Şimdi Ara

Valiz Fırsatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
7
Favori
16.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bir Üye

American Tourister Samsonite'ın alt markası ama kullanmadım yorum yapamayacağım.

IT Luggage ile ilgili olan memnuyiyetimi aktarmak istiyorum sadece.
    3 yıl önce 2 adet valiz almıştım ve epey seyahat gördü. Bu seneki seyahatlariizde 2 valizimiz de havayolu firmaları kaynaklı olmayan çeşitli hasarlar gördü.
    Benim valizimin yan tutacağı koptu ve bir tekerleği dönmemeye başlayınca çeke çeke giderken sürtünmeden eridi ve parçalandı.
    Eşimin valizinin de üst tutacağı elimizde kaldı.
    Bu durumlar bende moral bozukluğu yarattı ve 10 sene garanti taahhütüne dayanarak direkt İngiltere iletişim adreslerine mail attım.

Hemen cevap verdiler ve valizlerin ve garati belgelerinin fotoğraflarını istediler. Hepsini gönderdim ve bana hasarların garanti kapsamına alındığını 2 adet yeni valiz göndereceklerini bildirdiler. İstediğim yeni valizleri seçmem için bir link gönderdiler ve adres bilgilerimi istediler.

Yeni valizlerimi seçtim maille bildirdim. Ben Türkiye'den bir distrübütörlerinden valiz gelir diye beklerken İngiltere'den kargo takip linki gönderdiler ve şimdi valizlerimin ulaşmasını bekliyorum.

Bu kadar hızlı bir şekilde ürünlerinin arkasında durup yeni ürün göndermeleri bende büyük memnuniyet yarattı.
    Hep yaşadığımız olumsuz şeyleri forumlara, şikayet sitelerine taşıyoruz. Ben de bu memnuniyetimi aktarmak istedim
    paylastiginiz icin tesekkurler hocam, tourister i sureylik yanlis yaziyorum. sizdeki urunler ABS olanlar mi yoksa polikarbonat olanlar mi ?

artik o kadar cok olumsuz yorum okumustumki, carfur da 80 tl ye satilan , istedigim gibi sert dis destekli kumas bir valiz gordumdu. onu bir deneyeyim modundayim. yarina aklima eserse n11 uzerinden siparis ederim (tabii fiyatina kitlemezlerse) , veya hic olmadi tek kullanimlik gibi gider 80 tl ye alirim. kenarda durur.

• Ucak yolculugu düsunuyorsaniz valize cok para yatirmamak gerekir. Hem hunharca ordan oraya atiyorlar hemde pahali valizler genelde saglamlik acisindan sert malzemesi oldugu icin boş agirliklari bile çok agir olabiliyorlar.

Onun icin ucuz bez kumaştan alin veya plastik kaplama da olabilir. 4 sefer kullanirsaniz yeter diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

paylastiginiz icin tesekkurler hocam, tourister i sureylik yanlis yaziyorum. sizdeki urunler ABS olanlar mi yoksa polikarbonat olanlar mi ?

artik o kadar cok olumsuz yorum okumustumki, carfur da 80 tl ye satilan , istedigim gibi sert dis destekli kumas bir valiz gordumdu. onu bir deneyeyim modundayim. yarina aklima eserse n11 uzerinden siparis ederim (tabii fiyatina kitlemezlerse) , veya hic olmadi tek kullanimlik gibi gider 80 tl ye alirim. kenarda durur.

Alıntıları Göster
    Rica ederim hocam

Bendeki valizler bunlar. Birinin dışı kumaş diğeri de esnek ABS malzemeden.

Valiz Fırsatı

• İstanbul Bayrampaşa’da uygun fiyata kaliteli valizler satan bir yer var ben aldım çok memnunum

• cizgili beyaz olan gayet guzel gorunuyor. ben de abs olan su urunu aldim.

polikarbon daha pahali ama daha dayanikli oluyormus. abs ye gore daha esnek. biraz daha sert bir valiz ariyordum ben de zaten.

• tam bir fiyat performans ürünü arıyorsanız linkteki ürünü tavsiye ederim, samsonite kadar olmasa da ucuz çin mallarından kat kat daha kaliteli bir valiz. içi falanda gayet kullanışlı

www.hepsiburada.com
    Wexta Bordo Büyük Boy Valiz Wx210 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/wexta-bordo-buyuk-boy-valiz-wx210-p-HBV00000C2CU3

•  Valiz Fırsatı

Valiz Fırsatı

Valiz Fırsatı

Valiz Fırsatı

• hakim bey kullanıcısına yanıt
    Hocam adres ve mağaza ismi alabilir miyiz?

• Arkadaşlar polikarbonat malzemeden tavsiye edeceğiniz valiz veya fırsat var mı?
    %100 abs denilen valizler ne kadar dayanıklı?
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaragorn

tam bir fiyat performans ürünü arıyorsanız linkteki ürünü tavsiye ederim, samsonite kadar olmasa da ucuz çin mallarından kat kat daha kaliteli bir valiz. içi falanda gayet kullanışlı

https://www.hepsiburada.com/wexta-bordo-buyuk-boy-valiz-wx210-p-HBV00000C2CU3
    Yorumlarda hiç güzel şeyler söylenmiyor ama.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: niceworkisc

valiz satın alıyoruz araba değil 329 TL nedir? 1 tane bedava verse ki burdaki sıcak fırsatı yine göremedim o fiyata 3 boyut alırsın şimdi allahını sağlamlık vs ayağıyla gelmeyin

Hocam 2 valiz 329 tl pahalı diyorsunuz ama 329 tl değil 50 Dolar. 2 valiz 50 tl olsa pahalı gelir miydi sizce?

• Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    Ne alaka? Japonlar ölsün o zaman.

• phantasm P kullanıcısına yanıt
    Tokyoda asgari ücret yaklaşık 130 bin yen. Aynı şey değil. Abd veya avrupa ile aynı birimden konuşabilirsin çünkü orda asgari ücret 1400 euro / usd burda 1700 tl

• Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    O zaman en bastan para birimi kiyasina girmenize gerek yok. Asgari ucret ile urunun fiyatinin oranini soylemeniz daha anlamli ki katildigim bir konu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • phantasm P kullanıcısına yanıt
    Ok

• happy22 H kullanıcısına yanıt
    Hocam mağaza ismini bilmiyorum tabelasına dikkat etmedim hiç ama Kocatepe mahallesinde Kocatepe caddesi üzerindeki ışıklarda dükkan herkes tanıyor mahallede zaten. Kocatepe tatlıbakın hemen yanındaki dükkan. Uğramanızı tavsiye ederim f/p ürünü çok güzel valizler var.

• kabin boy sert bavullardan lazım
    ucuz olsun , kaliteli olsun
    nerde bulabilirim arkadaslar. my valice iyi midir? fiyatları pahalı geldi bana
  • 300 tlye kadar tekli valiz tavsiye eder misiniz büyük boy.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.