Şimdi Ara

Vakti Zamanında(VE Şimdiki Zamanda) Blizzz Bu Güvenin AZ Diyenleri Buraya Alalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet var bi facia çıktı o ellerden lakin alışkın olmadıkları bir mecraya girmeyi denediler olmadı
    neyse not olarak eklemiştim amacı tekrar söyleyim
    Bu konu tamamen benim göremediğim birşey varsa görmek için açılmıştır herkes başka yere çekip durmasın lütfen
    ek olarak söylemek isterimki 250 saatin üstünde bi oynama sürem var ,öyle bi kaç saatlik oynayıp peh bu olmamış durumu yok ortada
    halada ara ara kaçırdığım ne var diye bakıyorum oynuyorum
    sistemi hiç mi hiç beğenmedim bu arada,o milyon build olayı item olayı tamamen fiyasko,aksini görmedim yani biri yayınlasın yada desin ben bilmem kaç build le bunları bunları yaptım diye
    kullanışsız çok ama çok şey var,dediğim gibi neyi göremiyorum bu oyunda merak ediyorum çünkü bi şekilde geri dönüp oynuyorum ama bundan mutlu değilim

• d3den sonra yeni çıkıcak mmolarını rahat 3 ay geçmeden almayı bile düşünmem o kadar net. 3ay sonra bir düşünürüz

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Hayatımda hiç Blizz oyunu oynamadim (Diablo 3 hariç) ve açıkçası Blizz'i fazla övdükleri içinde pek sevmezdim ama anlamadığım bir nokta var; Yeni çıkmış bir oyundan ne istiyorsunuz ? Bana sorunsuz çıkmış bir online oyun gösterebilir misiniz ? Tamam eleştirin ama bu kadar da kin kusulmaz, ben inanıyorum bu oyun ilerde çok iyi olacak ama önce sabr etmesini bileceğiz.

sana en az diablo3 kadar sorunlu çıkmış ve çıktıkları 1 haftadan sonra oyuncular ve oyun medyası tarafından nasıl dibine gömülen ve binlerce abone kaybetmiş ve ücretsiz olmaya çalışan en az 5 online oyun söylerim.

o oyunları yerden yere gömen heriflerin/oyun dergilerinin vs. hepsi d3e gelince bunlardan ufacık sorun/ufak dengesizlikler, ay o gözden kaçmıştır olur öyle olur diye bahsediyor. ufak sorun görmesek bizde inanıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 22 Haziran 2012; 14:19:59 >

• Az güvenmek nedir ya? Senin yaşadığın kuzey karolayna ya da mişigında çok güvenmek anlamına mı geliyor da güvenip oyun aldın ?

Oyunu seversin ya da sevmezsin, kişisel görüşlerin olabilir de, daha önce şöyle ya da böyle demiş adamlardan ne istiyorsun. Gelip burada "pardon, biz güven demiştik ama yanılmışız, seni de yanlış yönlendirdik, kusura bakma, buyur oyun paranı, çok mahcubuz" demelerini mi bekliyorsun?

amacını çözemedim açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeIIoweeN

Az güvenmek nedir ya? Senin yaşadığın kuzey karolayna ya da mişigında çok güvenmek anlamına mı geliyor da güvenip oyun aldın ?

Oyunu seversin ya da sevmezsin, kişisel görüşlerin olabilir de, daha önce şöyle ya da böyle demiş adamlardan ne istiyorsun. Gelip burada "pardon, biz güven demiştik ama yanılmışız, seni de yanlış yönlendirdik, kusura bakma, buyur oyun paranı, çok mahcubuz" demelerini mi bekliyorsun?

amacını çözemedim açıkçası...

