Şimdi Ara

Valve Türkiye'de CS:GO ve Dota 2 Sunucusu Açsın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kampanyayı nasıl çoluk çocukla bağdaştırdınız anlamış değilim doğrusu. Yani şimdi oyunda çocuk olmamasının sebebi (ki bence epey var) ping lerinin 80-90 olması mı? Bir kere yaşı küçük arkadaşlarımızın çoğu ping in ne olduğunu bile bilmez, bilse de oyundaki etkisi pek fazla çözemez. O sebeple, Türkiye veya Türkiye'ye yakın bir ülkedeki sunucu lokasyonu oyundaki çocuk sayısının arttırmasını bırak, aksine profesyonel sayısını arttırır bana kalsa. Çünkü çoğu profesyonel veya diğer bir tabirle oyuna emek vermiş kimseler daha düzgün bir oyun için faceit, esea gibi platformları seçmekte. Tabi bunda 128 tick olması ve hilenin az olmasının da etkisi büyük ama 10 ping ile oynama imkanı herkesi cezbeder 64 tick olsa bile.
    Yalnız kampanyada dikkatimi çeken yazının çok fazla informal olması. Eğer böyle bir kampanya ciddi düşünülüyorsa yazı da buna göre yazılmalı ve destek olacak kitle önceden belirlenmeli. Bu işin içinde olan oyuncular, takımlar (space soldiers, death trap, dp, ... vb.) destek vermeli, diğer türlü çok zor.

• İmzamı attım,desteğimi verdim.
  • Çok iyi olur.
  • konu hortlatma gibi olacak ama şampiyon takımımız varken hale türkiyede server cs go sunucusu olmamasına sinir oluyorum açıkcası. herkes düşük pingler ile oynarken saçma sapan yüksek pinglere maruz kalıyoruz. ve sunucu açılması cs go'da profesyonel oyuncu artışı sağlayacaktır. şahsen kendi adıma konuşmam gerekirse üst düzey iyi oynamıyorum ama kötüde değilim orta halli oynadığımı düşünüyorum. bir çok kez ping yüzünden oyunu kaybediyorum rakipten iyi oynadığımı görüyorum ama sırf rakibin ping iyi olduğundan beni vuruyor. sözü fazla uzatmaya gerek duymuyorum. sona gelecek olursak türkiyede ciddi anlamda fazla cs go oynayan insan var. buraya bir sunucu açılması sadece bizim değil asya - avrupa ülkelerininde düşük ping alma konusunda işine yarayacaktır. bu konuda ciddi anlamda bir çalışma yapılmalı ve bu mağduriyet valve'ye iletilip sunucu açması istenmelidir. söyleyeceklerim bunlar arkadaşlar. umarım bu mesajım birilerine ulaşır ve biz cs go oyuncuların yüzü güler. hayırlı forumlar.

• he he açar
  • Kampanya kapatıldı yazıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.