Şimdi Ara

Valvematic(Auris-Avensis-Verso) ve LPG?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
17.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valvematic 132 hp motora LPG taktıran arkadaşlardan yardım alabilir miyim acaba, herhangi bir sorun yaşadılar mı ve hangi markayı tercih ettiler, tavsiyeleri nelerdir?

• ben de öğrenmek istiyorum arkadslar.tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

Valvematic 132 hp motora LPG taktıran arkadaşlardan yardım alabilir miyim acaba, herhangi bir sorun yaşadılar mı ve hangi markayı tercih ettiler, tavsiyeleri nelerdir?

Bunlar Lpy'ye son derece uyumlu motorlar.
    Piyasadaki bir cok kit doğru ve kaliteli işçilikle yapılan bir montaj neticesinde sorunsuz bir sekilde çalışacaktır.
    BRC Seq24 MY-11 kitini tavsiye ederim, kablo kesmeden yapılan montajı ve yaygın servis ağı ile sizi ziyadesi ile memnun bırakacaktir.
  • Zaten cevabı beklemeden gittim montaj yaptırdım, MY-11 takıldı, şu an bir sorun yok, sadece aracın menzili düşüyor benzin harcanmış gibi, o da normalmiş, başta benzin yakıyor zannettim ama değilmiş,sadece soğutma amacıyla çok az benzin püskürtülüyormuş...Tavsiye ederim, ne kadar yaktığını ölçecek kadar kullanmadım henüz...
  • quote:

Zaten cevabı beklemeden gittim montaj yaptırdım, MY-11 takıldı, şu an bir sorun yok, sadece aracın menzili düşüyor benzin harcanmış gibi, o da normalmiş, başta benzin yakıyor zannettim ama değilmiş,sadece soğutma amacıyla çok az benzin püskürtülüyormuş...Tavsiye ederim, ne kadar yaktığını ölçecek kadar kullanmadım henüz...

Hayırlı olsun sorunsuz kazasiz günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERLPG

quote:

Zaten cevabı beklemeden gittim montaj yaptırdım, MY-11 takıldı, şu an bir sorun yok, sadece aracın menzili düşüyor benzin harcanmış gibi, o da normalmiş, başta benzin yakıyor zannettim ama değilmiş,sadece soğutma amacıyla çok az benzin püskürtülüyormuş...Tavsiye ederim, ne kadar yaktığını ölçecek kadar kullanmadım henüz...

Hayırlı olsun sorunsuz kazasiz günlerde kullanmanız dileğiyle.

Çok teşekkürler...
  • quote:

BRC Doğru tercih ,aracınızı güzel günlerde kullanın.Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

BRC Doğru tercih ,aracınızı güzel günlerde kullanın.Selamlar...

Teşekkürler, zaten daha önce 2 aracımda BRC kullandım, sorunsuzdu, tekrar BRC yi bu yüzden seçtim...
  • hocam ben toyota corrola alacaktım, ama Valftronik olduğu için buna BRC olmaz sadece Prins olur çünkü vakuma ihtiyacı olamayan tek sistem dediler.sonra kıllandım almadım polo aldım onuda sattım jetta ladım. ama şimdi görebiliyorum ki takılıyor valftronik motora, nedir bunun çözümü sistem değişikliğimi yoksa piyasa ya ayak uydurma mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polocukadir

hocam ben toyota corrola alacaktım, ama Valftronik olduğu için buna BRC olmaz sadece Prins olur çünkü vakuma ihtiyacı olamayan tek sistem dediler.sonra kıllandım almadım polo aldım onuda sattım jetta ladım. ama şimdi görebiliyorum ki takılıyor valftronik motora, nedir bunun çözümü sistem değişikliğimi yoksa piyasa ya ayak uydurma mı ?

VVT-I, DUAL VVT-I veya VALVE MATIC Toyota motorlarında BRC MY11 sistemimizin uyumsuzluk sorunu yoktur. birçok referans verebilirim. sanırım sizi ticari amaçlı yanlış bilgilendirmişler.bahsedilen motorlar hareketli çift egzantrik sistemine sahib motorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: polocukadir

hocam ben toyota corrola alacaktım, ama Valftronik olduğu için buna BRC olmaz sadece Prins olur çünkü vakuma ihtiyacı olamayan tek sistem dediler.sonra kıllandım almadım polo aldım onuda sattım jetta ladım. ama şimdi görebiliyorum ki takılıyor valftronik motora, nedir bunun çözümü sistem değişikliğimi yoksa piyasa ya ayak uydurma mı ?

Malesef size yanlış bilgi verilmiş ,corolla'da zaten valvematik motor yok dual vvti motor var ve BRC ile mükemmel uyum içerisinde çalışır ; valvematik auris ,verso ,avansis marka araçlara da defalarca BRC MY11 montajları gerçekleştirilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-istanbul

quote:

Yani sistem %40 yerine %30 tasarruf ediyor o zaman??

