Şimdi Ara

Valve Türkiye'de CS:GO ve Dota 2 Sunucusu Açsın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye Dota2 ve CS:GO için çok büyük bir pazar alanı. Her geçen gün yeni oyuncular Dota2 ve CS:GO’ya dahil oluyor. Sayımız milyonları aştı. Biz sizi ve oyunlarınızı seviyoruz ama artık daha kaliteli bir oyun için Türk sunucuları istiyoruz. Diğer oyun firmaları Türkiye’deki oyuncu gücüne sahip çıkarak sunucularını ve Türkiye ofislerini açtı. Ülkemizde E-Spor faaliyetleri Avrupa’ya öncülük edebilecek kadar hızlı gelişmekte. Türkiye’de çok büyük bir oyuncu kitlesi Valve oyunlarının hemen hepsini oynuyor ve büyük turnuvalara aç durumda. Sunucularda yaşadığımız lag problemi yurt dışındaki turnuvalarda başarı sağlayamamamıza ve oyunlardan daha az keyif almamıza sebep oluyor. Bunları size iletmek ve size Türkiye Dota2 ve CS:GO oyuncularının gücünü göstermek istedim.

- Valve'ın Türkiye'ye sunucu açmasını isteyen yüz binlerce kişiyiz.

Desteğinizi bekliyoruz. Gabe <3

Lütfen girip burdan imzanızı atın.

https://www.change.org/p/gabe-newell-valve-company-valve-t%C3%BCrkiye-de-cs-go-ve-dota-2-sunucusu-a%C3%A7s%C4%B1n

• yapacağım en son şey olur. İnş böyle bir şey gerçek olmaz çünkü wolfteam ve lol gibi çocuk yuvasına döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

yapacağım en son şey olur. İnş böyle bir şey gerçek olmaz çünkü wolfteam ve lol gibi çocuk yuvasına döner

Kısmen katılıyorum.Lol ciddi anlamda çocuk oyununa döndü özellikle TR serverı ile.Her oyun ana avrat küfür eden veletten geçilmiyor.Şuan için cs bu şekilde değil inşallah olmazda.Keşke daha pahalı olsa diyorum bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

quote:

yapacağım en son şey olur. İnş böyle bir şey gerçek olmaz çünkü wolfteam ve lol gibi çocuk yuvasına döner

Kısmen katılıyorum.Lol ciddi anlamda çocuk oyununa döndü özellikle TR serverı ile.Her oyun ana avrat küfür eden veletten geçilmiyor.Şuan için cs bu şekilde değil inşallah olmazda.Keşke daha pahalı olsa diyorum bazen.

Alıntıları Göster
    Yukarıdaki arkadaşlar bence kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz 64 tick serverlarda 120 150 pingle oynayıp zevk alamıyorsanız sebebi budur sanki CS:GO'nun yabancıları +25(yaş) gibi konuşmuşsunuz ki CS:GO şuan bile çocuk kaynıyor. Ayrıca Türkiye'nin konumunu unutmayın sadece biz değil etrafımızdaki diğer çevre ülkelerde yararlanacaktır. Neden yabancılar 5 pingle LAN game oynar gibi oynarken ben 70 80 pingle oynayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tilatequila

Yukarıdaki arkadaşlar bence kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz 64 tick serverlarda 120 150 pingle oynayıp zevk alamıyorsanız sebebi budur sanki CS:GO'nun yabancıları +25(yaş) gibi konuşmuşsunuz ki CS:GO şuan bile çocuk kaynıyor. Ayrıca Türkiye'nin konumunu unutmayın sadece biz değil etrafımızdaki diğer çevre ülkelerde yararlanacaktır. Neden yabancılar 5 pingle LAN game oynar gibi oynarken ben 70 80 pingle oynayım ?

