Şimdi Ara

Van Persie Transfer Rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
1
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pathenon

35 yaşında Drogba Çin'den gelir büyük bir olaymış gibi gösterilir 32 yaşında Persie Manu'dan gelir küçük düşürülmeye çalışılır ayıp be.
    Ayrıca 28 yaşındayım saçlarımın yanları beyazladı benim de ortalama yaşımı söyler misin?

Hocam Rvp'ye laf etmiyorum etmemde belki zamanla belki kısa sürede beklenen patlamayı yapacak,

Fakat 35 yaşındaki Drogba ülkemize geldiğinde bence büyük bir olaydı ve bunun karşılığını gösterdi. Önyargıları kırdı ve gerekli cevapları verdi...

Futbolda yaş önemlidir fakat bir oyuncu o yaşa rağmen performans gösteriyorsa yaşı değil yaptıkları konuşulur. Daha en yakın örnek Eto ?
  • İyi ki almamışız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Rvp den taraftar olarak ne bekliyoruz anlamış değilim. Defanstan top alarak 5 kişiyi çalımlamasını ve gol atmasını mı? Allah aşkına son zamanlarda oynadığımız maçlara bir bakın kaç tane rakip ceza sahasına adam gibi top getirebilmişiz. Yan top hastalığımız yeniden nüksetti. Bu da kondisyonunun iyi olmadığı işaretidir. Sisten desen şu anki takımın ne oynadığını Einstein ı getirsen çözemez. Bu hoca ile Allah yardımcımız olsun. Birde portekizlileri bu kadar kollayınca sonuç ortada. Ne meireless ne de alves bu takımda bırakın ilk 11 i ilk 18 de bile yer bulamaması lazım.

• FnL kullanıcısına yanıt
    Seninle sidik yarıştırmayacağım ama Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu Roberto Carlos.
    27 yaşından sonra Chelsea'ye transfer olan bir futbolcuya en iyi demen komik kaçar.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Avrupa'nın büyük liglerinde oynayan hala talipleri olan ve büyük uğraş vererek getirebileceğin transferler büyük olay olur.
    Avrupa'nın gözden çıkardığı futbolu kafasında bitirip emeklilik parasını çıkarmak için Çin'e giden orayı da beğenmediği için kaçarcasına Türkiye'ye gelen bir transfer büyük olay olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Avrupa'nın büyük liglerinde oynayan hala talipleri olan ve büyük uğraş vererek getirebileceğin transferler büyük olay olur.
    Avrupa'nın gözden çıkardığı futbolu kafasında bitirip emeklilik parasını çıkarmak için Çin'e giden orayı da beğenmediği için kaçarcasına Türkiye'ye gelen bir transfer büyük olay olamaz.

Bizden sonra nereye gitti acaba

• Troll konu değilse cehalet akıyor. Futbol dehası taraftarlarımız ağlamaya başlamışlar. Drogba geldiği zaman golleri atıyordu ama buraya hazır olarak geldi RVP gibi uzun süre sakatlıktan sonra gelmedi ki zaten Atromitos maçı Antalya maçı Rize maçındaki performansı bile yeter. Sanki adam her maç öyle oynuyor. Söyleyin bana Kasımpaşa maçı ile Molde maçında kim iyiydi? Kasımpaia maçında Nani'de kötüydü o zaman at çöpe...

RVP gibi bir yıldızı ıslıklamak yüz yılın enayiliğidir. Emenike'ye bile o kadar sabır gösterdiler. RVP'de müslüman Sow'dan tek farkı gol attıktan sonra göz boyamak için secdeye yatmaması. Sow'u neden ıslıklamadınız?

Sizin gibi taraftarın ben
  • Fernandaodan verim alamıyoruz,takımın diğer futbolcuları da dökülüyor nani dışında,hoca da bir sıkıntı var.Ben bu pereira denilen adama da geldiğinden beri hiç ısınamadım zaten,bana çok samimiyetsiz geliyor.
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    Zaman zaman zaman ... bu adam ilk geldiğinde en az devre arasına kadar beklenmeli diyen adamlar şimdi topaç gibi dönmüşler. Lafım sana değil
  • Sizden sonra tek oynadığı büyük kulüp olan Chelsea'ye gitti o transferde taraftarın ve duygusallığın etkisi olduğunu cümle alem biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

Zaman zaman zaman ... bu adam ilk geldiğinde en az devre arasına kadar beklenmeli diyen adamlar şimdi topaç gibi dönmüşler. Lafım sana değil

Benim öyle bir sözüm yok,zaten bana söylemediğini söylemişsin.Topaç gibi dönme meselesine gelince,o kadar maç oynadık,takımın iyi oynadığı,bol pozisyona girdiği maç yok nerdeyse,son molde maçı da bardağı taşıran son damla oldu.Uefa grubunun en zayıf takımına kendi evinde 3-1 yeniliyorsun.Yenilme hakkını molde denilen takıma karşı cömertçe harcıyorsun.Daha ajax,celtic,molde deplasmanları var.Bu takımları,kendi evlerinde,bu oyunla yenmek çok zor.Takımda umut ışığı görmeyenlerde pereirayı eleştiriyor,bundan doğal ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Drogba geldiği gibi gollerini sıralamıştı , takım oyununa 10 level atlatmıştı. Maalesef Rvp = New Guiza

Guiza kadar gol atabilirse onada şükür yav.
  • bu sayfada rvp adına olumsuz yorum yazanların ss lerini aldım.bir kaç hafta sonra özür dileticem size
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

İyi ki almamışız.

almadınız değil ALAMADINIZ,kedi ve ciğer in içinde geçtiği bir söz vardı hatırladın mı onu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

İyi ki almamışız.

almadınız değil ALAMADINIZ,kedi ve ciğer in içinde geçtiği bir söz vardı hatırladın mı onu?

Iyiki alamadik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu taraftardan bir halt olmaz. Suç RvP'de değil hocada. Ağır antremanlar ve yanlış taktikler uyguluyor. RvP napsın be?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

İyi ki almamışız.

Iyiki alamadik

İyi ki alamadınız. Alsaydınız Şenol hoca onu takır takır oynatırdı

• Hay sizin gibi taraftara..

• Sorunun tamamı RVP'de değil. RVP çok kötü eyvallah ama oynanan futbol kötülüğüne kötülük katıyor.

RVP yerine kesinlikle Fernandao oynamalı bence.
  • ulan antalya maçında mest oldunuz 2 gol attı kral ettiniz.takımın rezalet oynadığı bi maçta kötü oynadı şimdi döşeyin anasını satayım.takımın durumundan kimse memnun değil de abi yapmayın ya.mal trollerden daha betersiniz anasını satayım.yeni guizaymış oymuş buymuş evde toto büyütmekten başka bi halta yaramayan adamlar futbol gurusu kesildi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.