Şimdi Ara

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
16
Favori
18.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !
  • R9 295x2 ile Heaven'de 1.liği görmüştüm, bakalım şimdi tek 980ti ile ne kadar gidebilcez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun.
  • evet galiba yeniden gtx 970 ler arasındaki liderlik koltuğuma oturuyorum

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

resmin direkt adresi ise

https://store.donanimhaber.com/9e/16/14/9e1614fa05e055e6eff6e037f2fa6fd5.png

MSI GTX 970 100ME Edition

• Adamlar paylasim yapiyor kullanicilar faydalansin diye kiskanc malaklar eksiliyor. Fesatlik hasetlik ne ararsan var bu malaklarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Adamlar paylasim yapiyor kullanicilar faydalansin diye kiskanc malaklar eksiliyor. Fesatlik hasetlik ne ararsan var bu malaklarda.

Forum ne hale gelmis haberimiz yok

•  Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

• EVGA GTX 980 Tİ SC+ ACX 2.0+@1550/8000 Mhz Günlük kullanım değerlerindeki 720p,1080p ve 1440p sonuçları aşağıdadır.Sonuçlar Nvidia GeForce 355.98 WHQL sürücü ile alınmış olup işletim sistemi Windows 10 x64 Pro sürümüdür.

720p

1080p

1440p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Ekim 2015; 23:27:09 >

• Asus GTX980 Matrix Platinum @1677/2150 Mhz

• Her şey standart hızlarında, monitor 1680*1050:

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !  Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

• Cpu ve gpu default hızlarda.

Msi gtx670 pe.

720p

İşlemci 3.8 ghz overclock ve gpu default testli:
    720p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 2 Kasım 2015; 20:05:26 >

• hapocod kullanıcısına yanıt
    Sizin min ve max fpsler benim bir üsteki sonucumla aşağı yukarı aynı olmasına rağmen size FPS ve puan olarak daha yüksek vermiş. Orada göstermeyip de hesapladığı başka değerler mi var acaba? Testi yaparken o kayalıkların orada takılma oldu belki onunla alakalıdır. Yoksa sistemimle ilgili yanlış bir şey var diye düşüneceğim. Bu konuda bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimkim

Sizin min ve max fpsler benim bir üsteki sonucumla aşağı yukarı aynı olmasına rağmen size FPS ve puan olarak daha yüksek vermiş. Orada göstermeyip de hesapladığı başka değerler mi var acaba? Testi yaparken o kayalıkların orada takılma oldu belki onunla alakalıdır. Yoksa sistemimle ilgili yanlış bir şey var diye düşüneceğim. Bu konuda bir bilginiz var mı?

Hocam sisteminle alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum sizin sonucunuz normal gibi. İşlemciye overclock yapıp sonucu ekledim yukarıya 100 puan fark etmiş...
  • hapocod kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Bu sonuçtan benim çıkardığım ya işlemci hızına/gücüne de bakıyor program (galiba karelerin oluşturulma süresini filan hesaba katıyor) ya da özellikle min fps arttıkça puan da artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimkim

Cevabınız için teşekkürler. Bu sonuçtan benim çıkardığım ya işlemci hızına/gücüne de bakıyor program (galiba karelerin oluşturulma süresini filan hesaba katıyor) ya da özellikle min fps arttıkça puan da artıyor.

Olabilir fakat en buyuk farki gpu yaratmakta bildigimiz uzere. Onun haricinde eger oyunlarda vs sorun yok ise senin kartta ve sistemde sorun yoktur.

• evga 980ti sc+ 6 gb 684 bit modeli

• EVGA GeForce GTX 980 Ti CLASSIFIED

720p ve Extreme HD sonuçları
     Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

• Extreme hd ve 720p sonuçlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 6 Kasım 2015; 13:41:59 >
  • 7870xt CF 1150 - 1540 OC

Extreme

• Arkadaşlar bir konu vardı kullanıcıların ekran kartı overclock değerleri vardı aradım bulamadım, linkini atabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.