Şimdi Ara

Valiz Fırsatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
7
Favori
16.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beverly hills polo club bavullarda 1 alana bir ucretsiz nerede yaziyor acaba goremedimde.Sepete atincami ikinci ucretsiz oluyor.
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sepete ekleyince düşüyor hocam fiyat.
  • Hocam konu valiz fırsatları olarak değişwli bwnxe

• peki hocam değiştiriyorum =)
  • Abs valizlerde kaliteli olanlar 500 ustudur 300 TL civarlarinda buldugunuza dikkat edin alinabilir ama sorun cikarma olasiligi yuksek. (Set valizler)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buyuk boy valizleri isterseniz tekbasina gecirin(tek valiz) , yhtde +10lira cezasi var...belki birinin isine yarar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 25 Ağustos 2016; 11:51:38 >

• 260 tl iyi fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar 4 tekerli plastik ucuz valiz yok mu 50-150tl arasinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

buyuk boy valizler isterseniz tekbasina gecirin(tek valiz) , yhtde +10lira cezasi var...belki birinin isine yarar..

Ben anlayamadim hocam

• ozgungorkem O kullanıcısına yanıt
    Sanırım büyük boy valizinizin yanında başka çanta vs varsa, sadece valizi geçirin demiş, ilave eşya için ücret kesiliyor şeklinde algıladım ben...
  • ozgungorkem O kullanıcısına yanıt
    yazim hatasi olmus sanirim

yht'ye binerken ortaboy valize kadar ucretsiz.(2orta boy valiz ile trene binebilirsiniz)
    ancak..buyuk boy valiziniz var ise, baska hic bir esyaniz olmamasina ragmen,+10tl valiz ucreti aliyorlar..

oraya bir tablo koymuslar, valiziniz buyuk boy ise +10TL, orta boy ise ucret yok..

• Hocam deri yazıyor ama sanırım kumaş, yanılıyor muyum?
  • Camit C kullanıcısına yanıt
    Kumaş galiba. Kumaş ta olsa bu marka için iyi fiyat.

• Arkdaslar konuyu hortlatcam ama valiz ihtiyacim var. Uygun fiyata kaliteli nereden bulabiliriz. Orta boy bakiyorum bu arada kumas olsn. American tourister dusunuyorum. Samsonite a gore daha uygunlar. Ama fiyatlar 400 -500 civari nasil uygun fiyata alabiliirz.

Tesekkurler...

• Arkadaşlar kabin boy kaliteli bir öneriye ihtiyacım var. Kampanya linkini de koyayım amacım sabote etmek değil konuyu. Saygılar.

http://www.hepsiburada.com/outdoor-cantalar-c-352914?filtreler=satici:Eren%E2%82%AC20Store

• Valizlere bakiyorum da , samsonite (gereksiz pahali) , american traveller (boynerde inceledim, malzemesi fiyatina gore kalitesiz diyebilirim, veya kalitesine gore pahali) . bu iki urun aklimda vardi ve hatta DESA dan american traveller alayim artik, kotunun iyisi modundaydim ki IT Luggage markasini gordum. kullanmis bir arkadas american traveller ve it luggage markalarinin kalitesini karsilastirabilir mi ?
  • özdilek mağazalarında da indirim vardı.. Kendi markaları olan travelpointte fiyatlar inmişti.

• zengier Z kullanıcısına yanıt
    American Tourister Samsonite'ın alt markası ama kullanmadım yorum yapamayacağım.

IT Luggage ile ilgili olan memnuyiyetimi aktarmak istiyorum sadece.
    3 yıl önce 2 adet valiz almıştım ve epey seyahat gördü. Bu seneki seyahatlariizde 2 valizimiz de havayolu firmaları kaynaklı olmayan çeşitli hasarlar gördü.
    Benim valizimin yan tutacağı koptu ve bir tekerleği dönmemeye başlayınca çeke çeke giderken sürtünmeden eridi ve parçalandı.
    Eşimin valizinin de üst tutacağı elimizde kaldı.
    Bu durumlar bende moral bozukluğu yarattı ve 10 sene garanti taahhütüne dayanarak direkt İngiltere iletişim adreslerine mail attım.

Hemen cevap verdiler ve valizlerin ve garati belgelerinin fotoğraflarını istediler. Hepsini gönderdim ve bana hasarların garanti kapsamına alındığını 2 adet yeni valiz göndereceklerini bildirdiler. İstediğim yeni valizleri seçmem için bir link gönderdiler ve adres bilgilerimi istediler.

Yeni valizlerimi seçtim maille bildirdim. Ben Türkiye'den bir distrübütörlerinden valiz gelir diye beklerken İngiltere'den kargo takip linki gönderdiler ve şimdi valizlerimin ulaşmasını bekliyorum.

Bu kadar hızlı bir şekilde ürünlerinin arkasında durup yeni ürün göndermeleri bende büyük memnuniyet yarattı.
    Hep yaşadığımız olumsuz şeyleri forumlara, şikayet sitelerine taşıyoruz. Ben de bu memnuniyetimi aktarmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Üye -- 12 Ağustos 2018; 19:42:26 >

• Cuma günü bime valizler gelicek 4 tekerli acaba kalitesi nasil daha once sattilar mi ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Bim şok a101 gibi yerlerde satılan valizler beş para etmez oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.