Şimdi Ara

Vale dehşeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul cadde bostanda gerçekleşmiş. Artık yasal bir düzenlemeye gidilmeli bu işlerde, çığırından çıktı bu vale işleri. Valede silah ne arar?http://www.haberturk.com/caddebostan-da-vale-kavgasinda-2-kisi-hayatini-kaybetti-1786044

• Abd de yaşamayanlar orada nasıl bir sistemin olduğunu anlamakta zorlananilirler. Bence dünya üzerinde hiçbir yerde %100 adalet yok. Ama abd de %80 varsa örneğin, bizde bu oran %50 nin epey altındadır diye düşünüyorum. Ve bu oranın son zamanlarda aşağıya doğru ilerlediği de çok açık ortada.
    Adalet olmadığı için mi ayaklandı zenciler? Ayaklanmış olmaları adalet olmadığının kanıtı mıdır?

Ayrıca kusurları olmadığını iddia etmedim ben, neticede ülkemizden fazla adalet olduğu ve sistemin bizden iyi işlediği izahtan vareste. İnanmıyorsanız bir gün adliyeleri dolaşın, bakın yargılama nasıl yapılıyor, hakimler günde kaç davaya ve hangi şartlarda bakıyor. Yargıtay birebir aynı sebebe dayanan iki farklı davada(iki ayrı işçi aynı işyeri aynı sebep) tamamen zıt karar veriyor mesela bizde. Neyse tartışmaya gerek yok zaten.
    tamam gitmeyelim de
    biz gitmeyince gözümüzü kapatınca bu sorun yok mu oluyor?
    tarikte kornaya basarsın adam iner iki üç sıkar gider
    vale gelir sıkar gider
    ne olacak bu böyle?
    geçen gün bulvara çıkışta kırmızıda bekliyorum
    yeşil yandı tam geçerken aracın biri ara sokaktan çıkmak için burnunu uzattı
    kornaya bastım döndüm bulvara çıktım
    o da arkamdan çıktı. sonra aracımı yalayarak sağdan hızla geçti yol ayrımında yavaşladı sağa girdi
    sola dönmeyecek olsam aracın önünü kesip durduracak belli
    sonra taş sopa silah ne varsa saldıracak
    peki bu adam bu cesareti nereden alıyor?
    adalet yok da ondan
    yani asıl sorun gidip gitmemek değil
    adalet
    ceza olmayışı
  • Millet bıçaksız,silahsız dolaşmıyor.bi ben boş geziyom.
  • gece kulübü

alkollü müşteridir kesin

valede o halde arabayı alkollü sürücüye vermektense canını feda etmiş
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Haberi yada ilk mesajı okudunuz mu?
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    Okumamış.
  • Bence ironi yapıyor

Memlekete bak
  • Devlet devlet olsa millet bakkaldan ekmek alır gibi silah alamaz.Vale de silahın ne işi var.Daha doğrusu sivil vatandaşta silahın ne işi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Devlet devlet olsa millet bakkaldan ekmek alır gibi silah alamaz.Vale de silahın ne işi var.Daha doğrusu sivil vatandaşta silahın ne işi var.

usa de güçlü bir devlet var ama her isteyen gidip mağazasından istediği silahı alabiliyor
    Ama orada adalet var ve hukuk sistemi işliyor. Suç heryerde, her ülkede mevcut, fakat adalet ve hızlı yargılama her ülkede yok. Bir avukat olarak söylüyorum bu sözleri.

Ayrıca arkadaş kayıtsız ruhsatsız silahdan bahsetmiş. Sizin verdiğiniz örnek kayıtlı silahlara ilişkin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    adalet olduğu için zenciler ayaklanmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 7 Ocak 2018; 11:34:19 >
    Adalet olmadığı için mi ayaklandı zenciler? Ayaklanmış olmaları adalet olmadığının kanıtı mıdır?

Ayrıca kusurları olmadığını iddia etmedim ben, neticede ülkemizden fazla adalet olduğu ve sistemin bizden iyi işlediği izahtan vareste. İnanmıyorsanız bir gün adliyeleri dolaşın, bakın yargılama nasıl yapılıyor, hakimler günde kaç davaya ve hangi şartlarda bakıyor. Yargıtay birebir aynı sebebe dayanan iki farklı davada(iki ayrı işçi aynı işyeri aynı sebep) tamamen zıt karar veriyor mesela bizde. Neyse tartışmaya gerek yok zaten.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Valelere duzenleme degil komple yasak getirilmeli.
    sevmişim adaletini
    güçlüysen haklısın
  • Abd de yaşamayanlar orada nasıl bir sistemin olduğunu anlamakta zorlananilirler. Bence dünya üzerinde hiçbir yerde %100 adalet yok. Ama abd de %80 varsa örneğin, bizde bu oran %50 nin epey altındadır diye düşünüyorum. Ve bu oranın son zamanlarda aşağıya doğru ilerlediği de çok açık ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Devlet devlet olsa millet bakkaldan ekmek alır gibi silah alamaz.Vale de silahın ne işi var.Daha doğrusu sivil vatandaşta silahın ne işi var.

Amerika’da her vatandaş silah alabiliyor.
  • Gitmeyin arkadaş, gitmeyin vale kullanan mekana. Oturacak mekan mı bitti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Gitmeyin arkadaş, gitmeyin vale kullanan mekana. Oturacak mekan mı bitti?

hocam caddebostanda tavsiye edebileceğin aile ile gidilebilecek nezih gece mekanları varmı
  • Tek bir yerde arabayi valeye birakiyorum, oda bahcelide oyun icin gittigimiz yer.

Cocuk arabalari efendi kullanir, koltuk ayari ile bile oynamaz. Isi bittiginde telefonuyla oynar, arabayi camdan gorecegimiz yere ceker falan.

Digerleri kasap.
  • es kaza yasiyoruz ben sasiriyorum bu gun niye ölmedim diye artik.
    Yok maalesef, aile ile yaşamadığım için tavsiye veremeyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.