az,,,,çok,,,, derecelendirme yapmak yok orda söylenen kelamı biraz komikleştirip yazılmış bi durum söz konusu orda...onca şeyde ona takılmışsın
    ben ne yazmışım sen ne anlamışsın,demek istediklerimi anlamamışsın sorun yok,tekrar oku yada okuma sen bilirsin
    ben size güvendim aldım yok şöyle ettim paramı geri verin,ya nerde yazıyor nasıl çıkarıyorsun bu anlamı
    gerçi herkes laf çarpma temaşa yapma halinde olduğundan basit soruların altından birşey arar olduk yadırgamamak lazımmış aslında
    neyse yazdıklarım basit açık net ,varsa cevabı olan beklerim,yoksa yoktur varsa vardır,cevap olsun diye yazmayın(ki konu olsun diye açmayın deniliyorsa bende bunu söyleme hakkına sahibim sanırım )

• quote:

Orijinalden alıntı: rockelnes

evet var bi facia çıktı o ellerden lakin alışkın olmadıkları bir mecraya girmeyi denediler olmadı
    neyse not olarak eklemiştim amacı tekrar söyleyim
    Bu konu tamamen benim göremediğim birşey varsa görmek için açılmıştır herkes başka yere çekip durmasın lütfen
    ek olarak söylemek isterimki 250 saatin üstünde bi oynama sürem var ,öyle bi kaç saatlik oynayıp peh bu olmamış durumu yok ortada
    halada ara ara kaçırdığım ne var diye bakıyorum oynuyorum
    sistemi hiç mi hiç beğenmedim bu arada,o milyon build olayı item olayı tamamen fiyasko,aksini görmedim yani biri yayınlasın yada desin ben bilmem kaç build le bunları bunları yaptım diye
    kullanışsız çok ama çok şey var,dediğim gibi neyi göremiyorum bu oyunda merak ediyorum çünkü bi şekilde geri dönüp oynuyorum ama bundan mutlu değilim

Ne hissettiğini kendi bile bilmiyor yaw. Olaylar git gide ciddileşiyor , psikolojiler bozuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

d3den sonra yeni çıkıcak mmolarını rahat 3 ay geçmeden almayı bile düşünmem o kadar net. 3ay sonra bir düşünürüz

quote:

Hayatımda hiç Blizz oyunu oynamadim (Diablo 3 hariç) ve açıkçası Blizz'i fazla övdükleri içinde pek sevmezdim ama anlamadığım bir nokta var; Yeni çıkmış bir oyundan ne istiyorsunuz ? Bana sorunsuz çıkmış bir online oyun gösterebilir misiniz ? Tamam eleştirin ama bu kadar da kin kusulmaz, ben inanıyorum bu oyun ilerde çok iyi olacak ama önce sabr etmesini bileceğiz.

sana en az diablo3 kadar sorunlu çıkmış ve çıktıkları 1 haftadan sonra oyuncular ve oyun medyası tarafından nasıl dibine gömülen ve binlerce abone kaybetmiş ve ücretsiz olmaya çalışan en az 5 online oyun söylerim.

o oyunları yerden yere gömen heriflerin/oyun dergilerinin vs. hepsi d3e gelince bunlardan ufacık sorun/ufak dengesizlikler, ay o gözden kaçmıştır olur öyle olur diye bahsediyor. ufak sorun görmesek bizde inanıcaz

Ben ''çıktığında sorunsuz olan, oynayan herkesten 10 üzerinden 10 puan almış bir oyun gösterebilir misiniz?'' diye sordum, ''çıktıktan sonra bilmem ne oldu, bu oldu, şu oldu...'' benzeri birşey sormadım. Mesela Aion, çıkacağı zaman WoW'u bitirecek dendi ve çıktığı ilk günlerde oyuna yoğunluktan girmek mümkün olmadı, peki sonra ne oldu ? Oyun güme gitti ve şu an F2P. Daha bir çok oyun var güme gitmiş ve gidecek oyun, online oyun dünyası böyle...

Oyun ilerde ne olur bilemem, belki çamura batar ve belki de çok iyi yerlere gelir. Ben oyunun daha iyi olacağını düşünüyorum.

Oyunun eksiklikleri var ve hala devam ediyor ama milyonlarca insanın oynadığı bir oyunda herkesi memnun edemezsiniz, değil mi ? Blizz oyunu batırıyor mu batırmıyor mu, bunun hakkında da pek bir şey diyemem, çünkü herkesin oyundan beklentileri farklıdır.

