Şimdi Ara

Value Oran (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
17
Favori
28.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam cuma-cumartesi-pazar-pazartesi 4 günlük kuponlar mı yapıyorsun hep yoksa günlük kuponlar yaptığında oluyor mu?
    Sitede gördüğüm kadarıyla programa genel olarak yöneliyorsun. Yanlış mı anladım yoksa?

@value_oranci
  • takip edelim. bekliyoruz üstad kuponları...
  • tebrikler gerçekten, kazanan arkadaşları görünce benim de ilgimi çekti. bir sonraki hafta için ben de sizin yaptığınız gibi bir kupon yapmayı düşünüyorum, lütfen bırakmayın o yüzden. böyle tam takip etmek istediğim birisi çıkıyor, ben takip ettikten sonra bırakıyor. sizinle de kazanmak isterim, bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

tebrikler gerçekten, kazanan arkadaşları görünce benim de ilgimi çekti. bir sonraki hafta için ben de sizin yaptığınız gibi bir kupon yapmayı düşünüyorum, lütfen bırakmayın o yüzden. böyle tam takip etmek istediğim birisi çıkıyor, ben takip ettikten sonra bırakıyor. sizinle de kazanmak isterim, bol şans.

+1 sakın bırakayım felan demeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 13eylülde verdiğin kuponlara baktımda. toplam tam 738 lira olmuş. insanlar nasıl bu kadar yüksek meblağları oynayabilir. daha öncede günde 5 bin liralık kupon yaptığını söylemiştin. herkes bu kadar yüksek meblağlar oynayamaz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: aneksi

ya 13eylülde verdiğin kuponlara baktımda. toplam tam 738 lira olmuş. insanlar nasıl bu kadar yüksek meblağları oynayabilir. daha öncede günde 5 bin liralık kupon yaptığını söylemiştin. herkes bu kadar yüksek meblağlar oynayamaz ki

Doğru ve o 5 bin liralık kuponuda kaybetmişti. Ben şuanda arkadaş kazanıyormu kaybediyormu bilmiyorum ama kafama takılan bu. Son maçları mükemmel
  • günde 5 bin liralık bir sürü kupon yaparsan aradan tutanlar olacaktır elbet
  • bu da hikaye çıktı. yok matematik yok bilmem ne hikaye.
  • Daha napsın götünden alev mi çıkartçak adam. tutturuyo işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maglev89

Daha napsın götünden alev mi çıkartçak adam. tutturuyo işte.

• önemli olan kaç liralık kupon yaptığı değil ki verdiği paradan fazla kazanması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaerenler58

gençlerbirliği de 1-1 oldu,ama tebrik ederim dnipro maçının karşılıklı gol olmazını bildin..iddaa ediyorum value orancı kalan 3 maçın gelsin sana ve buradaki insalara para vermeyen şerefsizin önde gidenidir..vasco handikap cluj handikap fenerbahçe 1.5 altı gelsin sana istediğin parayı vereceğim buradaki insanlarda şait olsun..hayal oranlar ile 30 günde 1 kere tutar 29 kere yatar

İnternetten atıp tutmak ne kolay.İstediği parayı verecekmişmiş.Yahu bizim insanımızda nasıl bir haset vardır ki kendisinden başka kimsenin başarılı olmasını istemez.Yazık ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maglev89

Daha napsın götünden alev mi çıkartçak adam. tutturuyo işte.

tutuyoda , bastığı parayı çıkarıyor mu. dikkat ederseniz kuponları , maçlar bittikten sonra gösteriyor bu kupon tuttu diye. ben ne anladım bu işten. 5 bin liralık ayrı ayrı kupon yaparsan aralarından tutan çıkacaktır elbet. adam koyuyor mu maçlar oynanmadan önce bu benim kuponum diye. bizde onu takip edelim...
  • arkadaşlar rahatsız mısınız, cidden merak ediyorum?

adam bu oranlar value diye tutar demiyor ki? value diye oynamakta fayda var diyor, tuttuğundan da parasını çıkartıyor işte. daha bunu anlayamıyorsunuz, gelmiş tatava yapıyorsunuz burada.

adam sana diyor mu, bu oranlar olduğu için kesin tutar diye? şunu idrak edemiyorsanız ne diye konuşuyorsunuz? adam value oran bulduklarına oynayıp kazanması dahilinde kazancını arttırmayı hedefliyor. aha, bu oran value'ymuş, oynayayım kesin tutar diye bir şey yok. hayret bir şeysiniz. adam zaten tutturduğu maçlarla parasını çıkartmış, bundan sonra tutanlar kar gelecek.

ek olarak, kimseye alın bu kuponu oynayın da demiyor. aradan maçları seç oyna kafana yatanı. adamın parası var, 78 liralık kupon yapabiliyor. zaten hepsini de çıkartıyor gerisini.

ya adam çok iyi taklitçi bir dolandırıcı, ya da sizde izan namına bir şey yok.
  • ......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bettor -- 15 Eylül 2013; 23:05:32 >
  • Arkadaşlar, iddaa sıfır bakiyeli bir oyundur, uzun vadede kazanmanız imkansız, tek maça oynasanız bile imkansız. Şanslı olursunuz bir kaç kupon tutturursunuz eyvallah, ama verilen oranlar hep IDDAA'nın lehine.
    Bunu para kazanma aracı olarak görmeyin, ara sıra zevkine kupon yapın, bu işin sistemi filan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Orijinalden alıntı: value_oranci

quote:

Orijinalden alıntı: ravrav

arkadaş başaralı buna itirazım yok ama oynadığı bazı maçlar value değil. tempobette daha yüksek oranlar. bence arkadaşın taktiği value oranlara oynamak değil başka bişey var. ama bize söylemiyor sadece maçları paylaşıyor.

geçler birliği maçına oynayıp süperligdeki maçlardan (tempobetten çok daha yüksek) value oranlara oynamadı. gözünden kaçmış olmaz heralde.

bazen oynadığımız oranların sonradan yurtdışında yükseldiği de oluyor sanırım böyle bir maça karşılaşmışsınız.. bu işin ne kadar süre ve emek aldığını bilseniz eminim ki böyle demezdiniz.. gözden kaçırmışım dediğin maçları keşke bir şekilde burda veya sitede paylaşsaydınız maçları kesinlikle bir cevap başka bir sitenin oranını veya haklısınız gerçekten value maçmış derdik.. Lütfen önyargılı davranmayın

valueorancı çok başarılısın tebrikler.. Bu hafta 4 kuponuna oynadım şuan kuponların hepsi geldi.... seninde bildiğin gibi yarınki maçlarla miktar belli olacak ....sayende yurtiçi iddaadan para çekebileceğiz..Bu tip insanları kaale almanı anlamıyorum. muhatap alıp cevap vermene gerek yok.. Sen yoluna devam et..Seni takdir edenler peşinden gelecektir.. Bence bu yetenek bilgini ücretli site de değerlendir..Bu tür insanlardanda kurtulmuş olursun..Açıkça söylüyorum..Ücretli siteyi hakediyorsun..İlk üye olarak ta beni kaydedebilirsin..Teşekkürler...

kuponların olduğu siteyi verebilir misin dostum..

• bjk-gs maçına üst bin lira basayım diyorum ne diyorsunuz.
  • Son Kuponların sonuçlarını siteye koyar mısın :)
  • pazartesi maçları buyrun beyler tartışalım isterseniz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.