Şimdi Ara

Valencia CF Taraftar Köşesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
2
Favori
18.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçın 14. dakikasında Otamendi'nin müdahalesiyle Villarreal'li Vietto'nun şortu yırtıldı.

Edit 1: Hakem çok kötü, iki takım için de yanlış kararlar veriyor. Türkiye'de böyle bir derbi yönetilse tüm haftanın konusu olurdu.

Edit 2: Maç başladığı gibi sona erdi 0-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sören -- 5 Nisan 2015; 19:51:45 >
  • Eski forvetimiz Aduriz'den son dakikalarda bir gol yedik. Bana pozisyonda ofsayt var gibi geldi.

MS | Athletic Bilbao 1-1 Valencia
  • Levante'yi sahamızda 3-0 yendik.
    3. Atl.Madrid ile aramızdaki puan farkı 1.

Şu da maçın özeti :http://footyroom.com/valencia-3-0-levante-ud-2015-04/

Negredo'nun golü mükemmel.Öyle bir vurmuş ki resmen kalp kırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equando -- 14 Nisan 2015; 16:22:39 >
  • Piatti'nin takımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 19 Ağustos 2015; 23:07:14 >
  • Bugün bu konu aşağılarda kalmasın.

Şu takımın maç seçiyor olması veya farklı bir bakış açısıyla kapalı defansları açamıyor olması bugün 4. olmamızın sebebidir.
  • FUEGOOOOOOOO 2-0

İlk golü de Alcacer attı belirtelim.

• Diego Alves alev aldı.
  • Valla Nuno Espirito ilk geldiğinde ve yaptığı transferlerle Mendes'in kuklası demiştim beni şaşırttı ve şey yaptı iyi ki de yapmış gerçekten göze hoş gelen futbol oynamaya çalışıyor Valencia, İnş otobüscü Atletico'yu da geçip 3. bitirir ligi. Seneye Şampiyonlar Liginde daha güçlü kadro ile mücadele eder.
  • D Avles hayatının maçını oynadı resmen.
  • Diego Alves son maçta kurtardığı penaltıyla La Liga tarihinin en çok penaltı kurtaran kalecisi oldu.Bu istatistikte yeni aklıma geliyor.
    Bundan önce efsane Canizares'le eşit sayıdalardı ve rekoru ele geçirdi.
  • Haftasonu oynayacağımız maçtan 2 farklı galibiyetle ayrılıksak ve Granada,Atl.Madrid'i mağlup ederse ŞL'ye direk katılıyoruz.
    Sezon boyunca üstümüzdeki takımların bedava puan diye baktığı deplasmanlarda saçma sapan puan kayıpları yapmasaydık şu an belki de ŞL'yi garantilemiştik.

Yeni sistemden tam olarak emin değilim ama Sevilla,Avrupa Ligi'ni kazanırsa direk olarak ŞL'ye gidiyor ve biz 5. sıraya düşsek bile ŞL ön elemesi oynuyor olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equando -- 22 Mayıs 2015; 17:22:24 >
  • Negredo,Rodrigo,Andre Gomes ve Cancelo'nun bonservislerini aldık.
    Bakkali'yle sözleşme imzalandı.

Ozan Tufan'la anlaşılmış,Bursaspor ile anlaşılmaya çalışıyormuşuz.

Orta sahamızda Andre Gomes,Parejo,Javi Fuego ve Enzo Perez varken Ozan ya rotasyon oyuncusu olur ya da sağ bek olarak görev alır.
    Bana kalırsa gelecek vaadeden sağ bek olarak kullanılacaktır.
  • equando kullanıcısına yanıt
    Santi Mina yazmayı unuttun herhalde oda çok yetenekli çocuk. Kimleri gönderecek Valencia ? Herhalde kaleci ve stoper alacaklar stoper için Garay konusuluyordu
  • Eyvallah.Aklımdaydı da adını hatırlayamadım bir türlü.

Santi Mina'da yukarıdaki transferlere ek.Onun hakkında kişisel düşüncem kiralanacağı yönünde.Mestalla ile maçlara çıkarıcaksak yazık ederiz.
  • Abi Negredo 30 milyon € çok para be. City kar yapmış ama severim adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Abi Negredo 30 milyon € çok para be. City kar yapmış ama severim adamı

Negredo eger zakatlanmazsa ligin tozunu attırır

• Yarın Monaco ile Şampiyonlar Ligi Play Off maçı var. Kısmet olursa bu sene Valencia'nın hiç bir maçını kaçırmak istemiyorum.
  • Valencia yazdı 1-0. Dakika 3
  • Feghouli'yi bırakın la

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.