Şimdi Ara

Valvematic(Auris-Avensis-Verso) ve LPG? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
17.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Simit tank maximum kaç litrelik takılabiliyor, Auris/Corolla/Verso için ?

merhabalar. Auris ve Corolla modellerinde 52lt'ye kadar tank kullanabilmekteyiz. Verso için 41lt.

AURIS

Valvematic(Auris-Avensis-Verso) ve LPG?

VERSO

Valvematic(Auris-Avensis-Verso) ve LPG?

Verso için fiyatlandırmanız nasıl?

• Orijinalden alıntı: Sarper 77

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

Orijinalden alıntı: kenya64

Simit tank maximum kaç litrelik takılabiliyor, Auris/Corolla/Verso için ?

merhabalar. Auris ve Corolla modellerinde 52lt'ye kadar tank kullanabilmekteyiz. Verso için 41lt.

Verso için fiyatlandırmanız nasıl?

fiyat bilgisi pm'den verilmiştir. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEŞİLYURT OTOMOTİV -- 6 Kasım 2012; 8:22:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Zaten cevabı beklemeden gittim montaj yaptırdım, MY-11 takıldı, şu an bir sorun yok, sadece aracın menzili düşüyor benzin harcanmış gibi, o da normalmiş, başta benzin yakıyor zannettim ama değilmiş,sadece soğutma amacıyla çok az benzin püskürtülüyormuş...Tavsiye ederim, ne kadar yaktığını ölçecek kadar kullanmadım henüz...

BRC Doğru tercih ,aracınızı güzel günlerde kullanın.Selamlar...

Teşekkürler, zaten daha önce 2 aracımda BRC kullandım, sorunsuzdu, tekrar BRC yi bu yüzden seçtim...

Selamlar, ben de yeni avensis alıp lpg taktırdım, iki gün oldu, menzil dediğiniz gibi bende de düşüyor. Sonra ne oluyor peki? Bir çözümü var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

quote:

quote:

Zaten cevabı beklemeden gittim montaj yaptırdım, MY-11 takıldı, şu an bir sorun yok, sadece aracın menzili düşüyor benzin harcanmış gibi, o da normalmiş, başta benzin yakıyor zannettim ama değilmiş,sadece soğutma amacıyla çok az benzin püskürtülüyormuş...Tavsiye ederim, ne kadar yaktığını ölçecek kadar kullanmadım henüz...

Teşekkürler, zaten daha önce 2 aracımda BRC kullandım, sorunsuzdu, tekrar BRC yi bu yüzden seçtim...

Selamlar, ben de yeni avensis alıp lpg taktırdım, iki gün oldu, menzil dediğiniz gibi bende de düşüyor. Sonra ne oluyor peki? Bir çözümü var mı acaba?

Çözüm aramadım açıkçacı çünkü ibre doğru gösteriyor, sadece menzilde yanılma oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çözüm aramadım açıkçacı çünkü ibre doğru gösteriyor, sadece menzilde yanılma oluyor

Cevap gelene kadar tecrübe ile öğrendim
    menzil azalıp azalıp en sonunda tekrar yeniden menzil hesaplıyormuş.
    Bu arada siz yol bilgisayarında gösterilen ortalama yakıttan litre olarak ne kadar daha fazla lpg harcıyorsunuz hesapladınız mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada siz yol bilgisayarında gösterilen ortalama yakıttan litre olarak ne kadar daha fazla lpg harcıyorsunuz hesapladınız mı?

Yaklaşık olarak %15 daha fazla harcıyor LPG de :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaklaşık olarak %15 daha fazla harcıyor LPG de :)

Teşekkürler.

• Selam arkadaşlar. Bende yeni corolla 1.6 valvematic aldım 3 ay önce, şu anda 5800 km de. ve tüp taktırmayı düşünüyorum. Servis anlaşmalı olarak landi renzo 2 yıl motor garantili 2.250 tl diyor. Ben BRC düşünüyorum fiyat bilgisi ve uyumluluğu konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • Valvematikte LPG ile sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Valvematikte LPG ile sorun yaşayan var mı?

Merhaba;
    Suanda Olgun Lpg İç Anadolu Bölge Müdürlüğünde 0 Km Toyota Corolla araca Landirenzo marka Lpg uygulaması yapılıyor. Dediğiniz gibi araça 2 Yıl Motor garantisi vererek.
    Eger Ankaradaysanız müsaitseniz gelip göre bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.ersan06

quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Valvematikte LPG ile sorun yaşayan var mı?

Merhaba;
    Suanda Olgun Lpg İç Anadolu Bölge Müdürlüğünde 0 Km Toyota Corolla araca Landirenzo marka Lpg uygulaması yapılıyor. Dediğiniz gibi araça 2 Yıl Motor garantisi vererek.
    Eger Ankaradaysanız müsaitseniz gelip göre bilirsiniz.

