Şimdi Ara

Vakti Zamanında - Grand Theft Auto Serisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
44.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta 4, 3 gibi devrim yaptı daha gerçekçi grafikler daha gerçekçi fizik motoru daha GERÇEKÇi hatta GERÇEK. sanki gerçek hayat similasyonu. ama oyuncular san andreasın liberty city versiyonunu beklediği için üvey evlat muhamelesi gördü. birisi burda gta oynama yaşı küçültülmüş demiş ama tam tersi büyültülmüş eski oyunlardaki arcade havasından kurtulmuş ve böylesi daha iyi ben gelecek oyunun adının gta 5 olacağını sanmıyorum gta 3 ten sonra vice city 4 olurdu ozaman umarım gelecek gta daha gerçekçi ve müthiş bir hikayeyle gelir
  • Teşekkürler.Çok güzel bir bölüm olmuş Erdinç abi.Bence bir dahakine Street Fighter yapın.
  • İyi nostalji oldu gta 2 ilk çıktığında sabah uyanınca açardım pc yi yatana kadar oynardım
  • İlk oyunum GTA 2 di o zamanlar küçüktüm Z çetesini zabıta sanıyordum :) GTA2 yaptığım en büyük ve en güzel hareket 01.09 daki göenerek ateş etmeydi :) Ayrıca tank ı kullanıp çok para kazanınca paralar kırmızı oluyordu sonra evine geri dönünce yeni bir şehir açlıyordu.Orada büyük bir köprü vardı köprüden dolayı orayı İstanbul sanmıştım :P :) Hayatım boyunca en nefret ettiğim oyunlardan biri ise vice city di nefret ettim o oyundan nedenini bilmiyorum ama.Ayrıca GTA San Andreas ı oynarken testereyle adamı kesişimi görünce babamlar oyunu yasakladı bana ama ben oyunu 4 kere bitirdim. Bu adarada 09.45 görünce gerçekten çok güldüm BENİ TERK EDERSEN ÖNCE KENDİMİ SONRA SENİ VURURUM :) Teşekkürler BSC :)
  • Zamanında Vice City'nin başından kalkmazdık. Okulda millet bütün şifreleri söylemeye çalışıp hava atardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 12 Ağustos 2011; 23:46:54 >
  • İşte hayatımı değiştiren efsane seri. Liseliler bilmez o suck my rocket cheati çok bozdu bizi :)
  • gta-2 en efsane oyunumdu. buyuk marketlerde korcan cd satılıyordu ozamanlar, 2 liraya alırdım
  • Bugun bircok oyundaki ozgurlugu Rockstars'a borcluyuz..
    Acikcasini soylemek gerekirse LA Noire oyununu hic incelemeden sirf Rockstars'in diye almistim.
    Cunku Rockstars cikardigi tum oyunlarda oynayanlara muthis bir keyif veriyor..
  • ilk vice city oynamıştım okuldada birisi o dandik pc lere gta london yüklemişti ama london da araba çalmak zordu yaw gta serisi artık hoşlanmıyorum ama san andreas 2 tarzı bişi çıksa hayır demem
  • harcore noob! güzel gazete adı!
  • time machine oldu be :D
  • Hic abartmiyorum bu oyuna omrumu verdim ne gunlerdi bea
  • Yazıldı mı bilmiyorum ama GameBoy Advence için yapılmış olan Grand Theft Auto: Advence'i unutmuşsunuz.
  • Rockstar; GTA V yerine GTA IV'da ki grafik ve fizik motorunu San Andreas'ın haritasına uyarlarsa çok çok güzel olur. Bence çok satar. Bu dediğim uyarlamayı PC'de modlarla falan yapanlar var ama tatmin edici olduğu söylenemez.
  • İlk oynadığım gta oyunu vice citydiydi ve verdiği atmosfer muazzamdı:) en sevdiğim gta oyunudur ve halada oynarım:)
  • Favorim Gta 2 dir.Zamanında bana ne heyecanlar ne zevkler yaşattı...
  • Gta 4 ewt çok güzel bir oyun ama Gta 4 yerine Gta sanandreas 2 yapsalardı eminim dağa çok beğenilir ve satılırdı...Çünkü Gta Sanandreas hayranı çok büyük..

Video İçin teşekkürler Erdinç Abi
  • çok güzel bir video hazırlamışsınız. insan sayenizde eskilere gidiyor
  • Az once liberty city i kapattim gta4 haric tum seriyi seviyorum
  • Böyle inanılmaz bir seri için çok güzel bir inceleme olmamış, önemli detaylar üzerinde durulmamış şahsen gta'nın o alaycı yapısına değinilmesini çok isterdim sadece Burger Shot "Kill you hunger" sloganını anlatsanız bile yeterliydi artı olarak GTA 3 te motor yoktu ona değinmemişsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.