ALLAH yardımcıları olsun çok zor çok kötü bi felaket deprem ülkesiyiz ama alınan önlemler sıfır bunu bir kez daha gördük ALLAH sonumuzu hayır etsin !!!!!
twitterda 1 numarada gündem deprem. tüm dünyadan dualar yükselirken bizim insanımızın bir kısmının yazdıklarını okuyunca kafam karıştı.Hangimiz insanız, hangimiz Kürt,Türk nasıl olunuyor,ne yaparsan Kürt olursun ,pkk fay hattınımı tetikledi,evinde uyuyan küçücük çocuğun suçu neydi diye sorup duruyorum kendime.
Ölenler allahtan rahmet,kurtulanlara sabır.. Son 1 haftadır ülkemiz çok sıkıntılı günler geçiriyor.
ülkede bu denli zor günler ve Dünyada bir kriz, ayaklanmalar.
Ama en önemlisi bölünmez bir bütün olan vatanımın terörist denen köpeklerce yapılan gerilla eylemleri sonucu ölen teröristlerimiz ve şimdi de Deprem
ALLAH ın işine sorgu olmaz ama içimden söylediğim tek şey bize cenabı ALLAH bize acısın :(
aptal sony 'de bu saatte yarın okul-iş olmasına rağmen kimler film keyfi yapıyor diye sormuş.gerizekalılar.
Deprem'de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin ailelerinede sabır versin. Önce şehit haberleriyle yıkıldık ardından şiddetli bir deprem sonucunda kayıplar verdik, gerçekten çok acı bir durum umarım daha fazla ölüm haberi gelmez. Vatan uğruna canını ortaya koyan şehitlerimize de ayrıca Allah'tan rahmet diliyorum.
Allah yardımcıları olsun, dualarımız onlarla
milletimizin başı sağolsun hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.yaralı kardeşlerimizede mevlamdan acil şifalar dilerim.gün birlik ve beraberlik günüdür.bu ülkenin her karış toprağı gibi Van da bizim canımız ciğerimizdir. devletimizin en kısa sürede yaraları saracağına inanıyorum.Allah Van daki vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun...
Allah yardımcıları olsun, başa gelmeyince bilinmez bu acılar. Ateş düştüğü yeri yakar derler ya, ne kadar doğru. Üzülüyorum, düşünüyorum; ne kadar gariban dışarıda kalmıştır şimdi. Ya ölenler? Yetim kalanlar, annesi babası vefat edenler olmuştur. Çok zor durum... İnsanımıza bir şey olsun istemiyorum artık. Türkiye, mutsuz bir ülke haline geliyor her geçen gün..
Merhamet ya rabbi, merhamet...
Ölenlere Allah rahmet eylesin. Van mahvolmuş resmen. Neyseki yardımlar anında ulaşıyor. Hiç aklıma gelmezdi Doğu'da deprem olacağı. Bu arada Çin'de olduğu gibi, aslanların aslanı TSK'da arama kurtarmaya katılsa aradaki buzlar erise, halk askerin ne olduğunu görse. Bazı soysuzlara güzel bir cevap verilse.
Cok zor bir durum oradakilere Allah yardimci olur insallah. Kar yagmaya baslicakmis simdi sicaklikta 0 derece. Depremi yasamayan bilmez nasil birsey oldugunu. Allah yardimcilari olsun insallah ölü sayisi artmaz.
ölen vatandaşlarımıza allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum yaralı vatandaşlarımızada acil şifalar diliyorum. Deprem bölgesinde bir ülkeyiz ama malesef aç gözlü mütahitler ve denetimsizlikler yüzünden çok can ve mal kaybı yaşıyoruz. Malesef bizim belediye olarak söylüyorum yaklaşık 3yıl önce depreme hazırlık için 1milyon ceset torbası alımı yapıldı.Depreme bu şekilde hazırlanıyoruz ne yazıkki.
quote:
Orijinalden alıntı: frostxxx07
ölen vatandaşlarımıza allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum yaralı vatandaşlarımızada acil şifalar diliyorum. Deprem bölgesinde bir ülkeyiz ama malesef aç gözlü mütahitler ve denetimsizlikler yüzünden çok can ve mal kaybı yaşıyoruz. Malesef bizim belediye olarak söylüyorum yaklaşık 3yıl önce depreme hazırlık için 1milyon ceset torbası alımı yapıldı.Depreme bu şekilde hazırlanıyoruz ne yazıkki.
Artık denetim yapılmalı, Ali Ağaoğlu stayla kalite kokulmalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme