Şimdi Ara

valve pack hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 30 TL karşılıgında valve pack satın aldım fakat half life 1-2 de oyun donarak ilerliyor ( tüm çözünürlüklerde durum aynı ) , cs go da ise masa üstüne atıyor neden olabilir acaba? windows 7 kullanıyorum

* bilgisayarımda çok rahat bir şekilde wow , diablo ve euro truck smilator 2 oynayabiliyorum

Yardım edin lütfen teşekkürler

• yardiminizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Bende aldım ama daha indirmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

Bende aldım ama daha indirmedim

indirdikten sonra donerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

Bende aldım ama daha indirmedim

indirdikten sonra donerseniz sevinirim

Cs go begenmedim.

Portal1-2 muhtesem

Digerlerine bakmadim daha

Alacaksan half life 2 ve portal serilerine al

• bende oyunun orijinal olmayan sürümleri çalışmıyordu windows 10 yüklü steam versiyonlarını aldım hepside sorunsuz çalıştı ilginç bir şekilde

donmaktan kasıt loadinglerden bahsetmiyorsun değilmi ? yaklaşık 10dkda bir loading geçer belki daha kısa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Temmuz 2017; 12:8:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bende oyunun orijinal olmayan sürümleri çalışmıyordu windows 10 yüklü steam versiyonlarını aldım hepside sorunsuz çalıştı ilginç bir şekilde

donmaktan kasıt loadinglerden bahsetmiyorsun değilmi ? yaklaşık 10dkda bir loading geçer belki daha kısa

windows 10u kaldırmayabilir benim bilgisayar diye kurmadım ben. Windows7 32 bit yüklü ama dediğim gibi wow ve diablo 3 gibi oyunları takılmadan en yüksek grafik ayarında oynayabiliyorum fakat half life 1 i bile 640*480 ayarına getirmeme ragmen sürekli takılarak ilerliyor. Loading ile ilgisi yok kesinlikle..anlayamadım bir türlü
  • Narki kullanıcısına yanıt
    ztn win 10 fazla geliyor takılma dediğin ne kadar sıklıkla oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ztn win 10 fazla geliyor takılma dediğin ne kadar sıklıkla oluyor

Sürekli oluyor..oyun başladıgı andan itibaren takılarak ilerliyor..belli aralıklarla save aldığı dönemde felan değil yani.. half life 1 ve 2 de durum bu. Cs Go da ise masa üstüne atıyor..aradım taradım forumlarda ama bir çözüm bulamadım. Counter Strike'ın şimdi adını hatırlayamadıgım bir versiyonunda ise sıkıntı yok mesela oynayabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.