Bildirim
Van'a kargo göndericem ucuz kargo firması tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aman diyim yurtiçi ile gönderme
PTT fiyatları uygundur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMuRaT25 -- 3 Mayıs 2012; 19:35:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ByMuRaT25
PTT fiyatları uygundur
ne kadar tutar hocam tahmini fikrin varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mintmax
quote:
PTT fiyatları uygundur
ne kadar tutar hocam tahmini fikrin varmı ?
ben geçenlerde dosya gönderdim 10 lira para aldılar sen koli göndereceksin hesapla artık
Erzurum - İstanbul -
quote:
quote:
quote:
PTT fiyatları uygundur
ne kadar tutar hocam tahmini fikrin varmı ?
ben geçenlerde dosya gönderdim 10 lira para aldılar sen koli göndereceksin hesapla artık
Erzurum - İstanbul
yok ben kitap göndercem 10 tl den fazla tutar ozaman benimki :) eyw. hocam saol tavsiyen için
-
quote:
Arkadaşlar van'a paket göndericem 250 sayfalık a4 boyutunda bir kitap. Sizce hangi kargo firması daha uygundur.
Yurt içi
MNG
Aras
PTT
vs. tavsiyelerinizi bekliyorum.
sanalpazardan satış yapmış gibi bir işlem yap yani birkac liralık ilan ac alıcınında adresi van olsun.(bir kartından alış yaparsın ödemenin aktarıldığı hesabıda başka kartın yaparsın) kargoya ödeyeceğin 5,90 dır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X