Şimdi Ara

Van'dan sonra Muş Belediyesine de Kayyum Atanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yıllardır diyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abdullah Zeydan yaptığı açıklamada şunları söylemişti: PKK, Türkiye'yi ve Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış barış ve halk hareketidir. Eğer PKK Türkiye'yi güller bahçesine çevirmek istemeseydi, PKK'nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar.

Bunları söyleyen adama sahip çıkmak chp ve şürekasına yakışır. Zaten genel başkanları panik içinde sahip çıktı.

• Bence dogru karar.Pkk gibi orgutlere Belediyenin imkanlarini mi versinler o daha mi iyi sayin Ychpliler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle giderse Dem partinin istediği olacak ki işin geldiğimiz noktada ironik olan kısmı artık "ana muhalefet partisi ak parti" ile, Dem partinin istediği şeyler ortak Van'dan sonra Muş Belediyesine de Kayyum Atanıyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 3 Nisan 2024; 16:32:5 >
  • Adamlarin varsa birseyi, aday olmadan once yap, arastir ve adayligini onaylama. Boyle olunca guven falan kalmiyor... Daha fazla kinlendiriyor kurt secmeni ve politize ediyor. Dogru olanin yapilmasi ve adaylarin onceden varsa sorunlari tespit edilip engellenmesi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Senin valin ne işe yarıyor? Ankaradan vali gönderiyorsun il meclisinde söz sahibi. İç işleri bakanlığın belediyeleri denetliyor onlar uyuyor mu? Devlet teşkilatından haberin yok belediyenin imkanlarıymış.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Hocam o soruyu ben sordum ama tam aydınlanma yaşayamadım veya emin olamadım. DEM denen parti de tıpkı AKP gibi oluşacak mağduriyet siyasetinden faydalanıp seçmenlerini konsolide mi etmeye çalışacaktı? Yoksa PKK dağ kadrosuna militan bulmak için mağduriyet propagandası mı yapacaktı? Mağduriyet malum iyi prim yapan bir şey. Olaya AKP açısından bakarsak zaten kazançlı, kazanamadığı belediyeye çöküyor. Onun dışında DEM'liler tıpkı daha önceki seçimlerdeki gibi zaten PKK ile bağlantılı kim varsa oy veriyorlar yıllardır. İsimleri değişti etnik faşizm bölücü siyasetleri değişmedi.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Aydınlatayım o zaman. Ak parti ile oyun kuruyorlar.

Ayrıca bir diğer husus, terör sevicisi olduklarını belgeliyor. Terör lafı o kadar basitleştirildiki bu ülkede terörün ne manaya geldiğini, mevhumunu, vehametinin boyutunu insanlar kavrayamaz oldu. Demokrasi terörist olmayanlar için geçerlidir hocam. Umarım bir gün anlar bu millet. Demokrasi diye dün savunuldu bunlar, yarın kardeşini çocuğunu gözlerini kırpmadan katledecekler. Devletin askeri polisi sanki uzaydan gelmiş gibi davranmanın lüzumu yok. Onlar senin kardeşin benim çocuğum. Ve bunlar gözlerini kırpmadan onları öldürecek bir terör örgütü.

• Eli kanlı örgütün ve kurucusunun adını anmaktan, ondan taraf olmaktan beis görmeyenlerin demokrasi lafının samimi olduğunu düşünmeyin. Demokrasi amaçları değil araçları. Gerçekten samimi olsalar örgütçülüğü bırakıp düzgün siyaset yaparlar. Israrla bu tipleri partinin önde geleni adayı gösterdiklerine göre gerisini konuşmanın manası bile yok. Ve korkarımki bu sorun savaşsız çözülmeyecek. Çözmeye niyetleri yok. Ülkem için üzülüyorum. Çok üzülüyorum.

• Terörü lanetlerler, terör örgütü üyelerini yöneticilerini takmıyoruz derler. Bunun doğru yol olmadığı çağrısı yaparlar. Ha işte o zaman derimki işte senin benim gibi insan bunlar. Demokrasi derim.

• Aynen biatçı değil aynen Van'dan sonra Muş Belediyesine de Kayyum Atanıyor 

Kongrede alevi bektaşiler ile Eko'ya biatçı tayfanın nasıl birbirine girdiğini gördük.

Bu YCHP'liler çok komik adamlar yahu. Kendileri dışında herkesi ötekileştiren, hor gören, cahil cuhela okumamış gören insanlar. Farkında değil ki yeni bir nesil geldi ve bu nesil araştıran okuyan kolay kolay kanmayan bir nesil. Kendini aydın ve ülkenin sahibi zanneden YCHPlilerin tezleri artık geçerli değil.

DEM ile demlenmeye devam edin. Türk Milliyetçileri size ilk seçimde yine gününüzü gösterir Van'dan sonra Muş Belediyesine de Kayyum Atanıyor 

• Yahu sosyal medyadan bir trolün asılsız paylaşımını getirip haber diye asıyorsunuz.
    Ne Van ne de Muş'ta bir sorun yok.

Van'dan sonra Muş Belediyesine de Kayyum Atanıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.