Şimdi Ara

Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
9
Favori
15.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 998 yazınca faiz çıktı 999 da çıkmadı provizyona düştü anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide kararsızlıkta bıraktı sonradan yüklü bir faiz alabilirler diye.Ama 2. kez deneyen arkadaşlara faiz yansıtılması bunun tek seferlik bir kampanya olabileceğini düşündürüyor, bu noktadan bakınca almak mantıklı gibi.
  • Hocam provizyon da 999 oldu nasıl 9 taksit

• ekstrelere 111(9T) olarak yansımış ama nakit avans ödeme bilgilerimde yok.
  • bankamatikten denicem yarin

• Size yaşanmış bir olayı anlatayım;

Vakıfbank taki konut kredimi 1.5 sene önce yapılandırdım. %2 komisyon aldılar. Daha sonra ben bu masrafı almak için avukata başvurdum. Vakıfbank ın ilgili şubesi aldığı bu komisyonun dekontunu mahkeme talep etmesine rağmen vermedi. Ben şubeden istedim yine vermediler. Bu parayı BDDK alıyor o yüzden dekont yok dediler. Krediyi alıken iyiydi değil mi? dediler. Kavga dövüş vermediler. Vakıfbank İstanbul a mail attım. Ayrıca BDDK ya yazdım. Bu parayı sizmi alıyorsunuz dedim. Akabinde Benim dekont İstanbul dan kurye şirketiyle yolladılar ve avukata ulaştırdım.

Yılbaşı kampanyasında 80 tl puan yatacaktı 30 tl yatırdılar. Şikayet kaydı oluşturdum ama vereceklerini zannetmiyorum.

Vakıfbank Türkiye Cumhuriyetinin bankası ama kendi içindede ayrı bir cumhuriyettir.
  • Bende kullandim. 0 komisyon. Yarin arti paradan para cekecektim tamda Haber verene cok tesekkurler...

• bende kullandım faiz isterlerse geri veririz artık paralarını
  • normal world oluyor mu acaba
  • Masrafsiz oldugunu bankmatiktten çekerken mi goruyoruz.

• Sagolasın konuyu açıp bilgilendiren arkadaş bende faydalandım sıfır faiz ve komisyon

• Valla gece gece hiç ihtiyacım olmadığı halde bende çektim. Başımıza bişey gelmese bari
  • Bende 2 adet kredi kartı var. İkisinide faizsiz 999 TL veriyor gözüküyor. İlginç.
  • Benim sadece k.kartı var hesabım yok. int üzerinden kullansam para nereye yatacak? bankamatikten oluyorsa oradan çekeyim

• Şu madde kafa kurcalıyo:

Kampanya dahilinde gerçekleşecek taksitli nakit avans işlemlerinin, “NakiteTaksit” menüsü kullanılarak yapılması gerekmektedir. Bu menüden, belirtilen taksit ve tutar dışında yapılacak tüm işlemlere, ilgili dönemde geçerli olan NakiteTaksit faiz oranı (aylık %2.02) yansıtılacaktır.

• Vakıfbankın sitesine ulaşılmıyor şimdi...
  • tam bende çekecektim. çok yüklenince site çöktü galiba
  • AytekinNet kullanıcısına yanıt
    Zaten krediyi çekerken Nakite Taksit (Taksitli Nakit Avans) seçeneğini seçerek çektiğin parayı taksitlendiriyorsun. 0 faizin olması sistemsel bir hata dolayısıyla olması muhtemel, yarın mesai saatleri içerisinde kokusu çıkar bunun. birde site tekrar aktif olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dereby -- 21 Ocak 2015; 0:36:02 >
  • Bende yaptım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Bende yaptım oldu.

normal world ile oluyormu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.