Şimdi Ara

Vakti Zamanında - FIFA Serisi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
31.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa serisine 99'da başladım.. 2005'e kadar da, yaklaşık 6 yıl boyunca yeni çıkan hiç bir versiyonu değil 99'u oynadım..

FIFA 99 ayrıydı, efsaneydi, değişmezdi.. ama size tavsiyem, sizin için de öyleyse, kurup, oynayıp benim gibi üzülmeyin.. bırakın hayalinizdeki o mükemmel hali ile kalsın.. zira ben geçenlerde kurdum, oynadım, çok eskilerden kalma bir el atarisinden farksız geldi.. üzüldüm.. bırakın o güzel hatıralarınız hatıra olarak kalsın :)

Sevgiler..
  • musAKka

Ben de sana, bu güzel nostaji kokan mesajın için teşekkür ederim. Aslında herkesten bu tarz mesajlar bekliyorum. Videoyu hazırlarken aklıma ne anılar geldi, nerelere gittim bilemezsiniz. Eminim ki, herkesin güzel hikayeleri vardı. Mümkün olduğunca bunları paylaşalım k,, konu daha da zengin hale gelsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • PES'deki yüzlerce 2vs2 maçın skorlarının bulunduğu, bir nevi resmi kayıtlarımız olan özel hazırlanmış Excel dosyamız hala duruyor bilgisayarda. Skorlara bakıyorum da, nasıl bir rekabetmiş...

Ama asıl bulmak isteyip bulamadığım; abimle 90'lı yılların başlarında yaptığımız Sensible maçlarının skorlarının bulunduğu defter... O zaman teknoloji bu kadar ileri değildi tabi. Her günün sonunda skor sayfasının altına imzalarımızı atardık.

Kim bilir nerede o defter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 11 Temmuz 2011; 12:31:15 >
  • Fifa 11 in kapağı harika olmuş :):) video çok iyi hazırlanmış elinize emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèø?

Beyler ben video göremiyorum yahu? Sorun ne?

Aynen ya beyaz boş bir sayfa çıkıyor video yerine :/
  • Fifa 99 oynadığım en iyi fifa oyunuydu , kendini yere bile atabiliyordun be abicim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primo RH

quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

çok güzel program olmuş tüylerim diken diken oldu. Bir dahaki bölüm için Tomb Raider'ı öneriyorum

edit: ayrıca fifa 2002 world cup'da efsane ondan da bahsetseniz iyi olurdu. birde şu video başındaki görselleri kim hazırlıyor

Evet FIFA World Cup 2002 de muhteşemdi. Yıldızlı futbolcular vardı onlarla uzaktan şut çekince topun arkasından alev çıkıyodu yanlış hatırlamıyosam.

Evet Hatta Hakan Şükürle Attıgımız Orta Saha Golleri , Kaleciye Kayıp Kırmızı Kart Yemeler Ama En Eğlenceli Tarafı İse İlk Gollerdeki Müthüş Gol Sevinçleri :)

Gerçekten Tomb Raider Olmalı Kadının Evine Giriyoduk Ve Arkamızdan Gelen Yaşlı İhtiyarı Her Görüşümüzde Tırsıyoduk :)

erdinç hocam senden bi ricam var eğer tomb raider'i inceleyeceksen biraz uzun tut 20dk falan olsun eminim herkes için bol bol anı içeriyordur o oyun da

• Fifa 12 de salon futbolu olsa ne güzel olur :)
  • fifa 97 ilk oynadığım fifa oyunu fifa 98 ve 99 en çok oynadığım oyunlarıdır heralde

bu arada ülkeye göre kapak olabilir ama fifa 2001 in hagili kapağıda videoda olsaydı daha güzel olurdu sanki :)

[sizer=red]Vakti Zamanında - FIFA Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 11 Temmuz 2011; 17:39:05 >
  • birdahaki programda Resident Evil Serisi olabilir. Ve Programda çok güzeldi.
  • Resident EVil'ın geçmişini yapn lütfen :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Canım FIFA 97 çekdi. Sega konsolumda çok oynardım çocukken. Acaba tekrar indirip eski günlere dönsemmi?

aynen bunu yazmaya girmiştim , segada ne oynardık yaw siyah ekran hatası verirdi gerçi bende bide çarprazlardan deli gibi goller atılırdı
  • Çok güzel bir program olmuş devamı gelir umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

çok güzel program olmuş tüylerim diken diken oldu. Bir dahaki bölüm için Tomb Raider'ı öneriyorum

edit: ayrıca fifa 2002 world cup'da efsane ondan da bahsetseniz iyi olurdu. birde şu video başındaki görselleri kim hazırlıyor

Evet FIFA World Cup 2002 de muhteşemdi. Yıldızlı futbolcular vardı onlarla uzaktan şut çekince topun arkasından alev çıkıyodu yanlış hatırlamıyosam.

evet aynen oyle. Cok guzeldı ya Fifa 2002 en sevdıgım kucuklugumun oyunu =)

• Fifa 99'da ki müziğin adı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Fifa 99'da ki müziğin adı nedir?

Fatboy Slim - The Rockafeller Skank
  • Güzel olmuş gerçekten. Half-Life serisini de bekleyelim diyeceğim ama o kadar oyun yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Fifa 99'da ki müziğin adı nedir?

Fatboy Slim - The Rockafeller Skank

Teşekkür ederim.

Edit: Fifa 98'den başladım ben Fifa serisine. Tek yaptığım hakemin işlevini kapatıp oyunculara kaymak

Yaşım itibarı ile futbol yönüyle pek ilgilenmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 11 Temmuz 2011; 19:54:46 >

• fifa ilk çıktığında çok güzeldi sonra pes geldi fifayı bitirdi şimdi ise tam tersi
  • Güzel olmuş devamını en kısa zamanda bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazytaxi -- 11 Temmuz 2011; 20:27:58 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.