Şimdi Ara

Valve Türkiye Konumlu Server Açsın ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fat Tony

gecen yunanlar la oynadım esea da tr server atıyormuş onları bizimkiler bilse yunan oldukları neler yapar acaba :D ben 50 55 arası alıyorum esea da valve 80 civarı alt yapımız çok kötü ilk bunu hal etmeleri lazım gerçekten

sadece altyapı değil hocam konum olarak da uzağız cs go sunucularına ama türkiye konumlu olsa tadından yenmez olur oyun. burda benim amacım kendi iyiliğim için değil herkesin iyiliği için birşey istemek. böyle bir sunucu olsa istediğin zaman gir herkes ile oyna istediğin zaman sizin oynadığınız sistem ile oyna veya topluluk bölümünden oyna daha güzel olmaz mı? eminim ki olur.
  • exii kullanıcısına yanıt
    Açılmasın lol gibi olur iyice ana bacı söven veletler en ufak bir hata yaptığında ana bacı söven büyük yaştaki abiler daha sayayım mı? Esea paralı onda bile hal kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Açılmasın lol gibi olur iyice ana bacı söven veletler en ufak bir hata yaptığında ana bacı söven büyük yaştaki abiler daha sayayım mı? Esea paralı onda bile hal kötü.

hocam önceki yazdıklarımda olan mesajı sizede yazıyorum türkiyeye özel değil türkiye konumlu bir sever yani yine herkes ile oynayacağız sadece server türkiyede olduğu için daha düşük ping alacağız bizde. türkiyeye yakın bütün ülkeler bağlanıp düşük ping alabilecek öyle yani demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım herkese söven sayan oyuncularla oynamayı kesinlikle bende sevmiyorum.
  • Yorumları baştan okudumda anlaşılan hepiniz 40-60 ping alsanız memnun kalacaksınız.

Ben türkiyede yaşıyorum ve aldıgım ping gündüzleri 45 akşamları 60 ve arası.

Çünkü odama kadar cam kablo fiber var.

Yani aslında ping değerleri valve değilde Türkiyenin internet altyapısından kaynaklı önce her eve son teknoloji fiber hizmeti saglansın o zaman ping sorununz da kalmaz.

Ayrıca bu konu sanırsam 3 sene yada 4 sene önce yine burada tartışılmıştı. Türkiyede sağlam sunucu yok yani yılda rekor ücret kazanan oyun firmaların hiçbiri türkiyede sunucu açmıyor çünkü burada o altyapı yok.

Örnek vermek gerekirse LOL sadece türkiyeden yıllık kazancı az çok belli. Belkide hiçbir ülkeden bu kadar çok kazanamıyor ama gel gör ki LOLTR için sunucularını fransada tutuyor türkiyeye açmıyor
  • ping olayı server kalitesi olayını bende isterim tabi daha iyi olmasını ama işte onun yanında küfürcüler hileciler troll ve en önemlisi yaş ortalaması olayları olacak ben onu istemiyorum keşke bir secenek olsa faceit teki gibi h1z1 deki gibi istediğin kıtayı seçip oynamak öyle olursa çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Yorumları baştan okudumda anlaşılan hepiniz 40-60 ping alsanız memnun kalacaksınız.

Ben türkiyede yaşıyorum ve aldıgım ping gündüzleri 45 akşamları 60 ve arası.

Çünkü odama kadar cam kablo fiber var.

Yani aslında ping değerleri valve değilde Türkiyenin internet altyapısından kaynaklı önce her eve son teknoloji fiber hizmeti saglansın o zaman ping sorununz da kalmaz.

Ayrıca bu konu sanırsam 3 sene yada 4 sene önce yine burada tartışılmıştı. Türkiyede sağlam sunucu yok yani yılda rekor ücret kazanan oyun firmaların hiçbiri türkiyede sunucu açmıyor çünkü burada o altyapı yok.

Örnek vermek gerekirse LOL sadece türkiyeden yıllık kazancı az çok belli. Belkide hiçbir ülkeden bu kadar çok kazanamıyor ama gel gör ki LOLTR için sunucularını fransada tutuyor türkiyeye açmıyor

şöyleki hocam mesela bende bir giriyorum 70 ping bir giriyorum 100 geçiyor yani stabillik yok.

firmaların sunucu açmaması sadece alt yapı kaynaklı değil hocam bunun bir çok sebebi var. bunun bende farkındayım ama işte yine olay bizim sesimizi çıkarmamızdan geçiyor. sesimizi duyursak firmalar kayıtsız kalmaz buraya potansiyeli görmeleri lazımki harekete geçsinler.

quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

ping olayı server kalitesi olayını bende isterim tabi daha iyi olmasını ama işte onun yanında küfürcüler hileciler troll ve en önemlisi yaş ortalaması olayları olacak ben onu istemiyorum keşke bir secenek olsa faceit teki gibi h1z1 deki gibi istediğin kıtayı seçip oynamak öyle olursa çok güzel olur

dediğim gibi hocam küfürcüleri bende sevmiyorum. türkiye konumlu olursa haliyle türklerle karşılaşma olayı artar ama ping düşük olur ve yabancılarda olacağından çekilmez bir hal olmaktan çıkar gibi duruyo bana göre. yapılması gereken çevresi olan bir kişini veya kişilerin bu işi üstlenmesi bizimde destek çıkmamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exii -- 15 Ekim 2016; 2:39:31 >

• Fat Tony kullanıcısına yanıt
    Avrupa şart ne demek la asdfghjkl tam rum bu çocuk. Avrupa'da yapılan desteğin 100de 1i yok ona rağmen büyük gelişim var. Sizin gibi embesiller de kalkıp boş yapmaya devam etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam pingin dusuk olmasiyla coluk cocugun kufur etmesinin ne iliskisi var? Ping yuksekte olsa kufur ediyor dusukte olsa.yani kufuru sunu bunu pinge nasil bagladin? Tr de inanki cok iyi oyuncular var olup ping yuzunden yetenegi kisitlaniyor ,dun 157 pingde kaldim 18-10 fragla bitirmek zorunda kaldim.ben adami karsimda gorene kadar hs yemis oluyorum.80 pingde kalsa yine kâr diyorum ama olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altyapı düzgün olsa alinacak ping 30-70. server acilmasi icin yeterli bir sebep yok

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    Türk serveri olsa her zaman Türkler ile oynayacaksın veletler olacak az pingle oynamayı herkes ister

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

altyapı düzgün olsa alinacak ping 30-70. server acilmasi icin yeterli bir sebep yok

milletin açtığı serverlerde bile 10-15 ping alıyoruz hocam, kaliteli bir server olsa 1-5 arası maksimum olur. yani kusursuz diyebiliriz.

quote:

Türk serveri olsa her zaman Türkler ile oynayacaksın veletler olacak az pingle oynamayı herkes ister

öteki mesajlarımda tekrarladığım gibi hocam. türkiye için özel bir serverden bahsetmiyorum. türkiye konumlu bir serverden bahsediyorum. yani yine bütün ülkelerden insanlar bağlanabilecek oyuna türkiye için özel olmayacak yani. sadece türkiyede olduğundan bizlerde düşük ping ile oyuna bağlanabileceğiz.

ayrıca burdan şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar dediğim gibi ben bu konuyu tartışma konusu olsun diye açmadım. farklı görüşler olabilir ona birşey demiyorum tabıki fakat tartışmaya dönecek yorumlar olmaz ise sevinirim bu konudaki amaç çevresi olan arkadaşlarımız varsa ve benim gibi türkiye konumlu server açılmasını isteyen varsa. imza kampanyası gibi benzeri kampanyalar düzenleyip sesimizi valve'ye duyurmak. hayırlı forumlar.

• exii kullanıcısına yanıt
    su an avrupa sunucularinda aldigimiz pingden bahsediyorum

• Acilsada bizde server picker ile avrupada oynamaya devam etsek temizlenir oyun

• Herkes 80+ Ping i kabullenmiş. Bazıları açacak sebeb Yok diyor bazıları bizim altyapı yetersiz diyor bazıları da açılmasın oyun bozulur diyor. Adamın Almanya da ki serverinde oynarsak tabii Ping 60+ olur. 10 Ping de oynamak varken 60 daha iyi diyorsan zaten seninle tartışılamaz.

• Adamlar neden türkiye gibi bi ülkede server açmakla uğraşsın ki? Ben farklı ipler deneyerek eu eastte 50 ping alabiliyorum. Suriye,iran,ırak mi oynayacak serverda? Kuzey afrikadan ülkemize ping nasıl mesela? Zaten daha da doğumuz ya da güneyimiz dubai serverında oynayabiliyor. Ülkemizin altyapısında yönlendirmeler kısıtlamalar vs nasıl hiçbir fikrimiz olmadan hadi açsın açmıyorsa türk düşmanı demek saçma değil mi? Gerçi doğru ya appleı ülkemize davet etmiştik harikayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Herkes 80+ Ping i kabullenmiş. Bazıları açacak sebeb Yok diyor bazıları bizim altyapı yetersiz diyor bazıları da açılmasın oyun bozulur diyor. Adamın Almanya da ki serverinde oynarsak tabii Ping 60+ olur. 10 Ping de oynamak varken 60 daha iyi diyorsan zaten seninle tartışılamaz.

