Şimdi Ara

VALORANT HATASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selamlar, valorantta böyle bir hata mesajı alıyorum. Sistemi ilk aldığımda Biosu güncellemeden sorunsuz çalışıyordu riot oyunları. Ardından bios güncelledim sürekli hata veriyor. Ya van1067 ya da bu hatalar işte. Windows 11den 10a sıfır kurulum yaptım dün, windows 11de çalışıyordu. Ardından formatlayınca yine çalışmamaya başladı. Dedim 11e tekrar döneyim. Yine sıfır kurulum yaptım bu sefer yine çalışmadı en son döndüm 10a tekrar sıfırdan dedim ne olacaksa olsun. Her şeyi denedim ticketlar attım düzelme olmadı bios sıfırladım boot ayarlarını sıfırladım pili çıkarttım taktım yok anam olmuyor bir türlü. Yav ilk aldığımda açılıyordu bu nane? Bios ayarlarım bu şekilde. Custom modu standart olarak da deniyorum yine olmuyor her şey uefi disk gbt anlayamadım yani... sürüm düşürdüm biosta tekrar bios sıfırladım yok açılmıyor delireceğim... şuan bios güncel, ayarlar bu şekilde her şey açık. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bi dönüş yaparsanız sevinirim valla monitöre uçan tekme atmak üzereyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• VALORANT HATASI VALORANT HATASI VALORANT HATASI VALORANT HATASI

• VALORANT HATASI VALORANT HATASI VALORANT HATASI VALORANT HATASI

• VALORANT HATASI VALORANT HATASI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Valorant'ta ping sorunları
    9 ay önce açıldı
    Valorant hwid ban sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.