Şimdi Ara

Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
9
Favori
15.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aynı hesaba bağlı 2 ayrı kredi kartımdan faydalandım.
    ihtiyacım şu an işin yoktu ama fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • Sanal kart olsa birde ondan çeksek iyi olurdu ama vakıf sanal kart yok diye biliyorum.
  • az önce çektim. haber veren arkadaşa teşekkürler. cep telefonu alacağım. taksitlendirmiş gibi oldum

bu da parayı çekerken, az önce aldığım ekran görüntüsü.

Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans

• Haber veren arkadaşa teşekür ederim.
    Çektik bakalım
  • söz konusu vakıfbank olunca güvenim yok

arabayı sattığım gün ogs kapama dilekçesi verdim en yakın vakıfbank şubesine
    ogs cihazını arabada unuttuğumu aynı gün satın alan kişi telefonla haber verdi bende kargo ile göndermesini rica ettim
    4 gün sonra vakıfbanktaki hesabımdan kontrol ettiğimde arabayı sattığımın ertesi günü 3,4 tl tutarınca ogs geçiş ücreti yansıtılmış
    hemen vakıfbanka durumu mesaj atarak bildirip parayı iade istedim
    3-4 gün sonra şubede ogs kapatma dilekçesini teslim ettiğim memur aradı abi o parayı senin adına ben tahsil ederim sen arabayı sattığın arkadaşın telefonunu ver
    deyince bende telefonu verdim

ertesi günlerde arabayı sattığım şahıs beni telefonla arayıp 3,4 lirayı havale yapmak için iban numaramı istedi bende verdim
    ancak aradan 1 hafta geçmesine rağmen para yatmayınca yeniden vakıfbanka durumu bu defa şikayet sitesi üzerinden bildirdim
    hesabımın olduğu şubeden eleman arayıp siz ne zaman kapatma talimatınızı verdiniz ben bulamadım deyince bende ona kapatma talimatını verdiğim şubeyi söyledim
    olay anlaşıldı ben o şubedeki arkadaşla görüşeceğim dedi

bu konuşmadan yaklaşık 10 gün kadar sonra vakıfbank arayıp 3,4 liranın hesabıma iade edildiğini söyledi sanırım talimatımı işleme almayan memurdan tahsil ettiler

tüm bu süreç 1 ay sürdü
    başka banka olsa özür diler anında parayı iade ederken vakıfbank nerdeyse ödememek için direndi

• 5 gün önce faizsiz masrafsız 1000tl almıştım 4 taksitle ödemek şartıyla..bugünde 999tl 9 taksitle aldım yine faizsiz ve masrafsız..pekii sorumuza gelelim...
    5 gün sonra 998tl kaç taksitle alınır?
  • Sonradan bir sey cikmazsa ben de yaptim 999/9 masraf komisyon faiz 0 yaziyordu hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz 6 kişi çektik forumdakilerle 1000 kişi oldu banka bugün kaldırır sanırım bunu
  • Bu ekranı görmediğiniz sürece faiz yok demektir.
     Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem_Hoca -- 21 Ocak 2015; 12:26:21 >
  • vakıfbanka güvenmeyin; müşteri hizmetleri konusunda en adi bankalardan biridir. haklı olsanız da hakkınızı arayamazsınız, ne dediğinizi bir türlü anlamazlar çünkü. kendi işlerine geldiği gibi davranırlar.
    örneğin bankamatikten nakit avans çekmek isteseniz, hiç bir faiz-masraf vb ekranda bilgi vermeden, parayı önünüze koyar, paşa paşa ödersiniz faiz ve masrafı. ayrıca bankamatiklerinin yavaşlığı adamı kanser eder.
  • halen atm de deneyen olmadı sanırım

ben ancakaksamdeneyebılecegım
  • arkadaşlar sabah denediğimde oluyordu.ama güvenmediğim için çekmemiştim.şimdi tekrar denedim banka duruma uyandı galiba durumu değiştirmiş.artık faizli çekiliyor.

•  Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans
  • Şu an bende denedim ama faiz çıkıyor
  • Geçmiş olsun kardeşim kampanya bitti demekki

• Uyanmış olabilir banka ama alabilen kişilere bir şey yapma hakkı yok zaten onun için kar 9 ay bağladı müşteriyi
  • sistemde bug mi vardı acep?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydalananlara tebrikler o halde daha sonradan gelmez faiz şüphe edenler rahat olsun

• Paylasimi yapan arkadasa tesekkur ederim eksi borcumu odeyemiyordum bununla duze cikfim sukur.allah bu borcuda odemeyi nasip etsin.

• vakıfbank maas musterisiyim hem kredi kartı hemde bankamatik kartı var dün bana bu konu hakkında msj gelmişti açıkçası masraf vardır diye pek önemsememiştim =)) sanırsam kişiye özel yapmışlardı sistemde bir açık oluştu herkes faydalandı =)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.