Şimdi Ara

Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
9
Favori
15.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Kacirdik mi simdi

Biraz oyle oldu galiba ben 12 den once yaptim sikinti yoktu

• denedm faiz çıkıyor gene boy farkı ile kaçırdık
  • Tobey T kullanıcısına yanıt
    sizinle aynı durumdayım fakat bana mesaj falan atmadı çakallar. vakıfbank arkadaşların anlattığı kadar var bu arada. çok uğraştırıyorlar, hep yokuş
  • Slm arkadaşlar hala devam ediyormu bu olay konu netleştimi saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalacar

Slm arkadaşlar hala devam ediyormu bu olay konu netleştimi saygılar...

konu net arkadaşlar.... BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.seymen -- 21 Ocak 2015; 13:19:42 >
  • öğleden sonra bakarım dedim patladı ya
    hemen açığı kapatmışlar ne diye müşteri hizmetlerini arıyonuz yavffff..
  • hayatımda kullandığım en kötü banka.
    öğleden önce taksitli nakit avans çekmek istedim 999tl
    yanlışlıkla nakit avans kısmında kalmış taksitliyi seçmeyi unutmuşum bilgileri girdim pat diye oldu bitti. onay falan sormadı etmedi.hesaba geçti.
    müşteri hizmetlerini aradım işlemin yanlış olduğunu belirtip iptal ettirmek için.
    15dakika beklemeden sonra ancak bağlanabildim, iptal edemediklerini parayı geri yatırırsam karta bir günlük faiz ve çekim ücreti alacaklarını söylediler.
    hiçbir şekilde iptal etme talebimi olumlu karşılamadılar bir sürü tartışıp sinirlerim gerildi.
    lanet olsun deyip geri yatırdım parayı beş kuruşunu kullanmadan.gerekli kanallardan şikayet ediyorum vakit bulursam thh ye de başvuracağım.
    en kısa zamanda da hesaplarımı kapatacağım.
    böyle saçma bir internet bankacılığı olamaz onay bile sormadan laps diye çekmek nedir?
    kısacası ben güvenemiyorum bu bankaya maaş bankası olmasa asla kullanmazdım.

• Arkadaşlar selam,

Sabah ben de tedirgin olup almamıştım fakat öğleden sonra denediğimde 999 a 9 taksit faizli çıkıyor. Diğerlerini denerken 1000 TL için 4 taksitte bana 0 faiz çıkıyor. Arkadaşım da denedi 1000 TL için 5 taksitte faiz ve masraf çıkmıyor. İşinizi görecekse 4 veya 5 taksit deneyebilirsiniz.

Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans

• Millet harıl harıl Müşteri hizmetlerini aradı herhalde,ben başka bir durum için aradım bilmem kaçıncı sıradasınız dedi.
    Kullananlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 241

Arkadaşlar selam,

Sabah ben de tedirgin olup almamıştım fakat öğleden sonra denediğimde 999 a 9 taksit faizli çıkıyor. Diğerlerini denerken 1000 TL için 4 taksitte bana 0 faiz çıkıyor. Arkadaşım da denedi 1000 TL için 5 taksitte faiz ve masraf çıkmıyor. İşinizi görecekse 4 veya 5 taksit deneyebilirsiniz.

demek ki banka tam sivayamamis

• Daha önceki dönemlerde 1000 tl ye 4 taksit olarak kullanmış idim. 0 faiz ve komisyon ile
  • BEYLER 1000/5 DEVAM
    AKŞAMA DOĞRU ODA KAPANIR
  • 999u kaçırdıkta 1000de de sıkıntı var bize vermiyor,faiz bindiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 999TL yi aldım. 1000 TL ye 4-5 taksit uygulamasında faiz ekliyor.
  • mh'yi arayan arkadaşlar sağolsun iptal ettirmişler, uyandırmışlar bankayı duruma tebrikler. kafanıza yatmıyorsa almazsınız olur biter, faydalanacaklara niye mani oluyorsunuz kurcalayıp da, hakikaten tbrkler. ben almıştım bu arada sabah, fakat genel anlamda başka konularda da oluyor bu yapmayın güzel kardeşlerim, şeker kardeşlerim tmm
  • İşyerinden 5 arkadaşıma söyleyip kullandırttım. Hepsi hayır duası etti.

Çekimser kalıp kullanmayan arkadaşlara da sonraki fırsatlara diyorum
  • Arkadaşlar, sonuçta bu borç alma olmuyor mu? Tamam çok sıkışık olursun, rahatlatır ama sonra yine sıkışacaksın?

Taşıma suyla değirmen döner mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 241

Arkadaşlar selam,

1000 tl ye 4 taksit veriyor bana. hemen kullandım . 9 dan daha iyi oldu

• 1000/4 saldır
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.