Şimdi Ara

Vampire: Bloodlines Türkçe Yama (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
10.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Her şeyin türkçesine başlandı bi fallout 3 e başlanmadı
    Lütfen güncel oyunları değerlendirin

Böylesine efsane bir oyun dururken fall out 3 ikinci planda gelir. Yamayı sabırsılıkla bekliyoruz.

keşke bitirseler 1 seneyi geçmiş konuya bakanda pek yok..
  • Arkadaşlar yattı mı bu yama işi şu konuya bi cevap yazın..
  • Hocam sen bu yamayı %100 çıkar da ne zaman çıkarırsan çıkar, ama yeterki %100 olsun.Çünkü böyle bir daha zor gelir .
  • 2009 dan beri uğraşıyor gariban.Oyunu yapanlar 2 sene uğraşmamıştır

Yalan dolan bu işler hiç umutlanmayın.
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama şu oyuna bir tane düzgün Türkçe yama yapan çıkmadı. Gelmiş geçmiş en kral oyunlardan biridir.
  • Valla umutlarım suya düştü.Oyunun senaryosu dialogları çok güzel ama vericeğin cevaplara göre gidişat değişio öle yes no ingilizcesiyle hiç oynanmıo:(Bir tek vampir rpgsi var onuda çeviren yok:(Keşke çeviri yapanlar hiç çeviriom felan demese birden pat çeviriyi bitirdim diye çıksalar...
  • Türkçe yama çıkmış beyler.
  • Hani nerde ? %100 mü ?
  • Hayal kırıklığına uğradım.Adam menüyü çevirip oyunun büyük kısmı Türkçe oluyor yazmış.Baya sövdüm
  • ben bu oyunu steamden satın aldım tr yamasını gördükten sonra ama windows 7 home'da çalıştıramıyorum.
  • bu oyunu hiç windows 7 ile oynayan yok mu?

xp mi kursak ne yapsak...
  • Yah bende TÜrkçe yaması vardır diye indirdim ama bulamadım bir türlü türkçe yamasını bulan varsa paylaşsın lütfen..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49651262/tm.htm

şu konudaki oyunu nasıl türkçeye çevirebilirim gerçekten çok isitiyorum akfaya koydum o programları bile indirdim fakat dil dosyasını bulamadım. alıntı ile cevaplar yada özel mesaj atarsanız sevinirim haberim olsun.
  • Oyun GOG'dan alındığında çalışma sorunu olmayacaktır. Çerisi olduğuna dair çoy şey var internette ama çevirinin kendisi yok. Bulabilen var mı?
  • bu oyun için güzel diyolar ama o kdr da guzele benzemıo sız nası begenıyorsunuz anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunsuv

Oyun GOG'dan alındığında çalışma sorunu olmayacaktır. Çerisi olduğuna dair çoy şey var internette ama çevirinin kendisi yok. Bulabilen var mı?

gog'da bulamadım. vampires the masq. adlı başka bır oyun var.
  • Yıllar önce oynamıştım bu oyunu hayatım boyunca oynadığım en iyi oyunlardan biriydi hele o köşk bölümümü yokmu gece oynarken 3.5 atmıştım türkçe yama çıkması güzel olmuş eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Yıllar önce oynamıştım bu oyunu hayatım boyunca oynadığım en iyi oyunlardan biriydi hele o köşk bölümümü yokmu gece oynarken 3.5 atmıştım türkçe yama çıkması güzel olmuş eline sağlık

Oceans Hotel...
  • baya yamayı bulamadım. indirebileceğimiz bütün linkler patlamış
  • bende warcraft 3 türkçe yama yapmayı planlıyorum şimdi diceksiniz warcraft 3 türkçe yamaya ne gerek var diye ama olsun mutlaka bazı arkadaşlara gerekecektir :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.