Şimdi Ara

VAN'DA 7.2 LİK DEPREM !!! Dualarımız Sizlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Van da meyadana gelen söylentilere göre 7.2 şiddetindeki depremde çok sayıda can ve mal kaybı söz konusudur..

Tüm Van halkına acil şifalar hayatını kaybeden vatandaslarımıza allahtan rahmet diliyorum..

Temennimiz en kısa sürede kentin tekrar ayaga kalkıp toparlanması yönündedir..

TEKRARDAN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 24 Ekim 2011; 1:59:39 >

• Hayatini kaybedenlere Allah`tan rahmet,yakinlarina bassagligi diliyorum.. Ayrica yaralilara da acil sifalar.. InsAllah can kaybi üzücü boyutlara ulasmaz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_53894519/mpage_9/key_/tm.htm
    Türkiye çok zor günler geçiriyor. Şehitler, şimdi deprem
  • Yaralananlara acil sifalar hayatini kaybedenlerede allahtan rahmet diliyoruml
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

http://forum.donanimhaber.com/m_53894519/mpage_9/key_/tm.htm

Kusura bakılmasın konusu acılmıs...

Silinebilir ozaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Silinebilir ozaman..

Bir sorun yok bence görmeyenler var
  • Allah olenlerin gunahlarini affetsin mekanlari cennet olsun isallah olen cok olmazda gocuk altinda kimse uzun sure kalmadan kurtulur isallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Silinebilir ozaman..

Bir sorun yok bence görmeyenler var

Konu dısına acılmıs zaten bende acabılrdım konu dısına..

PS sayfasına acmak istedim..

• Ne yazk ki deprem ülkesiyiz ve hiç bir önlem alınmıyor Allah korusun böyle bir deprem istanbul da olsa bilanço çok ama çok ağır olur.Allahtan ölenler rahmet yaralılara şifa ve yakınların da başsağlığı diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Ne yazk ki deprem ülkesiyiz ve hiç bir önlem alınmıyor Allah korusun böyle bir deprem istanbul da olsa bilanço çok ama çok ağır olur.Allahtan ölenler rahmet yaralılara şifa ve yakınların da başsağlığı diliyorum

Deprem ülkesiyiz evet ama depreme hiç önlem alınamıyor veya alınmıyor !!!
  • ya ne berbat günler geçiriyoruz.Bir yandan şehitlerimiz,bir yandan trafik kazaları,bir yandan deprem ölen vatandaşlarımız.uff valla ya taksimde de bir sürü olay oluyormuş şu anda savaş çıkmış resmen.Valla sonumuz hiç iyi değil.Depremde vefat eden vatandalaşlarımıza rahmet yaralananlara acil şifalar
  • Konu Dışında ki bir çok milliyetçi ergen tayfası yine PKK ve Kürt halkını bir tutmuş, ama armut kafalıların beyinleri yokki orada ölenin bir insan olduğunu düşünebilsinler. Herneyse fazla uzatmanın lüzumu yok.

Hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin.
  • Hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin...
  • Şunu açık söyleyeyim bu depremde BDP destekçisi, PKK Destekçisi kim öldüyse Allah ateşini daha da bol etsin, yaralındıysa daha beter olsunlar, Allah devletimize bağlı insanlara, ülke bütünlüğüne bağlı insanlara öldüyse rahmet etsin, yaralıysa acil şifalar versin, kimse bana pkk destekçisi de olsa onlar insan demesin onlar hayvandan daha aşağı ...
  • depremi yasamış biri olarak cok acı bi olay arkadaslar. Ölenlere ALLAHtan rahmet yakınlarına başsaglıgı diliyorum yaralılara acil şifalar.
    bu tip konuların buraya acılması güzel cogu arkadas baska bölüme bakmıyo.
  • Ordaki vatandaşların Allah yardımcısı olsun...
    Ne yazıkki deprem kuşağında olmamıza rağmen hiçbir doğru dürüst önlem alınmıyor Allah korusun böyle bi deprem istanbul da olsa bilançosu çok ağır olurdu:(
  • Benim bir arkadaşımın ailesi Van'da kendisi İzmir de.Aradım konuştum ailesine ulaşmış onlara bir şey olmamış ama çoğu arkadaşı ya kayıp ya ulaşılamıyor gerçekten yazık başına gelmeyen bilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi666

Konu Dışında ki bir çok milliyetçi ergen tayfası yine PKK ve Kürt halkını bir tutmuş, ama armut kafalıların beyinleri yokki orada ölenin bir insan olduğunu düşünebilsinler. Herneyse fazla uzatmanın lüzumu yok.

Hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin.

• Konu dışına bakmayın siz, konu dışı artık konu dışılıktan çıkmış, kalite yerlerde geziyor.

Sadece bu konu için değil hemen hemen her konuda abuk subuk konuşuluyor belli bir denge yok.

Aklı kıt bir insan orda tamamen psikolojisini bozar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Konu dışına bakmayın siz, konu dışı artık konu dışılıktan çıkmış, kalite yerlerde geziyor.

Sadece bu konu için değil hemen hemen her konuda abuk subuk konuşuluyor belli bir denge yok.

Aklı kıt bir insan orda tamamen psikolojisini bozar.

Aynen katılıyorum konu dışı bölümü berbat.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.