Alıntıları Göster
    LOL de sizin seviyenize göre çocuk doludur, csgoda öyle olacaktır. Yani siz iyi olduğunuz sürece çoluk çocuk sıkıntısı çekmezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bymyWILL

LOL de sizin seviyenize göre çocuk doludur, csgoda öyle olacaktır. Yani siz iyi olduğunuz sürece çoluk çocuk sıkıntısı çekmezsiniz

Alıntıları Göster
    destek olmak lazım, dün cantuğ(unlost) yayınında başlattı bu kampanyayı ve bence çok mantıklı, hiçte çocuk yuvasına dönmez, en azından 20-30 ping'lerde maçlar oynarız, adamlar 10 ping oynuyor biz 90-100 sonra da oyun ülkemizde gelişmiyor diyoruz gelişmez tabi geçikmeli oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burh4n -- 28 Mart 2015; 19:55:41 >
  • quote:

quote:

Niye eksilediniz adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

quote:

quote:

Niye eksilediniz adam haklı

Alıntıları Göster
    Türk serveri olunca içinde sadece türkler olmıyacakki tek farkı 70-100 ping yerine 15-50 ping olucak çoluk çocuk ne alaka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VECT0RX

Türk serveri olunca içinde sadece türkler olmıyacakki tek farkı 70-100 ping yerine 15-50 ping olucak çoluk çocuk ne alaka ?

MM'i etkileyecek büyük ölçüde,şu anda bile her maça türk geliyor.
  • Ping dusuk diye veletler mi toplancak? Nasil bi mantik? Sadece mevcut oyuncular hoşnut olur.
  • burh4n kullanıcısına yanıt
    o fps degil ping
  • quote:

Orijinalden alıntı: leatherface on everywhere

o fps degil ping

düzelttim, niye fps yazdıysam anlamadım :D :D
  • Suanda bile devamli Turkler geliyor,dua ediyorum gelmesinler diye hele takim olarak girmislerse vay halinize dua edinde karsi takim gucsuz ciksin,istisnasiz her macta yeniliyoruz Turklerle girdigimizde.Kufurler havada ucusuyor,laf dinleme yok saygi yok ben bunlardan bikmisim bir de sonsuza dek sadece bunlarin oldugu serverlarda mi oynayacagiz ? Pingim isterse 90-100 olsun ama yinede bunu istemem,hayatimda yapacagim en son sey olur,sacmalamayin bu oyunun en onemli guzel yanlarindan biri tr serverinin olmamasi,ALLAH KORUSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Suanda bile devamli Turkler geliyor,dua ediyorum gelmesinler diye hele takim olarak girmislerse vay halinize dua edinde karsi takim gucsuz ciksin,istisnasiz her macta yeniliyoruz Turklerle girdigimizde.Kufurler havada ucusuyor,laf dinleme yok saygi yok ben bunlardan bikmisim bir de sonsuza dek sadece bunlarin oldugu serverlarda mi oynayacagiz ? Pingim isterse 90-100 olsun ama yinede bunu istemem,hayatimda yapacagim en son sey olur,sacmalamayin bu oyunun en onemli guzel yanlarindan biri tr serverinin olmamasi,ALLAH KORUSUN
    türk rus polonyalı gelmesin diye dua ederek başıyorum oyuna server açılsın hep beraber ana bacı kayalım artık oyun oynamayı bırakıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

türk rus polonyalı gelmesin diye dua ederek başıyorum oyuna server açılsın hep beraber ana bacı kayalım artık oyun oynamayı bırakıp

Alıntıları Göster
    ping konusunda güzel bişey umarım lole dönmez çünkü yıllarca oynadım türk serverı dünyanın en büyük hatasıydı bazı şeylerin iyi yanları bide kötü tarafları vardır insanların birbirlerine girmedikleri yer kalmıyor tat alamıyorsunuz bizim insanımız oyun konusun leş kimse kusura bakmasın

• Eğer öyle bişey olursa binlerce insan oyunu bırakır sonra ağlama duvarı olur bu bölüm oyun 'anan zaaaa xd' yazan bebeler ile dolar tıpkı lol gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilatequila

Rus ve Polonya veletleri dururken bizim veletlere sıra gelmez zaten.
  • quote:

quote:

Bana Türkler geliyor arada genelde kaliteli insanlar diğer çoğu ülkeden iyiler. Ama silver maçlarında smurf olayını engellemek için fiyatı artsın bende isterdim.

• Wolverine Jr kullanıcısına yanıt
    çok yanlış düşünüyosun oyunda belli bir seviyeye geldıkten sonra zaten kufur eden fılan olmuyor coluk cocuk olmuyor troll olmuyor server açılınca daha iyi oynamak yerıne manyak gibi pingle gecikmeli mi oynamak istiyosun
  • tilatequila T kullanıcısına yanıt
    Nerde o 70-80 bana göstersenize yav, 100+ pingle oynamaktan gına geldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.