Şimdi Ara

Value Oran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
17
Favori
28.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben internet sitelerindeki oranları araştırıp iddaadaki hatalı oranlara sürekli oynayan biriyim.. bir de insanlar neler yapıyo diye forumlara baktığımda en meşhur site olarak bu siteyi buldum ve acaip bir şekilde dolandırıcılık olduğunu gördüm.. şimdi ben size oynadığım kuponları göstersem acaba hakkımda ne düşünürsünüz??

• aramıza hoşgeldin dostum bu gece içinki maçlar için varmı favorin :)
  • hoşbulduk.. öncelikle şunu belirteyim ki ilk defa bir forumda yazıyorum burdaki konuşmalarınız, insanları bilinçlendirmeniz ve aranızdaki paylaşımlarınız hoşuma gitti.. ben de aranıza katılmak istedim.. bu arada yeni olduğum için yapacağım hatalar şimdiden affola:) yaptığım hataları belirtirseniz sevinirim.. bu gece için favori sormuşsunuz.. bana güven için şimdiden teşekkür ederim:) bu geceki favorim saat 03.30daki 534 kodlu Deportivo Pasto - Colo Colo maçı.. risk sevenler için ve iyi bir oran arayanlar için handikaplı 1 oran 4.15.. banko arıyorsanız direk D.Pasto oran 1.90 önerimdir..
  • mbs 2 isteyenler için de 1/1 ile 3.25 oran da güzel sayılır..
  • value_oranci kullanıcısına yanıt
    sağol şimdi bakıyorum bende o maça
  • Bizde senin bildiklerini öğrenmekten zevk duyarız..Belki kuponlara bakış açımızda da değişiklikler olur..Kazanmamıza yardımcı olur..Bilgilerini yazarak bizi aydınlatırsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: value_oranci

mbs 2 isteyenler için de 1/1 ile 3.25 oran da güzel sayılır..

Deneyeceğim bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bettor -- 23 Ağustos 2013; 2:39:49 >
  • bettor kullanıcısına yanıt
    evet aynı maç için deportivo pasto 1/1
  • quote:

mbs 2 isteyenler için de 1/1 ile 3.25 oran da güzel sayılır..

kardeş yarın için kombine kupon verebilirmisin iddaa akşam maçları
  • Bu oran okuma ve takip ile başarı yüzden nasıl ..Kuponlar geliyor mu..
  • karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    yarın için maalesef kombine kupon veremem çünkü oranlar daha yeni yayınlandı ve ilk yayınlandığında hatalı oran olmuyor.. zaman geçtikçe mesela cumartesi gecesi perşembe gecesi yayınlanmış maçlarda oranlar değişebiliyor ancak iddaa bu oranlara dokunmadığı için güzel oranlar çıkıyor ortaya.. deportivo pasto maçı da öyle bir maç.. oranlar pazartesi gecesi yayınlandı ve oran 1.6 civarında olması gerekirken şu an iddaa 1.9 veriyor o yüzden en erken yarın gece kombine kupon verebilirim
    ben daha çok süpriz oynuyorum.. haliyle her zaman kazanamıyorum.. ama kazandığımda iyi oranlar tutturduğum oluyor.. belki size yardımcı olur diye şimdi hesabımdan çektiğim bir ekran görüntüsü koyuyorum..
     Value Oran
    bu arada sağlam buldum mu hiç affetmem:) dünkü arsenal oranı tam bir fiyaskoydu.. handikaplı arsenal'a çok inanıyodum.. imkanım olsa daha fazla koyardım..
     Value Oran
  • quote:

yarın için maalesef kombine kupon veremem çünkü oranlar daha yeni yayınlandı ve ilk yayınlandığında hatalı oran olmuyor.. zaman geçtikçe mesela cumartesi gecesi perşembe gecesi yayınlanmış maçlarda oranlar değişebiliyor ancak iddaa bu oranlara dokunmadığı için güzel oranlar çıkıyor ortaya.. deportivo pasto maçı da öyle bir maç.. oranlar pazartesi gecesi yayınlandı ve oran 1.6 civarında olması gerekirken şu an iddaa 1.9 veriyor o yüzden en erken yarın gece kombine kupon verebilirim

ücretlimi verceksiniz yoksa herkese açıkmı. herkese açık olursa güzel olur. :(
  • Takipteyim :) bol şanslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    tabi ki herkese açık ben buraya insanları dolandırmaya değil düşüncelerimi aktarıp insanların yorumlarını almaya geldim.. bişeyler buldukça bildiğim kadarını sizlere aktaracağım.. ben 3-5 birşeyler kazanabileceğimi düşünüyorum.. belki sizin yardımlarınızla burdaki insanların paylaşımlarıyla daha fazla kazanırım:)
  • quote:

tabi ki herkese açık ben buraya insanları dolandırmaya değil düşüncelerimi aktarıp insanların yorumlarını almaya geldim.. bişeyler buldukça bildiğim kadarını sizlere aktaracağım.. ben 3-5 birşeyler kazanabileceğimi düşünüyorum.. belki sizin yardımlarınızla burdaki insanların paylaşımlarıyla daha fazla kazanırım:)

takip etcem seni. ama benim moral bozuk bırakmak istiyordum bırakamıyorum bir türlü askere gidene kadar takılayım diyorum bazende.. kasımda askere gitcem başka eğlence kalmıyor :D

kazandır bizede kardeş
  • quote:

Bu konuyu duydum ama tam olarak nasıl takip ediyorsun ...oranları düşüyor birçok maçın neye göre seçiyorsun ..can alıcı kriterin nedir mesela..biraz yöntemlerin , püf noktaları hakkında bilgi verirmisin bizde kullanmaya çalışalım...
    bir sürü sitede oranı düşen maçlar yer alıyor.. bu sitelerden takip edip düşen maçların handikaplı yenme oranlarına bakıyorum.. iddaa handikapta çok hata yapıyor.. böyle maçları seçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bettor

quote:

Bu konuyu duydum ama tam olarak nasıl takip ediyorsun ...oranları düşüyor birçok maçın neye göre seçiyorsun ..can alıcı kriterin nedir mesela..biraz yöntemlerin , püf noktaları hakkında bilgi verirmisin bizde kullanmaya çalışalım...

oran şikesi diye birşey varmı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.