Şimdi Ara

Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
9
Favori
15.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ihtiyacı olmayan boşa çekmesin çünki bankalar nezdindeki kredi notunuz düşüyor kredi kartından nakit avans kullandığınızda.(bankacı tanıdığı olan kendisine sorabilir)
    Bi ara ben o kadar notu düşürmüşüm ki (o zamanlar asgarisini felan yatıramıyordum) hiçbir banka ne kredi ne de kredi kartı vermez olmuştu. Sağolsun bankacı bir tanıdık kredi notumu üst birimden kendisi yükseltti.
    Bir daha da her bankaya kredi kartı başvurusu yapma, her yaptığında kredi notun düşüyor.. red gelirse daha fazla düşer, asgari yatıracağın zaman tam asgari yatırma, biraz fazlasını yatır.. karttan da hiçbir zaman nakit avans çekme gibi uyarılarda bulundu sağolsun.. Dediklerini uyguladım,verdikleri krediyle düzenli olarak borçlarımı yatırdım ve borcumu da ödedim derken notum yükseldi. Sonra notumu biraz daha o da yükseltti sağolsun şimdi tüm bankalardan kart ve kredi teklifleri yağıyor.. :D
    Naçizane tavsiyem ihtiyacı olmayan boşa kullanmasın kredi notunu düşürmemek için derim. ;)
    iyi forumlar..

• kalkanoglu kullanıcısına yanıt
    Kalkanoglu cok sagol once faiz yansıyacak diye cekindim yaptim almadi donem ici harwketlerde ilk taksit var 999 normal alışveriş taksiti gibi geçmiş

Kaçırmayın ateşli fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim notum eksidir bir bankayi icra ya veedim parami oyle tahsil ettim duzenli odeme yapan birinin npti düşmez bu bir nanka kampanya si

• Az önce kullandım. TEB'den 6 taksit yerine 9 taksit ilaç gibi geldi.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • bende alayim dedim ama paranin aktarilacagi hesap numarasi istedi.sizde ayni yerdenmi basvuru yapiyorsunuz. kart islemlerinden girdigim icin hesaplar bolumu de yok. ayrica hesabimi ogrensem bile parayi aktarsam hesap isketim ucreti kesermi.

• akkusat A kullanıcısına yanıt
    hemen çekersen kesmez
  • Sen de çektiysen, herkes çeker
    her şeyde bu kadar karamsar değilsindir umarım
    neyse faydamız olduysa ne mutlu
    Herkese Allah ödeme kolaylığı versin
  • Hemen cekmek veya eger varsa gun icinde kredili mevduat seklinde eksi 999 TL bakiyeye gecip ardindan bu cektigin para ile bakiyeyi tekrar 0 TL ye yukseltmek de mantikli olabilir
  • Haber verenlere teşekkürler.
  • Kullanılabilir limitim 1433 lira ama nakit avans limitim 750 TL

• Ben de çektim. Yılan kaçmaz inşallah. :D
  • ben de çektim, arkadaşımızın dediği gibi 111*9 şeklinde oldu. herhangi bir masraf komisyon yok. hakikaten ihtiyacım vardı bu ay böyle bir şeye haber verdiğiniz için teşekkürler...
  • Bende kullandım ve akabinde müşteri hizmetleri aradım.
    Bana aktarılan bilgi aynen şu şekilde;
    Kişiye özel bir seferlik kampanya yapılabiliyormuş, ödeme tablosunda belirtilen tutardan başka bir tutar ödemiyoruz ve sonradan herhangi bir masraf ya da faiz alınmayacakmış.
    Eğer sonradan bir masraf çıkarırlarsa elimde müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşme var :)
    Kısacası, ihtiyacı olan yararlansın...
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    250 yatır faydalanan
  • denedim işlem onaylanmadı 57 uyarısı veriyor.
  • Bildiren arkadaşa teşekkürler çok ikrama geçti.
  • Parayı aktaracak hesap yok yahu:))
  • Kredi kartım olsa aynı dakika kapardım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Parayı aktaracak hesap yok yahu:))

başka bankadaki hesaba aktarılamıyor mu?
  • vadesiz hesabımda biraz eksiye girmiştim 2 kredi kartım var vakıf word ikisindende çektim eksi borcumu kapattım haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 21 Ocak 2015; 10:26:39 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.