Prins sadece VSI-DI system benzin takviyesi yapıyor

Prins Direkt Enjeksiyon sistemi %10 benzin %90 LPG karışımıyla motoru çalıştırmaktadır. Yani 100 km'de 10Lt (46,4TL) Benzin yakan bir TSI/FSI araç maksimum 10,5Lt(27.8TL) LPG ve 1LT(4.64) benzin tüketmektedir. Prins VSI-DI sistemi ile benzin tüketimi dahil minimum %30 ((27,8+4,64)/46,4=0,6996 =>%30.04 Tasarruf) tasarruf yapılmaktadır.

Ağlamak istiyorum
    Buradan bile böyle bir konuya nasıl oluyorda geçiliyor anlamıyorum.
    Aracın menzili düşüyor demiş, ki bu bütün arabalarda olan bir durum yani araç benzin tüketmiyor.
    Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...

• Bende imzamdaki araca LPG taktırmak istiyorum.

Landi Renzo ile brc arasında kalmış gibiyim.

Yeni kasa 2007 model Toyota Corolla 1,6 Dual VVT_İ 124 ps. Tercübleriniz nelerdir?

Tank simit mi düz tank mı önerirsiniz. (Resimleri var mı?)

LPG takıldıkdan sonra motor yağı vs. değişmeli mi? (Aracın bakkımını yeni, geçen hafta sonu yaptırdım. Yağ, yağ filitresi v.s yeni değişti de... TUV muayenesini de yeni yaptırdım. O da gidecek.)

Aracın manifoltta felan delme nasıl oluor?

Tampon delinmeden Gaz dolum yeri yapılabiliyor mu?

Arıza lambası yanmayacak değil mi? Servis ışığı sinir eder beni. :-)))

Bir de Garanti durumu nasıl?
    (Benim araç +3 yıllık Garanti EXTRA yaptırılarak 2013 yılınıa kadar garantili.)

OBD desteği nedir? Hangi markalarda vardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Bende imzamdaki araca LPG taktırmak istiyorum.

Landi Renzo ile brc arasında kalmış gibiyim.

Yeni kasa 2007 model Toyota Corolla 1,6 Dual VVT_İ 124 ps. Tercübleriniz nelerdir?

Tank simit mi düz tank mı önerirsiniz. (Resimleri var mı?)

LPG takıldıkdan sonra motor yağı vs. değişmeli mi? (Aracın bakkımını yeni, geçen hafta sonu yaptırdım. Yağ, yağ filitresi v.s yeni değişti de... TUV muayenesini de yeni yaptırdım. O da gidecek.)

Aracın manifoltta felan delme nasıl oluor?

Tampon delinmeden Gaz dolum yeri yapılabiliyor mu?

Arıza lambası yanmayacak değil mi? Servis ışığı sinir eder beni. :-)))

Bir de Garanti durumu nasıl?
    (Benim araç +3 yıllık Garanti EXTRA yaptırılarak 2013 yılınıa kadar garantili.)

OBD desteği nedir? Hangi markalarda vardır?

merhaba. Toyata, Sakarya'da üretim yapmaktadır. dolayısıyla ilimizde yaygın bir otomobil markasıdır. içlerinde Toyota fabrikası çalışanları da dahil olmak üzere bir çok müşterimize dönüşüm yaptık. BRC MY11 kitimiz Toyota motorları ile kusursuz bir uyum sağlar. 1.58 ohm elektronik enjektörlerimiz her devirde gerekli tepkimeleri verir ve plug&drive 3.06 yazılım ile en hassas kalibrasyonları obd bağlantısına gerek duymadan yapabilmekteyiz. Türkiye'de BRC, 2a Mühendislik ülke distribitörü 240 servis ile yaygın bir hizmet sunmaktadır. bir markanın dünya çapındaki kalitesi kadar ülke distribitörününde güçlü bir firma olması gerekir.
    * tank kullanım amacınıza göre simit veya silindir tercih edebilirsiniz.
    *lpg montaj sonrası aracınızın tekrar bakıma girmesine gerek yoktur.
    *manifolt yapısından dolayı toyoda motorlarında gaz piposu kullanamıyoruz. manifolta doğru nokta ve açı ile giriş yapılırsa sorun yaşamazsınız.
    *arıza lambasının kesinlikle ve kesinlikle yanmayacağına emin olabilirsiniz
    *BRc 2yıl/100.000 km garantilidir. ayrıca üçüncü şahız mali mesuliyet sigortası ile lpg kaynaklı hasarlar 25.000 tl'ye kadar sigorta garantisi altındadır.

• Cemal ustam
  • teşekkürler Recep Usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEŞİLYURT OTOMOTİV -- 4 Nisan 2012; 8:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

Bende İlginiz için size teşekkür ederim.
  • GASİTALY marka kit taktırdım COROLLO 2004 muayeneye götürdüm ,oradaki teknisyen ,bu kadar düzgün çalışan bir lpg sistemi görmediğini belirtti,tavsiye ederim
  • Simit tank maximum kaç litrelik takılabiliyor, Auris/Corolla/Verso için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Simit tank maximum kaç litrelik takılabiliyor, Auris/Corolla/Verso için ?

merhabalar. Auris ve Corolla modellerinde 52lt'ye kadar tank kullanabilmekteyiz. Verso için 41lt.

AURIS

VERSO

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.