Şimdi Ara

Valve Türkiye Konumlu Server Açsın ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende istanbulda oturuyorum.16 mbit internetim.Download yaparken 1,5 le çekiyorum steamde.Oyun içi pingim 50-80 arası. 80 pingim olunca fazla oldu diyorum.Hiç 120 falan görmedim.120 150 falan oluyorsa benden kaynaklı oldugunu düşünüp modem resetle konuyu hallettim.Bence istanbulun her bölgesi farklı.Arka sokağımda oturan biri 8 mbit kullabiliyorken ben 16 mbit kullanıyorum.Başka bi yerde fiber olmasına rağmen ping sorunları yaşıyor vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Yahu arkadas senin mantigina gore her serveri olan ulkede sadece o ulkenin vatandasi baglaniyorsa rusun oynadigi oyuna almani fransizinin girmemesi gerekiyor.e bende diyorumki girdigim oyunda almanda var rusta var.bu nasil oluyor? Bana ergen cevaplari yazma.

Şöyle bahsedeyim

Oyuna girince ayarlarda maximum pinge bağlanan diye ping ayarlama yeri var. En düşük 65 en yüksek 150+ seçebiliyorsun genellikle 150 ayarlı gelir.

150 ayarlı bırakırsanız rusların yogunluklu oldugu serverlere atar. yada polonya tarafı.

65 e düşürürseniz takım avrupalı oyuncu agırlıklı olur fransız ve almanlar hatta çek cumhuriyeti tarafı.

Pinginiz o an oyna tuşuna bastıgınızda ne ise ve hangi server müsaitse ona göre direk atıyor.

Yani o an müsait olan pingi size uygun en yakın sunucu bazen bu rusya tarafı bazen ise avrupa tarafı oluyor.

Ayrıca steam ülke ülke server kurmuyor ortak bir ülke seçip oraya sunucu kuruyor ve oraya sadece o ülkenin insanları değil oraya uygun bağlanabilen insanları direk atııyor sistem.

O yüzden her oyun karma giriyoruz.

• Orijinalden alıntı: tanerss

Ne kadar bağırsak boş. Bunu işi Tarık üstlenise anca o zaman belki biraz sesimizin çıkmasını sağlar.

https://www.facebook.com/tarikcsgo/ Tarık'ı ikna etmeye çalışacak var mı ?

şöyle bir durum var hocam. yani adam tanımadığı birinden gelen isteği zor kabul eder gibi geliyo bana. samimi olduğu biri bulunursa böyle bi isteği anca kabul eder sanırım.

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Şöyle bahsedeyim

Oyuna girince ayarlarda maximum pinge bağlanan diye ping ayarlama yeri var. En düşük 65 en yüksek 150+ seçebiliyorsun genellikle 150 ayarlı gelir.

150 ayarlı bırakırsanız rusların yogunluklu oldugu serverlere atar. yada polonya tarafı.

65 e düşürürseniz takım avrupalı oyuncu agırlıklı olur fransız ve almanlar hatta çek cumhuriyeti tarafı.

Pinginiz o an oyna tuşuna bastıgınızda ne ise ve hangi server müsaitse ona göre direk atıyor.

Yani o an müsait olan pingi size uygun en yakın sunucu bazen bu rusya tarafı bazen ise avrupa tarafı oluyor.

Ayrıca steam ülke ülke server kurmuyor ortak bir ülke seçip oraya sunucu kuruyor ve oraya sadece o ülkenin insanları değil oraya uygun bağlanabilen insanları direk atııyor sistem.

O yüzden her oyun karma giriyoruz.

işte bu yüzden türkiyede server olması firmanın çok işine yarayacak bi durum hocam türkiye asya - avrupa daha doğrusu dünyanın ortasında gibi bişe. server açılması gereken yerlerden biri. ama işte alt yapı yetersiz veyahut firmalar açmak istemiyor vesaire vesaire uzar gider ama konum olarak değerlendirirsek her firma buraya server açsa köşeyi döner. her yerden herkesin düşük pingle bağlanma şansı olur çünkü. tabi dediğim gibi altyapı vesaire onlar ayrı konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exii -- 19 Ekim 2016; 2:24:46 >

• FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Hocam senin anlattigin seyleri biliyorum tesekkur ederim .konu amacindan cikti aslinda.diger ulke gamerleriyle esit sartlarda oynamak istiyoruz biz derken olay donuyor duruyor turk veletlerin kufurleriyle ugrasacagiza geliyor.gecen hafta pingim 218 de takildi kaldi 3-4 gun boyunca.modem degistim suan 115-109 arasi pingle oynuyorum.bazen 89 larda oynuyorum.hic 40-60 gormedim.90 pingde bile raziyim.fraglarim bile duzeliyor.turk veletler den once kufurlerinden once ping sorunu daha buyuk bana gore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Hocam senin anlattigin seyleri biliyorum tesekkur ederim .konu amacindan cikti aslinda.diger ulke gamerleriyle esit sartlarda oynamak istiyoruz biz derken olay donuyor duruyor turk veletlerin kufurleriyle ugrasacagiza geliyor.gecen hafta pingim 218 de takildi kaldi 3-4 gun boyunca.modem degistim suan 115-109 arasi pingle oynuyorum.bazen 89 larda oynuyorum.hic 40-60 gormedim.90 pingde bile raziyim.fraglarim bile duzeliyor.turk veletler den once kufurlerinden once ping sorunu daha buyuk bana gore.

ping olayı için bir tavsiyem var sana hocam bende işe yaramadı ama benim arkadaşta fazlasıyla yaradı.http://gamebanana.com/tools/5684 şu sitedeki server engelleyici programı kur. ve en iyi ping aldığın yerin dışındaki bütün serverleri engelle bize en yakın server luxemburg'da onun dışındaki serverleri engelle istersen bunun sana herhangi bir zararı olmaz ban gibi felan benim arkadaş böyle oynuyor. bu programı kurduktan sonra hot spot shield isimli programı indir eğer lisansın varsa bu programda giriş yap ülke seçebilmek için yoksa satın al oda olmuyosa kırılmış eski sürümleri var. onlardan birini indir bulamazsan özelden yaz yollayım linkini. daha sonra bu programdan yerini almanya seç ping aralığınıda oyundan 60 - 70 - 80 civarı ayarla oyun bulmazsa duruma göre düşürür çıkarırsın. bu şekil yaptı benim arkadaş önceden 100 - 110 - 120 ping alırken şimdi 77 - 65 civarı alıyor arada 85 felan oluyor. dediğim gibi bende işe yaramadı ama benim arkadaşta bayağı işe yaradı yani sendede yarayabilir. sonucu bildirirsen başka arkadaşlarda deyenip yararlansınlar en azından bir nebze katkısı olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exii -- 20 Ekim 2016; 20:34:30 >

• Bence açılmasın cünkü trooludur kufrudur hep turk yanlıs anlamayin haa ping dersin şudur budur dersin onlar birazda bizim internet sağlayicilarimızin odunluğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha hocam 50 defa tekrarladığım mesajı yine tekrarlatıyosunuz bana. türkiyeye özel bir serverden bahsetmiyorum. türkiye konumlu bir server olacak yine diğer ülkeler ile oynayabileceğiz. türkiye konum olarak en iyi yerde buraya server açılması birçok ülkeye düşük ping sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exii -- 21 Ekim 2016; 5:51:32 >
  • türkiyede belliki herkes pingden memnun benim dışımda yüksek olsada sıkıntı yok herhalde böyle devam edelim çok güzel.
  • exii kullanıcısına yanıt
    türkiyenin yurt dışı çıkışı bok gibi abicim hala açılsın falan demeyin. esea'in türk serverına ıraktan bağlanan adamlar 80-100 ms alıyor ki zaten bu adamlar almanyaya 70-100 arası alıyor. ki daha serverları 128 tick yapmaktan aciz adamlar oturup bir de türkiye serverı mı açacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

türkiyenin yurt dışı çıkışı bok gibi abicim hala açılsın falan demeyin. esea'in türk serverına ıraktan bağlanan adamlar 80-100 ms alıyor ki zaten bu adamlar almanyaya 70-100 arası alıyor. ki daha serverları 128 tick yapmaktan aciz adamlar oturup bir de türkiye serverı mı açacak.

