Şimdi Ara

Valbuena'dan menajerine talimat! 'Bana hemen kulüp bul'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin sezon başında Lyon'dan 2 yıllığına transfer ettiği sol kanat oyuncusu, ülkesinin basınına verdiği demeçte 'Türkiye'ye yedek kalmak için gelmedim. Başta her şey iyiydi ama artık burada işim bitti' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin sezon başında teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteğiyle O.Lyon takımından 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği sol kanat oyuncusu Valbuena yedeklikten bıktı. Sarı Lacivertli takıma geldiğinde 11'in direk oyuncusu olan Fransız, ligde ilk yarının sonlarına doğru gözden düşmüştü.

NE YAPSAM YARANAMIYORUM

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın defansa yardım etmediği çok top kaptırdığı, takım oyununa uymadığı için yedek bıraktığını söylediği Valbuena ülke basınına yaptığı açıklamada ağız değiştirdi. Daha önce Kocaman ile sorunu olmadığını belirten Valbuena " Ne yapsam olmuyor. İkinci yarıda kulübe mahkumu oldum. Ben Fenerbahçe'de yedek kalmak için gelmedim." dedi ve şöyle devam etti:

EN ÇOK KATKI VERENLERDENİM

İstatistiklerim ortada. Fenerbahçe'ye en çok katkı veren oyunculardan biriyim. Türkiye'ye geldiğimde başta her şey çok iyiydi, sonra işler bozuldu. Artık burada işim bitti. Menajerime yapılacak teklifleri değerlendireceğim.

Valbuena'nın menajeriyle bir görüşme yaptığı ve ona "Bana sürekli forma giyebileceğim bir takım bul" diye talimat verdiği Fransız basınına yansıdı.
    http://www.star.com.tr/spor/valbuenadan-menajerine-talimat-bana-hemen-kulup-bul-haber-1323228/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 23 Mart 2018; 14:56:3 >

• BJK 'yi bilmem ama GS de oynasa Gomis' le beraber bayağı iş yaparlardı. Sanırım GS ligi açık ara götürürdü. Feghuli ve Belhanda' dan çok daha yetenekli olduğu ortada. Birde Valbuena' nın oynadığı maçlarda kazanamadığımız söyleniyor. Bu bence tamamen oynamadığı dönemin ilk yarıda kolay fikstüre denk gelen maçlar olmasından kaynaklı bir durum. Onun oynamadığı maçlarda da ilk yarıdaki puanı topladık. Hocanın kasıtlı bir tutumu olduğunu sanmıyorum ama bu konuda bence bacağına sıktı.
  • SON YETENEK BÜKÜCÜ

• kaç kurtar kendini reyiz
  • Bizde olsa açık ara liderdik

Orta sahamız hep özürlü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Bizde olsa açık ara liderdik

Orta sahamız hep özürlü

ligin en fazla pozisyona giren takımıysak ve gole çevirmede küme düşüyorsak orta saha da değildir problem.
  • Bu adam kaç yaşında. Neyin tribini yapmış? TD kendi ayağına sıkar mı ? Antrenmanlarda yeterlş olsan 11e alacak belki ya da o günkü sisteminde ilk 11 değil yerin. Şunu söyleyebilirim Messi dışında herkes yedek başlayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orta sahamız hep özürlü

ligin en fazla pozisyona giren takımıysak ve gole çevirmede küme düşüyorsak orta saha da değildir problem.

O ayrı mesele hocam

Bizim orta saha şut ve gol özürlü

Atiba medel tolgay oğuzhan

Bu kadar gol yüzdesi düşük orta saha olur mu Allah aşkına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

Bu adam kaç yaşında. Neyin tribini yapmış? TD kendi ayağına sıkar mı ? Antrenmanlarda yeterlş olsan 11e alacak belki ya da o günkü sisteminde ilk 11 değil yerin. Şunu söyleyebilirim Messi dışında herkes yedek başlayabilir

