardeş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.