ezbere konuşmayın hocam ben sıradan milletin açtığı serverlerden değil. resmi bir serverden bahsediyorum ayrıca bu server türkiyeye özel değil türkiye konumlu olacak yani herkes bağlanabilecek türkiye çevresindeki ülkeler felan. bunu anca valve veya sözü geçen bir firma yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exii -- 28 Ekim 2016; 3:17:21 >
  • exii kullanıcısına yanıt
    sana laf anlatmaya çalışanda kabahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

sana laf anlatmaya çalışanda kabahat.

gidip yüksek pingler de oynayabilirsiniz o vakit. ha belki pinginiz düşüktür size göre hava hoştur tabi. ben burda çözüm odaklı düşünmekten bahsediyorum sorunlar elbet var yok diyen kim. ama sorunları kabulleneceğimize sesimizi çıkaralım da birşeyler olsun çabasındayım. yok çıkışları kötü yok türk duşmanı, yok küfür eden türk veledlerlemi oynayacaz. kardeşim bu bir oyun severek oynanan bir oyun. ve eşit şartlarda olmayı istiyoruz diğer oyuncularla bu suçmu oldu. sorunların farkındayım ama oturup kabullenirsek bunları hiç çözüm olmayacak. adamlar 20 pingle oynarken biz 120 zorluyoruz nerdeyse. ve onlardan iyi oynamamıza rağmen pingleri iyi diye yeniliyoruz. gelin birlik olalım bir şeyler olsun diyoruz bakıyorum da herkes durumu kabullenmiş hatta memnun gibi sanki yanaşmıyor birde aksine açılmasın yapılmasın diye konuşuyor sanki tek kendi iyiliğime bir şey istiyorum ben burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Açılmasın

Böyle yorum yapan kullanıcılar kanımca karınca kararınca banlanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strucklieben07

quote:

Açılmasın

Tmm helal spr dvm ACI YOK ROCKY
  • strucklieben07 S kullanıcısına yanıt
    hocam kendi iyiliğim için birşey istesem kabul edilmeyebilir. ve kötü birşey olsa bu tabıki o zaman haklıdırlar derim. fakat herkesin iyiliğine olacak birşeyden bahsediyorum ben. açılmasın diyenler eminimki açılsa bayıla bayıla oynarlar oyunu. sonuçta kim istemezki 10 -15 pingle oynamayı. ama işte açılmasın diyolar bazıları troll olarak yapıyo bu yorumu bazıları konuyu yanlış anlayıp yapıyor. herkes kötü ping alıyor diye bişe yok iyi ping alanlar var 40-50 arası yerine göre sağlayıcıya göre değişiyo ping değerleri fakat geneli oyuncuların hep yüksek ping alıyor bende dahil. açıkcası konuyu açtığımada pişman oldum. belki birileri öncülük ederde bişeler başarırız demiştim ama görüyorumki bu şekil düşünenlerle bunu başarmak imkansız. valvenin buraya server açmamasınn sebebi bence değer vermediğinden değilde adam akıllı sesimizi çıkarmadığımızdan. @strucklieben07

• quote:

quote:

quote:

Açılmasın

Neye helal ne süper neye devam koçum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açılmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açılmasın

konuya böyle yorumlar yapmayın hocam. konu ile alakalı düşünce yorumunuz varsa veya yardım edecek bişeyiniz buyrun onun dışında bu şekil yorumlar yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: exii

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açılmasın

konuya böyle yorumlar yapmayın hocam. konu ile alakalı düşünce yorumunuz varsa veya yardım edecek bişeyiniz buyrun onun dışında bu şekil yorumlar yapmayın.

Hocam bunlar spesifik klasik antisosyal kullanıcılar , bu türler genelllikle real hayatta olan başarısızlıklarını ve yalnızlıklarını kendilerini bu tür forumlarda herhangi bir konuda fikirleri olmasa dahi saçma sapan kemilerle konuya dahil ederek kendilerini ortamdan birine , konuya dahil olmaya çalışıp antisosyalliklerini sosyalleştirdiklerini sanarlar aslında kızmamak gerek en azından kendilerini iyi hissediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.