• İyide herkes kötü oldu dese , "hah tamam tam benim kafadasınız" demek için mi açtın konuyu. Yok kardeşim senin hoşuna gitmedi, benim gitti bu kadar basit. Irgalamaya gerek yok.
  • bir söz vardır hani
    "zevkler ve renkler tartışılmaz" derler.

buda o hesap. neden birbirinizi yiyorsunuz? seven sevsin sevmeyen sevmesin.
  • Pvp gelecek dertler bitecek

• rahmetli jackson da bu konuya kurban gitti iyimi
    yazılan gayet basit,anlamadıysanız zorla bişey yazmayın kasmayın kendiniz,varsa anlayan yazsın bir iki kişi dışında bir mana içeren yazı yazılmamış
    anlamayanlar için altını çizim ""bu oyun olmamış,cık cık bu neya,kötü işte kabul edin" yazısı değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: rockelnes

rahmetli jackson da bu konuya kurban gitti iyimi
    yazılan gayet basit,anlamadıysanız zorla bişey yazmayın kasmayın kendiniz,varsa anlayan yazsın bir iki kişi dışında bir mana içeren yazı yazılmamış
    anlamayanlar için altını çizim ""bu oyun olmamış,cık cık bu neya,kötü işte kabul edin" yazısı değildir

Sizi anlıyorum benimde oyundan usandığım çok nokta var. Devamlı aynı yerlerde kasmak bayıyor fakat oyundan ayrı da kalamıyorum. Gizli sinyaller gönderiyor sanırım oynarken :P

Açıkçası World of warcraft 3 yıldır oynadığım için kaçış umudu olarak Diablo ya geçtim ama Inferno Act II de takıldım daha da ilerleyemiyorum.

Kaliteli farklı bir oyun bulabilsem geçicem ama henüz kafa dengi oyun bulamadım Diablo ya devam bulana kadar.

Pvp gelince oyun heyecan kazanacak benim için, wow da da pvp guildindeydim

Bu tür başlıklardan da insanlar oyun kadar usandığı için tepkiler normal :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 22 Haziran 2012; 15:33:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slnt

İnsanoglu işte hersey guzelken ses yok ama bir hatanda direk al aşağı eder seni. Onca sene tekrar tekrar oynadıgınız blizz oyunları var. Bir Warcraftları varki o oyunun editoru sayesınde dota gibi bır oyun dogdu ve wcg ye bıle gırdı, (oyun tarıhınde ılk defa bır oyunun harıtası wcg ye katıldı.)

Diablo 1,2 ve exp aylarca her karakterı her turlu build ile kasıp tekrar tekrar oynadınız...

Starcraft 1 ve exp ; kim unutabılır ki slayerboxer vs grrr maclarını yada Nada vs boxer maclarını o turnuvaları ıple cekısımızı. gecelerı sabahladıgımızı... Bu strateji dehası oyun uzerıne strateji oyunumu var?

Bunların hepsi Blizz sayesınde oldu dıkkatınızı cekerım.

İşte insanoğlu hersey iyiken senden iyisi yoktur onlar için, ama en ufak hatanda seni direk gunah kecisi ilan edip kurban ederler.(hata olarak bıle sayamıyorum daha cıkalı ne kadar oldu D3'un tamam belkı beta surecınde daha ıyı bısıler yapabılırlerdı o ayrı) Kim ne derse desin Blizz oyun dunyasındakı en iyi firmalardan biridir bu sadece bir savunma deıl onlar ıcın ama onca sene onlara duydugum guven ve bu guvenın karsılıgıdır su an yazdıklarım. Belki sıkılıp D3 oynamayı bırakacagım ama blizz in benım gozumdekı degerı asla dusmeyecek.

Son bir sey daha su an deseler bliz yenı bır oyun cıkarıyor emın olunki su topicte blizzi kotulemeye calısanların %99 u o oyunu alacaktır ve oynayacaktır.