aynen hocam size katılıyorum şunu anlamakta zorluk çekiyorum bende neden iyi bişe istedinmi illaki karşı çıkan olur. birbirimizle tartışacağımıza bu işi yapabilecek birini aramak daha mantıklı geliyor. ama bakıyorum konu hemen tartışma ortamına dönüyor sanırım tartışmaya çok meraklı bir milletiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exii -- 17 Ekim 2016; 3:43:12 >

• Bir aydır oynamıyordum, bir rek atayım dedim 130 ping vardı. Valla sıktı artık bu ping işi.
  • -Altyapımız yetersiz. Yurtdışı serverlarına gereksiz yüksek ping alıyoruz. Türkiye'de açılan serverların yurtdışı bağlantısının kaliteli olacağı ne malum?
    -Valvenin Almanya'da serverı yok
    -10 pingle oynamanın 60 pingle oynamaktan daha iyi olması valvenin server açacağı anlamına gelmez

bu da tam 1 sene öncesinden. bu pingler rahatça alınabiliyordu. 30-40 olan pingi 5-10a düşürmek için mi server açsın adamlar? zaten eu east serverlarında genel olarak çoğu oyuncu 40-60 alıyor. 5-10 pingli servera çok yakın olan adamlar nadir geliyor

açarlarsa ne ala. güzel güzel oynarız. server açılmayacağını tahmin etmek server açılmamasını istemek demek değil
     Valve Türkiye Konumlu Server Açsın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 17 Ekim 2016; 16:19:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de altyapı yok diye boşuna kendinizi kandırmayın. Yüzlerce TR topluluk sunucusu var körmüsünüz ? Altyapı olmayan yerde bu bu kadar çok TR sunucusunun işi ne ? İstanbul, İzmir ve Bursa'da büyük verimerkezleri var(Başka şehirlerde de varda en büyükler bu 3 şehirde bulunuyorlar).

İstanbul ve çevresinde oturanlar en fazla 80 ping alıyor kötü günlerinde. Peki benim gibi Antalya'dan oynayanları düşündünüzmü hiç ? İyi zamanda 80 gündüzleri 110-120 ping ise akşamları oluyor. İstanbul ve çevresinden siz kaç ping alıyorsanız + 30-40 biz Antalya'dan alıyoruz.

Bir çok konuda Türkiye olarak iyi olmadığımız doğru, ama TR Resmi sunucularının açılmamasının nedeni tamamen Valve firmasının suçu. Eski Valve yok artık gözünü para hırsı bürümüş bir firma'ya dönüşüyor. Neden TR sunucularına para harcasın ki ? Nasıl olsa neredeyse bütün oyuncuların sesi bile çıkmıyor. Çatır çatır marketi kullanıyoruz, arkadaşlarımızı oyunlarla tanıştırıp almalarını ağlıyoruz vs.. onlara para kazandıyoruz ama hakkımızı aramaya neredeyse hiçbirimiz çalışmıyor. Büyük çoğunluğun ses çıkarmadığı yerde Valve neden umursasın ?

Türkler'lemi oynayacağız yawwwww diye bağıranlar "MM Server Picker" diye bir programın ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım ? Bilmiyorsanı buyurun :http://gamebanana.com/tools/5684 istediğiniz bölgenin sunucularında oynamanıza olanak sağlıyor. (Sizleride azcık anlıyorum aslında. Isınmak için DM atarım genelde karşı takımda Türk oldumu aklına gelen her küfürü ediyor ergenler. Cevap bile vermedan daha fazla öldürüyorum küfür edenleri daha fazla küfür ediyorlar)

Daha önce de böyle kampanya yapmaya çalışanlar gördüm. Hepsi belli bir süre sonra sönüp gidiyor. Ping'lerden kafayı yediğim için daha yeni ESEA aldım Antalya'dan 30 pingle İstanbul sunucularında 128 tick ile rahatça maç yapabiliyorum artık.

Bende biraz içimi dökmüş oldum. Bıktım Valve sunucularının pinglerinden. Topluluk sunucularınıda sevmiyorum 16 kişiyi geçtimi kim kimi vuruyor ortalık birbirine giriyor.

• f0rest kullanıcısına yanıt
    Altyapı örnegine üstte ki arkadaş çok iyi örnek vermiş.

"-10 pingle oynamanın 60 pingle oynamaktan daha iyi olması valvenin server açacağı anlamına gelmez"

O zaman neden neredeyse heryerde server var da Türkiye de yok? neden Rusya da var mesela ? Onlar da onlara en yakın serverda oynasalardı. Bizim gibi 70+ küsür ping alsın.

SS için konuşmak gerekirse nasıl olmuş bilmiyorum, 3 senedir CS oynarım rekabetçi de en az aldıgım ping 39. O da saniyelik 39 a indi, hemen çıktı 45 e.

Server açılmayacagını tahmin etmek istememek degildir evet, o lafım size degil diger arkadaslaraydı zaten. Adam Türkler oyunu basar oynanmaz diyip istemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.