Acaba uzun km ler kullanan var mı?

Böyle bir paylaşım daha fazla fikir sahibi olmamızı sağlar.

Sonuçta FSİ motorada takıldığı iddia ediliyor.Ama belli bir km sonra sorunlar baş gösteriyor.

Son kullanıcı yorumu daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankrli

Selam arkadaşlar. Bende yeni corolla 1.6 valvematic aldım 3 ay önce, şu anda 5800 km de. ve tüp taktırmayı düşünüyorum. Servis anlaşmalı olarak landi renzo 2 yıl motor garantili 2.250 tl diyor. Ben BRC düşünüyorum fiyat bilgisi ve uyumluluğu konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim.

hocam aynı araçtan bende de var. 8000 km de benımkı de . lpg dusunuyorum. araştırmadan bı sonuc alırsan benı de bılgılendır mısın ? ben de ciddi anlamda lpg gecme planlarım var. Aracımda uzatılmış garantı var. Toyota motorunun lpg ıle sıkıntı yaşadığını tarıh yazmadı, oyle de umuyorum. ben fıyat performans lpg sı arıyorum. 2500 lira lpg ye verdıkten sonra gıder dızelını alırdım. max.1500 liraya mal olacak bı lpg sıstemı lazım bana da. Aslında sıstem cok ancak korktugum motor değil, lpg nın sorun çıkarması, yok arıza lambası yakması, yok kalibrtasyon hatası, kısaca işçilik ve kalıtelı bır kıt ile sorunum var. aracım multidrives

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abimde 2011 auris var. 1 sene oldu sorunu yok. Avensis olsun,auris olsun sorunsuz ve ekonomik motorlar.

• lpg ustalarım, avensis 1.6 132 beygirlik modelde herhangi bir sorun oluyor mu ? özellikle merak ettiğim subaplar eriyor mu.toyota çelik subap mı kullanmış yoksa alaşım subap mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

lpg ustalarım, avensis 1.6 132 beygirlik modelde herhangi bir sorun oluyor mu ? özellikle merak ettiğim subaplar eriyor mu.toyota çelik subap mı kullanmış yoksa alaşım subap mı.

Merhabalar. Toyota Auris, Corolla ve Avensis modellerinde kullandığı 1.6 132 ps motor LPG dönüşümü için kusursuz uyuma sahib. Sübap veya kronik bir arıza söz konusu değil. Gönül rahatlığıyla dönüşüm yaptırabilirsiniz. BRC MY11 kitimiz aracınız için uyumludur. Benzin enjeksiyon tesisatı kesilmeden(BRC'ye ait patentli ürün) dönüşüm yaptırabilir, simit veya silindir tank tercih edebilirsiniz.
  • YEŞİLYURT OTOMOTİV Y kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Değerli arkadaşlar ve ustalarım,
    Bende 2012 model 132 hp Valvematic Avensis var. 11.000 km oldu ve artık LPG taktırma zamanı geldi. Yalnız Eskişehir'de farklı söylentiler can sıkıyor. Kimisi BRC, diyor kimisi Atiker vs. Bazıları da hiç taktırma yakıt tasarrufu Valvematic te işe yaramaz diyor. Daha önce corolla da Stefanelli diye bir marka kullandım, adını araç alana kadar hiç duymamıştım ama 5 sene tek bir sorun yaşamamıştım. Anlamadım, bi yardım lütfen. İyi bir usta ve kaliteli bir kit ile bu iş çözülür düşüncesindeyim. 2012 model 132 hp Valvematic Avensis ne taktırırsam sorun yaşamam. Görüşürüz.
  • 132 beygirlik valfmatik yeni auris aracıma prins taktırdım. Gayet uyumlu. 2 arkadaşımda yeni corollalarına brc taktırdı onlarda memnunmuş.

Edit: bayramda izmir-yalova-izmir güzergahı sorunsuz olarak toplamda 1000 km yol yaptım. 3 kişi + bagaj dolu ve klima hiç kapanmadı. Hızım 100 - 120 km arası genelde 110km idi. Yüz kilometrede 8 litre lpg tükettim. 16 kuruş yapıyor. Hızlanması, yokuş tırmanması genel performansı çok çok güzel. Benzinden farksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 20 Temmuz 2015; 19:59:10 >
  • 1.8 ve 2.0 valvematic multidrive s olan avensislere yani 2009 ve sonrası avensislere lpg uygulaması yapılabilir mi? 147 ve 152 beygir olan modellerden bahsediyorum.

• 2.0 Cc 2011 model Avensis valvematıc motora uyguladım Prins marka sorunsuz ilk taktığım 3 yılı geçti filtre bakımından bakıma geliyor selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.