Ayriyetten WoW var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

d3den sonra yeni çıkıcak mmolarını rahat 3 ay geçmeden almayı bile düşünmem o kadar net. 3ay sonra bir düşünürüz

quote:

Diablo Online beleş ya da aylık paralı oynanan bir oyun değil, biliyor muydun?

Bu arada adam sevmediği halde 250 saat oynamış, sevse noolurmuş kimbilir

• Muahahalardan göz kırpmalardan anladığım kadarıyla herkesin yazdığı yazıya saçma sapan cevaplar verip lafı gediğine oturttuğunu zannetmek seni mutlu ediyor.
    Sende birgün büyüyeceksin küçüğüm üzülme..
  • quote:

Blizzardın olayı oydu zaten el yapımı gibiydi oyunları ama artı kimleri işe alıyorlarsa şaka gibi buglar çıkıyor oyunda. Az önce bunu gördüm mesela kafaları güzelmiş oyunu yazarken heralde : )
    http://forum.donanimhaber.com/m_62338894/tm.htm

• Ben hala güveniyorum. Blizzard yaparsa en iyisini yapar ve yaptı diyorum. Diablo 3 çok fazla eksiği olan hala gelişmekte olan bir oyun. Aynı zaman da potansiyeli çok yüksek olan bir oyun.

Ben her gelen patch'de oynun mükemmeliğe bir adım daha yaklaşacağına dair hiç bir şüphem yok. Blizzard'a da bu konuda güvenim tam. Evet burdayım bir sorun mu var?

Ha bu arada çok fazla güvenim tam diye adam da bulamazsın. Çünkü o adamlar oyunu oynamakla meşguller daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 22 Haziran 2012; 16:30:15 >
  • evet tam bir fail oyun karakter özelleştirme ve item çeşitliliği konusunda ama oynuyoruz yine çünkü öldürmek zevkli item avlamak zevkli
    ömrü kısa ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Ben hala güveniyorum. Blizzard yaparsa en iyisini yapar ve yaptı diyorum. Diablo 3 çok fazla eksiği olan hala gelişmekte olan bir oyun. Aynı zaman da potansiyeli çok yüksek olan bir oyun.

Ben her gelen patch'de oynun mükemmeliğe bir adım daha yaklaşacağına dair hiç bir şüphem yok. Blizzard'a da bu konuda güvenim tam. Evet burdayım bir sorun mu var?

Ha bu arada çok fazla güvenim tam diye adam da bulamazsın. Çünkü o adamlar oyunu oynamakla meşguller daha çok.

nedir açman gerekirse o memnuniyet ve güven veren mükemmeliğe götüren potansiyeli yüksek şeyler...
    ben 3 karakter kastım ayrı ayrı wizard hunter barbar,(teçizat ta süper olmasada iyi durumda hepsinde )üçü ilede iyiyim bi sorun yok oynanıyor bi şekilde artık ama mevzu şu söylenenler ve ortaya çıkan tablo vahim malisef
    ve daha ne çıkar bilmiyorum,birde şöyle birşey dah varki skill sistemi tamamen konsola uygun olsun diye tasarlanmış bir yapı ve bu nedenlede kısıtlı ve sıkınıtı ihtiva ediyor
    muhaha çok demişim, yapılan yorumlar okadar alakasız ve saçma ki ,napim şakaya vuruyorum karşılıklı sövelim kızalım bağrışalımmı yani bumudur istenilen
    çok basit bir kaç soru sordum ki evet alaylı oldu komik ve ciddiyetsiz oldu,oda eğlence olsun diye yoksa o uslup bir kişi veya kişilere hakaret olsun diye yazmadım

• ha bu arada neyine güveniyosunuz anlamadım, blizzard da 2004den beri EA oldu işte bildiğin
    dumbed down oyun yapıyolar, eski oyun geliştiricileri ayrıldı scyi d1i d2yi yapan
    bişey kalmadı yani blizzde, inek sağıyolar şuan sağabildikleri yere kadar
  • Özellikle son patchden sonra bu tarz şikayetlerde artma oldu. Bu şikayet sahiplerinin eminim ki 90%'ı DH oyuncusudur

Kalanı da wizard falan olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.