Aynen Aykut Hoca'nın yanındayız.
  • BJK 'yi bilmem ama GS de oynasa Gomis' le beraber bayağı iş yaparlardı. Sanırım GS ligi açık ara götürürdü. Feghuli ve Belhanda' dan çok daha yetenekli olduğu ortada. Birde Valbuena' nın oynadığı maçlarda kazanamadığımız söyleniyor. Bu bence tamamen oynamadığı dönemin ilk yarıda kolay fikstüre denk gelen maçlar olmasından kaynaklı bir durum. Onun oynamadığı maçlarda da ilk yarıdaki puanı topladık. Hocanın kasıtlı bir tutumu olduğunu sanmıyorum ama bu konuda bence bacağına sıktı.
  • Yav Aykut zaten 2 ya da 3 ön liberoyla oynuyorsun bırak Valbuena gibi adam da savunmaya dönmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah doğru değildir.
  • Aslında tam Q7'nin yokluğunda işimizi görürdü.Şenol Hocam neden alt yapıdan almıyorsun ki şu adamı.İlla inat ediyorsun
  • 2012'den beri yana yakıla istiyordu Valbu'yu. Dünya maaşa gitti aldırdı. Sonra da yedi. Işte böyle hasta ruhlu bir adam kendisi. Ilk yaptığı transferini sistemime uymuyor diye kesiyor yerine bir gol atmış Aatifi oynatıyor. Bu herifin psikolojik sorunları var. Suratına ve demeçlerine yansıyor zaten. Normal değil.

• quote:

Orta sahamız hep özürlü

Valla geldiği günden beri BJK'li arkadaşlarla konuşurken hep bunu söylüyorum.

Valbuena ve Soldado BJK'de olsa, şimdi tüm Türkiye çok başka şeyleri konuşuyordu bence de.

Şenol Güneş Valbuena'dan da, hücuma yönelik bir anlayış benimsediği için bence Soldado'dan da büyük verim alırdı.

Çok kişi farkında değil belki, Soldado çok kalıplı ve santrafor tipinde bir oyuncu değil ama müthiş yetenekli ve bitirici. Adama indirdiğin 5 toptan 3'ünü gole çevirebilecek yetenekte ama Kocaman'ın kısır hücum döngüsünde adama top taşıayacak basit bir plan dahi olmadığı için bir türlü istediği topları alamıyor.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    8 Defansif adamla çıkıp 3 gol yiyen adamın kadrosunu 1 tane stoperle doldursan da fark etmez. Valbuena defansa dönse kaç yazar?

Aatıf dönüyor da ne oluyor? Ne değişiyor?

Sorun dönmesi dönmemesi değil.

Takıntılı adam. Aynısını Krasicte de yaptı. Yıllarca istedi aldırdı sonra oynatmadı. Niye? 2 yıldır top oynamıyormuş güçsüzmüş. Adamı almadan önce bilmiyor muydun?

Valbuena defansa yardım etmiyormuş. 10 senedir istiyorsun adamı. Adam 10 senedir kanat bek oynuyordu da şimdi oynamak mı istemiyor sanki? Karakter mi değiştirdi? Oyun mu değiştirdi adam 30 undan sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

SON YETENEK BÜKÜCÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Aslında tam Q7'nin yokluğunda işimizi görürdü.Şenol Hocam neden alt yapıdan almıyorsun ki şu adamı.İlla inat ediyorsun

Fener ne ara senin alt yapın oldu la 13 şampiyonlu.
  • Valbuena konusunda ben Aykut Kocaman'a hak veriyor olmakla beraber tepkisini aşırı buluyorum. Birkaç maç yedek çıkması yeterliydi, bu kadar abartmasına gerek yoktu.

Valbuena'nın Trabzonspor, Antalyaspor, Bursaspor ve şu an hatırlamadığım en az 4 maçta daha ortasaha gerisinde gereğinden fazla top kullanarak rakibe %100'lük gol pozisyonları hediye etmişliği var. Ben bir teknik direktör olsam ve takımımın en yetenekli oyuncusu böyle kritik hatalarla sahadaki 10 kişinin emeğini riske etse kesinlikle yedeğe çekerdim. Ama bu kadar uzatmak yersiz oldu.

Valbuena'nın bizi küçümsediğini düşünüyorum. Yoksa oldukça sorumluluk sahibi ve çalışkan bir oyuncu. Kendi standardının altında hareketler yaptı bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 29 Mart 2018; 4:27:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.