Şimdi Ara

Vale dehşeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oralar komple pislik yuvası haline gelmiş durumda. uyuşturucu, kadın ticareti, travesti şu bu batmış durumda oralar. oralar 2005 den sonra çok bozuldu bücür cüce mahvetti oraları. 10 sene kadar önce gene orada bar bodgyguardları birbirini vurmuştu kafadan herkesin gözü önünde. devlet nedense çok bir görmez çok bir duymaz oralar konusunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek bilmiyorum da vale işlerini, valesi olan bir yere gittiğinde vale gelmeden arabayı park ediyorum veya vermiyorum arabamı kendim park ediyorum, anahtarını da vermiyorum.Böyle yapmanın bir sıkıntısı olmuyor herhalde?
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Yalnız koltuk ayarını kendine göre ayarlamaması pozitif değil negatif bir durum oturuş pozisyonunun sürüşte ne kadar önemli olduğunu açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum. Bir de bu açıdan düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

Yalnız koltuk ayarını kendine göre ayarlamaması pozitif değil negatif bir durum oturuş pozisyonunun sürüşte ne kadar önemli olduğunu açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum. Bir de bu açıdan düşünün

Arabayla uzun yola gitmiyor ya? Arabayı park yerinden çıkarıyor, sana veriyor.

Ben eşimin ayarı ile hiç oynamadan şehir içinde fıldır fıldır geziyorum hiç zorlanmadan. Kız 1.68, ben 1.85'im. Yalan o işler özetle. Ayna ayarları ile bile oynamıyorum. Kafamı biraz sola, biraz sağa çevirip aynada her yeri görüyorum zaten. Normalde oturmam gerekenden çok önde oturuyorum. Ancak araba kullanmamı zorlaştırmıyor. Trafikte uzun süre geçireceksem veya uzun yola gideceksem tabii ki ayarlarım da, iki adım yol için kızın ayarlarını bozmuyorum. Hiç de zorlanmıyorum.

İşi araba park etmekten ibaret olan bir sürü kişi 60 saniye manevra yapacağı aracın koltuk ayarını bozuyor. İllet oluyorum buna. Ona dokunmadan arabayı kullanamayacak adam bu işi yapmasın. Ben kaynak atamam. Kaynakçılık yapıyor muyum?

• Şuana kadar arabayı vale ye verip sıkıntı yaşamadığım olmadı. 2 senedir vermiyorum. Tip tip bakıyorlar nasıl yani diye

• Amerikada polis çok sert bizdekiler yumuşak kalıyor onların yanında. Basit bir durumda vurabiliyorlar. Marshall mağazasinda oğlum annesini beklerken 8-10 tane polis birden mağazaya girip çalışanlardan birinin üzerine çullanıp palas pandıras götürmüşler. Bayağı şaşırmış. Zannetmem türkiyede bu kadar sert davransınlar. Ayrıca bizdeki kanunlarda hafif kalıyorki herkes dolu geziyo. Cüssem iri olmasina rağmen elimdenngeldiğince kavgadan uzak durup insanlara kibar oluyorum. Özellikle Adanada yaşıyorsan dikkat edeceksin.

• Kapısında vale olan mekanlara gidip para kazadırmayın bunların alayı mafyanın adamları

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    tamam gitmeyelim de
    biz gitmeyince gözümüzü kapatınca bu sorun yok mu oluyor?
    tarikte kornaya basarsın adam iner iki üç sıkar gider
    vale gelir sıkar gider
    ne olacak bu böyle?
    geçen gün bulvara çıkışta kırmızıda bekliyorum
    yeşil yandı tam geçerken aracın biri ara sokaktan çıkmak için burnunu uzattı
    kornaya bastım döndüm bulvara çıktım
    o da arkamdan çıktı. sonra aracımı yalayarak sağdan hızla geçti yol ayrımında yavaşladı sağa girdi
    sola dönmeyecek olsam aracın önünü kesip durduracak belli
    sonra taş sopa silah ne varsa saldıracak
    peki bu adam bu cesareti nereden alıyor?
    adalet yok da ondan
    yani asıl sorun gidip gitmemek değil
    adalet
    ceza olmayışı
  • O adam o cesareti çok sevdiği uzundan alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gün neredeyse geçtiğim bir yer, akşam saatlerinde müthiş bir karmaşa oluyor özellikler araba yoğunluğundan, park yeri sıkıntı olduğu için müşteri de paralı olduğu için vale kaçınılmaz oluyor ancak müşteriyi adam edemeyeceğine göre egolu tipleri de saygı ile karşılayacak eğitimli valeler bulman lazım eğer bulmazsan her şekilde sıkıntı çıkma ihtimali çok yüksek oluyor.

• BaNgO kullanıcısına yanıt
    sadece o da değil
    kanun yok ceza yok
  • Bizim insanımız ingiltere prensi sanıyor kendini orda 200 mtre aşşağıda ispark var git oraya bırak aracını 5dkka yürü bi yerin eksilmez hem parka 10 tl vermek varken vale 20,50 istiyor aracına göre hem bu valelerin bazı arabalarla gezdiği turladığı söyleniyor asla aracımı valeye vermem.

