Şimdi Ara

Van Persie Transfer Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda aşırı takım sevdalısı kör fanatikler var,

ulan bu persie sağlam olsa bize gelir mi?
    adamlar niye ucuza versin böyle?

manchester bu uzun sakatlığından sonra persienin artık yakında bastonlu bir yaşlı amca olduğunu anlamıştır.

Ayrıca van Persienın 32 yaşında olduğuna inanan varmı? adamın saçlar beyaz aynı 45 yaşındaki amcalara benziyor.
    Fizik olarakta kör değilseniz adamın duruşundan yaşı belli olur.
    En az 35 var.

Aziz yıldırım, büyük başkan (!) sozde dünya yıldızı alarak gözünüzü boyadı.Mayısta adama sovenler büyük başkan ilan etti.
    Biz şimdi aziz beye laf etsek eksi alıyoruz.

Van persi hala kendini bulamadı duzeltemedi, neden mi?
    bu adam artık müzmin sakatı da geçip resmen çöktü , bitik halde.
    Bu adama 4.5 milyon euro maaş + 7 milyon euro bonservis + en az 2-3 imza parası verileceğine neden 15 milyon euroya orta yaşta bir forvet almadık?

Bu adam oyunu yavaşlatıyor.Aziz yıldırım bile bile aldı bu adamı.Sırf bakın türkiyenin en büyük transferini yaptım diye ego tatmini için.

Bu adamı yollamak istesek yollayamayiz.

Geçmiş olsun güzel para gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klasik türk taraftarı,yarın persie gol atsin yaaa adam world class diye geçinirsin sağda solda,nani ye de,diego ya da çöp diyordunuz,şimdi kral oldular,zihniyete bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Klasik türk taraftarı,yarın persie gol atsin yaaa adam world class diye geçinirsin sağda solda,nani ye de,diego ya da çöp diyordunuz,şimdi kral oldular,zihniyete bak

Diego mu kral
    Oyunu yavaşlatan diğer insan evladı da o.
    Ne oyunu kurar ne pas dağıtır ancak top kaybediyor.Bir de 10 numarayı verdik yahu şu adama.

• Drogba geldiği gibi gollerini sıralamıştı , takım oyununa 10 level atlatmıştı. Maalesef Rvp = New Guiza

• Sezon başında RvP gelsin diye dualar edilirken daha 4-5.haftada bu adama bunların yapılması Türk insanının karakterini özetliyor.
  • 35 yaşında Drogba Çin'den gelir büyük bir olaymış gibi gösterilir 32 yaşında Persie Manu'dan gelir küçük düşürülmeye çalışılır ayıp be.
    Ayrıca 28 yaşındayım saçlarımın yanları beyazladı benim de ortalama yaşımı söyler misin?
  • "Van Persie 32 yaşında olamaz, en az 35 var saçları beyaz." Sen de haklısın saçlar 32'sinde beyazlamaz zaten, tam 35'inden sonra beyazlamaya başlar. Hollanda da Afrika ya zaten ondan geç kaydetmişler nüfusa. Kemik testi yapılsa 40 bile çıkar bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Sezon başında RvP gelsin diye dualar edilirken daha 4-5.haftada bu adama bunların yapılması Türk insanının karakterini özetliyor.

Rvp Rvp diye zirlayanlar sizlerdiniz.Ben yaşlı forvet istemiyordum ve geleceğini düşünmüyordum ki meğer adam bitikmiş.

Bu sezon ligde 10 golü belki geçer rvp ne dersin?

• arkadaşla robin uefa ve lig toplam 30 gol atarına iddiaya girdik 28 gol var başaracağına inanıyorum
  • Şuan nani hariç, takımda kim oynuyor ki rvp laf attın
  • Van persie 40 yaşında mıymış? Aman allahım bu inanılmaz bilgi gene donanımhaberin futbol bölümünden çıktı daha kimsenin haberi yok müthiş tespit!!! Dünya kamuoyu şokta teşekkürler donanımhaber futbol bölümü <3

• mesele yaş değil 35 yaşında çinden gelen drogbaba bile iyi oynadı.
    vpersie bitmiş etoo bile daha fazla katkı yapardı
  • adam hollandalı daha sen dedenin dogum yılının dogru soyleyemezsin ama adamlar hristiyan oldukları için bilmem kac nesilleri dogum gunune kadar kayıt altına alınmıştır.hadi zenvi olsa tamam haklısıdır dıcem ama oda degil

• Weboda 50 yaşındydı :D RvP yi gomemezsiniz boyle ayıptır hocayi asın kesin ama bu adama böyle diyenlere itibar etmeyin.

• yatisa gelmiş orası kesin adamın topa vuracak gücü yok kosmuyo paso ofsayt çok zor.

• Dikkat ettiyseniz sadece RvP o durumda değil. Tüm takımın fizik gücü yerlerde sürünüyor nani dışında. Tamamen teknik direktör kaynaklı birşey.

• Kandırmayın kendinizi yatışa gelmiş işte , eto geldi gelene gecene sallıyo , Gomez 11de başladı yazdı 2 tane , Drogba geldiğinde daha ilk maçtan gösterdi kendini.o Paraları alıyosan her zaman hazır olacaksın arkadaş .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Drogba geldiği gibi gollerini sıralamıştı , takım oyununa 10 level atlatmıştı. Maalesef Rvp = New Guiza

Ama o dunya yildizi

• Dikkat ! Konuyu açan şahsın eski nicki: Ramiz Karaeski
    Ciddiye alıp cevap verecektim bunu görünce vazgeçtim.
  • Üşenmeyen birisi şu Ramiz'in RVP geldiği zamanki mesajlarını bulsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.