Şimdi Ara

Vakti Zamanında - Grand Theft Auto Serisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
44.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahahaha Yaralı şişmanı gördünüzmü haha erdinç abi iyi giydirmiş
  • inceleme süper
  • Gazete manşetleri kısmında "Beni Terkedersen önce kendimi,sonra seni vururum" fotoğrafı mi vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Gazete manşetleri kısmında "Beni Terkedersen önce kendimi,sonra seni vururum" fotoğrafı mi vardı

Orada sakallı biri vardı sanki.
  • gta kavgası gazetesinde.. "beni terkedersen önce kendimi sonra seni vururum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Gazete manşetleri kısmında "Beni Terkedersen önce kendimi,sonra seni vururum" fotoğrafı mi vardı

Evet

İnceleme güzel olmuş
  • GTA oynayan çocuklar büyüyünce mafya oluyor :D hahahahahah
  • İncelemeler gitgide güzelleşiyor. :)
    BSC introsu çok hoş.Arada espriler güzel gidiyor.
    Erdinç abinin sunumu da işe son noktayı koyuyor.
    Tebrikler BSC.

... ve gel artık GTA V. :)
  • Gazete kısmında iyi güldüm. GTA serisinin her oyunu güzel ama benim en sevdiğim ve en zevkle oynadığım oyun San Andreas'tı.
  • gta vice ve san andreası hepimiz net cafelerde oynuyorduk.4ü hepimiz yalnız oynadıgımız ıcın o tadı alamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzeldi teşekkürler
  • inceleme için teşekkürler,diğer klasiklemiş oyunlarıda isteriz ( pop cod vs.vb) gerçekten güzel program olmuş.Açılışta tomb raider 2 yi görünce ortaokul anılarım canlandı bir an.Orta 2 ye giderken tomb raider 2 oynardım :)
  • Gazete kısmı iyi olmuş .
  • Pc ye geçince bakarım mesajım şöyle kıvrılsın şuraya.
  • en çok sevdiğim serilerden biri.
    gta ve cod serisi seri olarak en sevdiğim oyunlar. (gta serisinde adam akıllı gta san andreas, gta 4 ve eflc oyunlarını oynadım. gta3 ve vice city'yi 3-5 kez oynamışımdır öncesi yok).
    gta serisi her oyunda iyi bir gelişme sağlıyor. gta 1, gta3, san andreas, gta4 devrim yaptılar neredeyse (en iyi devrimi san andreas yaptı bana göre). gta 5'tende bir devrim beklediğimiz için biraz fazla bekleyecez (ben gta san andreas'tan daa özgür, daha büyük ve daha çeşitli bir oyun bekliyorum). 2012'de (gelecek yıl) bence gta5 çıkacak veya en azından duyrulacak.
    gta kavgaları
  • Şu müziği kim unutabilir!

• çağ atlamış resmen ya :) ben gta oynamaya vice city ile başladım
  • GTA 2 yi çok oynamıştım zamanında. O zaman resmen zombi olmuştum oyunu görünce. İzlemesi çok güzeldi. TEşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 12 Ağustos 2011; 23:11:47 >

• efsane oyun ya gta gibi oyun varmı ilk oynadıgım oyun
  • adam gtibi oyun inceleyin yav :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.