Şimdi Ara

Valorant işlemci kullanımı çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda anlık drop yiyorum. kullanımlar bu şekilde nasıl yükseltebilirim?

Valorant işlemci kullanımı çok düşük

• drop sebebi büyük ihtimalle farklı şeyler cpu kullanımı yükseltmenin çözüm olacağını sanmıyorum.

• Selamun aleykum. Sizin yerinize konunuzu hortlatiyorum. Zaten ayni sorunu yaşıyorsunuz hala.
    Önce bilgi olarak bütün sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
    Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz. Hangi uygulamalar yüklü. Özellikle sistem yoracak olanlardan.

Tavsiye olarak.
    1-Öncelikle windows 10 kullanın. Çünkü Microsoft gün geçtikçe daha çok içine ediyor windows 11'in. Onun icin onerim kesinlikle windows 10. Windows 10 sıfırdan kurulum yapın.
    2-Ben revios kullanıyorum. İsterseniz sizde guvenilirlik araştırmasını yaptıktan sonra revios kurun. Bu windowsun gereksiz yazılımlarını silecek ve telemetriyi kapatacaktır. Driverlar haricinde sadece msi afterburner kurun. Başka uygulama kurmayin. İlla kurmanız gerekiyorsa başlangıçta açılmasını kapatın. Windows başladığında arkada gereksiz yere çalışmasın.
    3- nvidia'da ayarlarını kurculamaniza gerek yok. Ayar yapmak istiyorsanız burada tartışmalım sonra yaparsınız. Gforce experience veya nvidia app kurmayin. Shadow play kullanmak istiyorum diyorsanız gforce exp. kurun. Shadow play açınca yüzde 3-5 civarinda fps düşeceğini unutmayın. Shadow play islemciye de yüklendiği icin fps'niz her turlu düşecektir.

Simdilik aklıma gelenler bunlar.
    Birde kısa bir video çekip fps ve yüzde bir fps'i gosterirseniz daha iyi bir değerlendirme yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 18 Haziran 2024; 18:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

windows 10 geçtim. msi center ve razer cortex sildim. ge force experience ile kayıt alıyorum hocam.

• TekilBey kullanıcısına yanıt
    Michael Brown, XForcePCyoutube
    Disable MSI Center prompt in BIOS
    https://www.youtube.com/watch?v=4QgC9aVue6E&feature=youtu.be

Bu videoda msi centerin nasıl kapatılacağı anlatılmış
    Windows u düz halde bırakmayın. Windows bloatware'lerini ya siz temizleyin ya da revios gibi birşey kurunki o halletsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• TekilBey kullanıcısına yanıt

Müsait olduğunuzda 1-2 raundluk bir valorant videosu çekip atabilir misiniz. Pazartesi geri döndüğümde bilgisayarlarımızın performansını karşılaştırabilirim.

Ram olarak ne kullaniyordunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.