• Vale o kadar yaygınlaştıkı hastanelerin önünde bile vale var. Başka ihtimalin yok zaten vermekten başka
  • hiçbişey olamayan adam otomobille ilgili mesleklere çok kolay girebiliyor, yıkamacı, otoparkçı, taksici vs. %99u böyle tipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

tamam gitmeyelim de
    biz gitmeyince gözümüzü kapatınca bu sorun yok mu oluyor?
    tarikte kornaya basarsın adam iner iki üç sıkar gider
    vale gelir sıkar gider
    ne olacak bu böyle?
    geçen gün bulvara çıkışta kırmızıda bekliyorum
    yeşil yandı tam geçerken aracın biri ara sokaktan çıkmak için burnunu uzattı
    kornaya bastım döndüm bulvara çıktım
    o da arkamdan çıktı. sonra aracımı yalayarak sağdan hızla geçti yol ayrımında yavaşladı sağa girdi
    sola dönmeyecek olsam aracın önünü kesip durduracak belli
    sonra taş sopa silah ne varsa saldıracak
    peki bu adam bu cesareti nereden alıyor?
    adalet yok da ondan
    yani asıl sorun gidip gitmemek değil
    adalet
    ceza olmayışı

İkisi aynı şey değil.

Siz vale kullanan mekanlara gitmezseniz, hem bu sorunu yaşamazsınız hem de valelik gözden düşer.
    Sizin örneğini verdiğiniz konu ise, bu ülke insanının ruh hastalığı. Benim de başıma çok geliyor, ters yönden (Ara sokak v.b değil, bildiğiniz bölünmüş cadde) gelip bir de el kol yapandan tutun da, arabasının ucuzluğundan dolayı umursamadan yola dalıp milleti sert fren yaptıranlara kadar.

Ama ikisi aynı şey değil, birisinde ipler sizin elinizde. Bile bile o mekana gitmezsiniz, kimse de sizi yoldan çevirip "Gelin burada oturun anahtarı valeye verin" demez. Öteki konu ise ülkenin radikal bir değişime girmesi lazım. Ancak bahsettiğim radikal değişimle dahi en az 2 nesil sürecek bir olay. O yüzden mümkün mertebe büyük şehirlerden uzak durmaya, küçük yerlerde yaşamaya çalışmak lazım. Hatta tayin işim istediğim gibi olmazsa son çare Edirne'yi düşünüyorum. Gerçekten medeni bir şehir.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun da bu zihniyet değişmezse bu adam vale olarak değil de başka bir kılıkta gene karşımıza çıkacak
    hayatın içinde aramızda başka kılıkta gezmeye devam edecek
    sorunu kökten çözmek gerek öyle değil mi?
    eğitimle olacak iş değil kısa ve net çözüm lazım
    adam karısını mı kesti. direk vatandaşlıktan çıkar hataydan suriye sınırı sal gebersin gitsin orda
    ya da ver madene, lağıma akşama kadar çalışsın dursun

geçenlerde savcıyı takip edip darp ettiler adam polislere zor attı kendini
    adam savcı. trafikte onun bile can güvenliği yoksa biz ölelim gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

doğru diyorsun da bu zihniyet değişmezse bu adam vale olarak değil de başka bir kılıkta gene karşımıza çıkacak
    hayatın içinde aramızda başka kılıkta gezmeye devam edecek
    sorunu kökten çözmek gerek öyle değil mi?
    eğitimle olacak iş değil kısa ve net çözüm lazım
    adam karısını mı kesti. direk vatandaşlıktan çıkar hataydan suriye sınırı sal gebersin gitsin orda
    ya da ver madene, lağıma akşama kadar çalışsın dursun

geçenlerde savcıyı takip edip darp ettiler adam polislere zor attı kendini
    adam savcı. trafikte onun bile can güvenliği yoksa biz ölelim gitsin

Bana kalsa bu tür insanları tek seferde silelim. Kamera yok = ceza yok = kırmızıda geçerim minvalindeki insanları da tek seferde silelim. Ülke cidden çok güzel bir yer olur ama maalesef bu dediğiniz mümkün değil.
    Hatta hırsızlık artık suçtan bile sayılmıyor neredeyse.

• zengin olanı bilemem de benim malım değerli. daha doğrusu böyle tiplere anahtarı vermeyecek kadar değerli. çizilsin, biri kaza ile vursun önemli değil derim.
  • Valeye arabaya vermek artik vermiyorum sık sık gittigim bir mekan var bir kere daha yeni aldigim arabamin arkasinda ufak cizik gördum ya vale vurdu ya otoparkta sürttuler baska gun gene gittim kalktik arkadasim arasi senin plaka neydi soyledim senin arabayi vale vurdu dedi geldi baktim hemen sasirdi abi birsey var mi dedi insan gibi kullanirsan birsey olmaz dedim hemen yaptiralim boyatalim piskin piskin cevap verdi ben arabami vur diye vermiyorum dedim cins cins bakti fenerbahce de kosu yolunda bagdat caddesinde arabayi valeye veriyorsan hersey gelir basina

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.