Şimdi Ara

Vanguard: Saga of Heroes (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Oyun Bu Gün Djital Pre Order Yapanlara Açılacak Bilginiz olsun

Ghaza Guildi Olarak 40-50 kişi oyuna başlayacağız.. Bizimle Beraber Başlamak isteyenler PM Atabilrielr..

Server Olarak :

EU PVP Frengrot Server *TEAM SERVER* Serverına karar kılındı ve Faction olarakta. "Order of Alurad" olacağız.

• Bu oyunu cok tuttum mmorp.com da sureklı takıp ettıgım oyunlarlardandı ama hayallerım paralı olmasıyla yıkıldı bırkac sıtede sılkroad gıbı para ıle ıtem fln alınabılecegını boyle oalcagını okumustum ama tamamen paralı olacakmıs glb :( mlsfkı oynıyamıyacagım bu gıdısle .... of of
  • 1.5 yıldır bu oyunu bekliyorum ya
    bi çıkmadı
  • Cıkıyor sımdı ıste:) aslında para verırım bu oyun ıcın ama suan lıse 2 yım bu gıdısle warhammer onlinei bekliyecegim parasız silkroad gibi para ile item alınan bir oyun olsaymıs kesek vanguardsoh
  • Beyler bende almayı düşünüyorum WOW da 20$ a düşmüş bu arada
    50$ fiyatı ign'de satışı yapılıyor KO daki charım banlandı başka charlada oynamam
    Ko gibi aptal bi oyuna bu kadar para harcadım böle bi oyuna 50$ kesinlikle fazla gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 30 Ocak 2007; 1:02:28 >
  • arkadaşlar...bu oyunu Türkiye'de nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

30 ocakta free bir oyunmu olacak yoksa gidip orjinal cd almak zorundamı kalacam bence wyhern hariç diger ucan binekleri iyi yapamamıslar ornek: pegasus ucarken ayarkalarını karada yürür gibi hareket ettirmez

pegasus robot gibi kalsın odun gibi uçsunmu??

online oyunları paralı yapmalarına karşıyım zaten indirirken paramız gidiyor ona bidaha neden vereyim?oyunlar karnımı doyurmuyor oyuna vereceğim parayla gider bir lokantada kendime ziyafet çekerim

Pegasus tabi robot gibi kalmıyacak ama pegasuslar havada ucarken ayaklarını hareket ettirmez.Ayaklarını gosünün hizasına dogru kıvırır ve oyle kalır.Ancak yere yaklastıklarında ayaklarını normal hale sokarlar...

• arkadaşlar oyun tamamıyla bedava arkadaş indirmiş oynuyomuş.yalnız oyun 6.6 gb baya bi büyük artı çok iyi bi sistem olması lazımmış.betasını oynayan bi arkadaşta 3.0 ghz işlemci 2gb ram 512 ekran kartı tavsiye ediyo sesler bile kasıyomuş
  • http://vanguard.mmosite.com/gameinfo/map/map.shtml
    ayrıca isteyenler oyunla iligli bütün bilgilere burdan bakabilirler.ben bu oyunu oynamassam iflah olmam
  • Oyunun neresi bedava o baska yun olmasın mmorpg.com sitesinden alınmıs fiyatı
    * Retail Price: 49.99
    * Monthly Fee: 14.99
  • Biz Oyuna 5 arkadas basladik Fengrot (Team Pvp) (EU) sunucusundayiz thestra kitasindan raceleri sectik birbirimize yakin olabilmek icin. Oynayip iletisim kurmak isteyen olursa Laytuponas, Tordek, Cassidy, Stormrider, Ainariel bunlar arkadaslarin isimleri.
  • Beyler
    bu oyunun en guzel tarafi guildle kendine bir yer almak ,gercekten boyle bir oyun hayal ediyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiseRu -- 21 Şubat 2007; 18:10:21 >
  • evet iddia ediyorum bu oyun online oyun dünyasinda devrim niteligi taşiyan bir oyun wow alişkanligi olanlar baska ama bu oyun piyasayi silecek iddia ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

WOW'dan iyi olcağını sanmıyorum,ancak grafikleri fln çok iyi yeni adalar keşfetmek fln mükemmel bir oyuna benziyor.Oyuna ilk başlıyacaklar büyük avantaj sahibi olucak

Wow dan iyi olabilmesi için ilk önce iyi bir hikayesi olması lazım ki buda biraz zor ama farklı bi tarz gibi görünüyo grafikler fena değil..
  • Beyler merhaba bu oyun bomba gibi geiyor oyunun boyutu bütün pachleri ile beraber tam 17gb yer işgal ediyor ben bu oyunu intenetten satin aldim 49$ order sahibi oldum yani yakinda burada bu konu ile alakali pek cok screen shot yayinlayacagim inşaallah orjinal accountum var nasilmi dersiniz ayni guild wars gibi account aliyorsunuz veriyosunuz credi karti numarasini size odeme gercekleştikten sonra onaylandi ekrani geliyor ve download etmeniz icin bir link mail adersinize geliyor ve cok uzun surecek bir download sureci başliyor su an indiriyorum muhtemelen oyunu ilk alan türküm belkide oyun firmalari türkiyeye güvenmiyor sırf korsan yüzünden misilleme olarak da oyunlarına turkce destegi koymuyorlar hermilete destek var turkiye ye yok gorsunlerki bu millette parasini kıyarak oyun alanlarda var umarim bu davranişim insaallah oyun firmalarinin bize olan fikrini bir nebze olsun degişitirir inşaallah ve oyunlara türkce destegi koyduramam belkide ama en azindan vay be türkiye de legal yollardan oyun alanlar varmiş düşüncesi uyandirarak miletimiz hakkinda olan bu düşüneyi inşaallah kismen de olsa degiştiririm ve bu yolda bir adim atılmasi için bir işik yakarim artık oyunlara türkce destegi konulmasi düşüncesini uyandiririm insaallah neyse beyler bundan sonra burada ayri bir böliüm acarlar insaallah cünki sahibi oldugum oyun 17 gb büyüklügünde alt forumlarda yer aalacak bir oyun degil ayri bir bölümde yer alacak bir oyun saygilarimla sayin admin kardeşim bu oyuna ayrı bir bölüm acarsan sevinirim tekrar ediyorum bir account sahibiyim yakinda inşaallah buradan yazicam size oyun hakkinda her seyi teşekkür ederim

• bu ne ya 2gb ram mi istio oyun oharss...
  • aylık ödemesi 15$ ? (yukarda yazılmış ama.. )

Peki.. "Guild Wars gibi" derken ne kastedildi?
    (ilk başta. aylık ödeme yok SATIN AL OYNA gibi anlamıştımda :/)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamuk -- 21 Mart 2007; 23:28:43 >
  • merhaba kardesim guild wars gibi download ediiildigini kastettim yani download seklini cd si yok su an digital download olarak alabiliyorsun bunu kastettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 23 Mart 2007; 17:25:27 >
  • 3 yerede aynı seyiyazmanın bir anlamı yoq.1 konuya yazdıgında o zaten ust konu olup gerekli kisiler goruyor.Gormesede 1i biseyler yazıldıgında dusecegi gibi 3 ude altlarda kaybolucak.Bu yaptıgını kotuye yormak istemiyorum ama biraz dusunceli ol lutfen...Paylasımınların konunun ana baslıgı altında olursa daha cok ilgi gorur ama zaten bu oyunun 3 baslıgı var ve 3 ununde aynı sekilde yazılmıs senin 3unude up laman birsey ifade etmiyor malesef...
  • hile hurda bug falan varmı oyunda ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.