Şimdi Ara

Vakti Zamanında - FIFA Serisi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
31.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: artist64

abi bu ne iş aşkıdır akşam nişanın var sen yeni programlar peşindesin helal olsun benim nişanım olsa bir hafta binaya gelmem

nişan olayını ben duymadım arkadaş sen nereden duydun ?
  • fifa 99 gibisi var mıdır ya. o morlu cd'si. batistuta'sı.
  • fifa 2003-2007 arası tanıtılsa ne olcak oyunların hepsi aynıydı sadece menüyü değiştirip piyasaya sürüyorlardı asıl fifa dediğimiz olay 93-2000 arası ve 08-09-10-11 dir.
  • FIFA 11 kapağı süper. :D
  • Harika video olmuş. Teşekkürler. Benim favorim Fifa 98. Woohoo (Blur - Song 2)
  • yaw ben anlıyamıom siz bunu babanızın hayrınamı yapıyorsunuz gercekten tebrik ederim emeginize saglık gercekten degdigini düsünüyorum
  • Erdinc abi oncelikli hayirli olsun, Allah tamamini erdirsin.

Zamanda yolculuk da cok iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Temmuz 2011; 1:43:44 >
  • fifa SAKKIR her zaman SAKKIR Oyunlarının en başında gelmiş,SAKKIR oyunu deyince akla ilk gelen SAKKIR oyunudur.
  • eğlenceli bir video olmuş tşkler
  • fifa 2005'in yer almadığı bir video olduğu için hayal kırıklığına uğradım. sanırım bu forumdaki herkes oynamıştır fifa 2005'i . yeri ayrı olan çok özel bir oyundur

yanlış yapmışsınız
  • Fifa 2005 ve 2007 ye değinmeniz gerekirdi
  • Ağzına sağlık çok güzel bir video olmuş tamda gerekli yerlere değindiğin konusunda hemfikiriz. Hele ki müzikleri gözardı etmemiş olman :). Ancak sırf MANGA ve ATHENA'nın şerefine az da olsa FIFA 06 nın müziklerine değinmeni isterdim :)
    mech_akin
  • Program gerçekten çok hoş ve başarılı olmuş. Ben de seriye Amiga 500 de Fifa International ile başlamıştım ve yıllardır aralıksız oynuyorum. Böyle izleyince yılların ne çabuk geçtiğini anladım. :(

NOT : Fifa 2000 de GS nin olmadığından bahsetmemişsiniz. Türkiye ligi Gs hariç mevcuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Temmuz 2011; 0:17:28 >
  • a üstteki arkadaş haklı. 2006 daki türkçe parçalardan da bahsedilmemiş. 10/3 veriyorum
  • Yeni programınız hayırlı olsun çok iyi düşünülmüş devamı süratle bekliyoruz :D Mesela Mortal Kombar, Street Fighter, Mario vs. :D
  • erdinç
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_e

Merhaba arkadaşlar,

Öncellikle "Vakti Zamanında" konseptinin sevilmesi beni mutlu etti. Askerdeyken bu proje hep aklımdaydı, en nihayetinde yayınlayacağım günler de geldi. Bu arada ilerleyen günlerde daha farklı video konseptleriyle karşınızda olacağımız müjdesini de vermek isterim.

Yalnız bazı arkadaşlar videonun mantığını tam olarak anlamamışlar. Burda amaç bütün FIFA oyunlarını anlatmak değil, serinin kırılma anlarını ve tarihsel yolcuğunu ortaya koymak. Eğer bütün FIFA'ları anlatmaya kalkarsak, mobil sürümlerine bile değinmek gerekir ki, bunun için haftalarca süren bir hazırlık lazım. FIFA serinin tarihsel omurgasını oluşturup, ardından ona göre bir seyir izleyerek, sizi tozlanmış anılara götürmeyi amaçladım. Bu konuda verimli bir yol izlediğimi düşünüyorum.

Bakalım bundan sonra hangi oyuna "Vakti Zamanında" derken karşınızda olacağım. :)

Erdinç İyikul

pes desem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EryGS -- 11 Temmuz 2011; 1:03:04 >

• Erdinç İyikul cok guzel olmus bu nostalji ve gunumuz fifa serileri nereden nereye gelmiş oyun bu arada ilk orjınal fifa oyunum fifa 2002ydi

fifa12 yide heyecanla beklıyoruz oyun gelısıyor her yonuyle ama bızım acımızdan soylentıler var Türk ligi ile anlasılmamıs takımlarımız olmayacakmıs gıbı umarım dogru degıldır ,buyuk hayal olan Türkçe spikeride umarım bir gun fifa serisinde gorebılırız
  • fifa 99-00 le başladım ama hdouşumoşuma gitmemişti.2001 se yeniden doğuşum olmuştu.worl class ta alayını süpürüyordum.
  • Erdinç abi fifa11 kapak resmi super yaa ;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.