Şimdi Ara

Van Nasıl Bir Yer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
15.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bende vanlıyım ama nedense hiç vanlıyım dememişimdir kimseye herkez beni artvinli olarak bilir 3 sene orda büyüdüm artvinde sonra büyükşehirlerde van'ada gitmedim gitmeyide düşünmüyorum.. ama babam her zaman der çok güzel bir yer bende içimden has derim geçerim
  • vanı pek bilmem ama ercişte 2 yıl kaldım 2 yılda vana 2-3 kez gittim ama erciş bana daha bi güzel geldi
  • Sadece iki kelime "Kaçak benzin"
  • Malatyaya giderken yolda gördüğüm Vangölü turizm'in içerisindeki insanlara bakılırsa bayağı Kürt nüfuslu ve geri kalmış bir şehir izlenimi bıraktı.
  • bu arada arabamızın plkası 65 meganedir yaşadığım şehirlerden bi malatyayı tek geçerim bide vanı şuan marmaristeyim düşünün yani
  • başka fikri olan?
  • Güzel mütevazi bir şehir ama doğuda olması biraz onu bozuyor yinede güzel bi yer!
  • Terör olmasa yaşanılacak yer.
  • Hüso geliyor aklıma usulsüz öğretmen atamaları kendi memleketlisini kayırması bir de terör geliyor dıştan böyle kardeşim yapacak bir şey yok
  • şu hüsoyu gözünüzde fazla büyütmeyin zaten vanda da sevilmiyor bu herif
  • doğunun eskişehiri
  • Eşimin görevi(öğretmen) münasebeti ile 6 ay kadar Van da kaldık,ay sonu geldi su faturası için gittim yok abi burda ödenmez dediler,elektrik için gittim yok abi burda öyle şeymi olur dediler,bütün öğrencilerin ailelerine eğitim parası adı altında her ay öğrenci başına para veriliyordu,inanılmaz gergin bir ortam var ancak işte doğa vs. çok güzel.

Ordan Lüleburgaz'a tayin çıkardık eş durumundan, çağ atlamış gibi olduk, ha bu arada tabi burgaz da öyle aile yardımı falan yok, bütün faturalarını falan da ödüyorsun, yani doğudaki çocuklar okusun katkı olsun ama batıdaki halkın parası yoksa evladını okutamasın,niye çünkü orası cahil eğitim şart,eğitiyorsun da ne oluyor bütün gün ense yapıp yatmaya alışmışlar zaten,boşa herşey boşa.....

Anlayacağınız arkadaşlar,burda sen iki kuruş denkleştirip kıçına bir palto almaya çalışırken,senin vergilerin orda buhar olup havaya gidiyor.

• güvenlik konusunda fazla sıkıntılı oldugunu sanmıyorum sınır köylerdeki sorunlar genellikle

asayiş eksikliğinden kaynaklanıyor yoksa şehir bazında

istanbul gibi bir yerden daha güvenli olduğu aşikar.
  • Kürt milliyetçisi bir şehirdir,DTP bayrağını dikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 5 Eylül 2010; 15:28:20 >
  • kötü bir yer mi van.
  • batıdaki kendinden büyük olan izmir ve istanbul gibi şehirlerle kıyaslanamaz tabi kide , ancak çevresindeki şehirlere göre çok daha iyi bir yerdir van,doğuda en iyisi diyebilirim, tabi sizin tutumunuzda önemli burda, doğa güzellikleri bakımından süperdir, şehrin imajını kötüleyen beşeri faktörlerdir. Tek olumsuz yanı şehir merkezi çok pahalı ve dışarda abartılan siyasi etki nin üzerimizde kötü izlenim bırakması. onun dışında sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.