Şimdi Ara

Valorant, KESİNLİKLE geliştirilmesi gereken bir oyun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda o kadar büyük hatalar ve saçmalıllar var ki artık isyan etmek istiyorum. Az çok FPS oyunlarından anlayan arkadaşlar muhtemelen bana hak vereceklerdir. Maddelerim sırayla şunlardır :
    -Kötü aim sistemi ( Elmas eloya kadar yerinde durup spray atmaya çalışan yok. Shifte basarken vandal dahi olsa mermi ch'nin ortasına gidiyor. Hatta daha da ileri giderek söylüyorum ki havada hs oranı ne yazık ki valorantta minimum %5'tir. Yani zıplayıp ateş ederseniz merminin ch'nizin ortasına gitme ihtimali en az %5. Bu oran inanılmaz yüksek.)
    -Kötü harita tasarımı ( Savunucular bütün haritalarda inanılmaz güçlü. Hele bir de Omen aldıysanız deymeyin keyfinize. Çünkü sidelara giderken hep düz bir koridordan geçiyorsunuz bu da omenin istediği şey. Sadece ama sadece Paranoya (Q) yeteneğini atarak bütün oyununuzun içine edebilir. )
    -Kötü ekonomi (Bunu anlatmaya gerek yok sanırım. Roundu kazanmanıza rağmen bir sonraki el AR+zırh alamıyorsunuz.)
    -Kötü rank sistemi ( 6 maçta lig atlarken 1 maçta düşebiliyorsunuz. )
    -Spraylerin sabit olmaması ( Deneyebilirsiniz. Cs'de Ak-47 ile sıktığınızda mermiler her defasına aynı noktaya giderken, valorantta mermiler her defasında farklı noktalara gidecektir. Bu da demek oluyor ki oyunda spray yok, varsa da şansa dayalı.) son olarak da
    -Vanguard sisteminin balondan ibaret olması (Oyun cayır cayır hile kaynıyor. 14 yıldır fps oyunları oynayan bir insan bütün hileleri ve bunların çalışma mekaniğini bildiği için anlaması çok kolaydır. Valorant CS:GO kadar hile barındırıyor. Düşük ligleri bilmiyorum, ama elmas ve üstü eloda cayır cayır hile kullanılıyor.)

Bu saydığım nedenlerden dolayı/düzeltilmediği sürece oyun CS:GO'yu hiçbir zaman bitiremeyecek , hatta yakında kendi kendini bitirecek!

Sizin düşünceleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkn0627 -- 30 Temmuz 2020; 4:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk çıktığındab beri söylüyorum hatta 180 200 tl satan oldu ATERİ gibi oyun.
  • Bu kadar şeyi düzeltemezler o yüzden arada oynamalik cerezlik oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynamıyorum ancak yok böyle hile düzelticez yok şöyle hile düzelticez denmişti. Şimdi bunları karşılayamazsa gerçekten kendi kendini bitirir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.