Şimdi Ara

Vanguard: Saga of Heroes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Massivey Multiplayer Oyunlarının en uzun süreli online oyuncuyu elinde tutan World Of Warcraft büyük bir telaş içerisinde 2007'inin gelme ile beraberinde bir çok online oyunuda getirmekte.Bunların içerisinde en büyük iddalar ile gelen Vanguard görünüşe göre bir çok online oyunu silip götürecek , yaptıkları çalışmalar ve Basına yansıttıkları demeçler bu şekilde.Sony'nin sponsorluğunda gelişen bu oyun bir çok kişi tarafındanda heyecan ile beklenmekte.Online piyasanının en eski firmalarından biri olan Sony UO'dan bu yana bir çok online oyun çıkartmışlardır.Oyuncuları memnuniyet , server kapastesi , oyun hikayeleri , mekanlar , karakterler olsun bir çok online oyunda kendini ispatlamış geniş bir bilgiye sahipler.Tabi buda Sony'i bir numara daha önde götürüyor , Şuana kadar yaptıkları online oyunları ve gene şuana kadar başka firmalarında çıkartmış oldukları online oyunlarada göz atarak hepsini karıstırıp ortaya Alaturka bi oyun çıkartma planındalar her oyunun eksisini , artısını görerek ona göre yeni bir plan üzerinde çalıştılar ve bu planlarını 2007 yılının ilk döneminde çıkartma planındalar.E3 oyun fuarında çok büyük beğeni ile karşılanan Vanguard içerik olarakta online oyunlara bir çok yenilik getirecek gibi.

Single oyunlarda bile göremiyeceğimiz harikalıkta grafikleri olan Vanguard makineyi fazla zorlamayacak seviyede yumuşatılarak oyunların oynamasına uygun şekilde hazırlanmıştır.Oyunun içeriği olarak çok iyi şekilde hazırlanan Vanguard şuana kadar hiç bi online oyunda görülmemiş genişlikte bir haritaya , çevre detayına sahip görünen o ki Vanguard sağlam adımlar ile gelmekte.Oyunda Şehir sistemlerinin mevcut olacağı söyleniyor.Yani belirli oyuncular koloniler halinde dağılarak kendi şehirlerini kurabilecekleri söyleniyor.( Starwars Galaksix'deki gibi ) bunun üzerine kendi arkadaşlarınız ile Gemi satın alıp Yeni adalar keşfedip heniz meraları da yaşamanıza izan verebilen genişlikte bi kapasitesi mevcut.At üstünde savaş , uçan binekler ile dünyayı keşfetmek , bilinmeyen adalarda esrarengiz görevler yapmak hepsinin mevcut olabileceği tahmininizdende büyük bir dünya , büyük bir hikaye herkezi büyüsü altına alacağını düşündüğümüz bu online oyun Beta Tester alımları çok zaman önce başlanmıstır.Beta testerların yaptığı açıklamalara göre oyun çıktığı zaman etrafta başka online oyunu bırakmayacağını ve anlatmak ile oyunun içerisindeki detayları incelikleri bitiremediklerini söylemektedirler.

Bu konumda bizimde oyunun çıkmasını beklemekten başka bir çağremiz kalmıyor.Fakat görünen şuki oyun çıktığı zaman bir çok kişi bu oyunda olacak ve uzun bir süre bu oyun kunuşulup , oynanacak gibi.Şimdiden Vanguard görüşmek üzere ;)

HABER KAYNAK : Hisaroyun.com

bu oyuna kimler geçmeyi düşünüyor 30 Ocakta çıkıcak Hisaroyun.com Ekibinden 40'dan fazla kişi başlayacaklarını belirttiler.Oyun detayları falan sitede yazıyor çok ilginç bir şeye benziyor. Wow'dan çok daha iyi olacağı kesinde

hem grafik hem oyun içeriği falan şahsen ben bekliyorum.

• WOW'dan iyi olcağını sanmıyorum,ancak grafikleri fln çok iyi yeni adalar keşfetmek fln mükemmel bir oyuna benziyor.Oyuna ilk başlıyacaklar büyük avantaj sahibi olucak
  • cok guzel bır oyuna benzıyor saolll
  • aciklama icin saol oyun icerik bakımından cok iyiye benziyor ama bunun yerine warhammer i beklerim. o içerik olarak cokdaha fazla seye sahip
  • tek kelimeyle güzell hele su son resme bittim
  • Oyunda Uçan binekler ile istediğinz şekilde kullanabiliyorsuunz oyundaki uçan bineklerden biraz görüntü :)

Hem oyunda ucan Mount dediğin böyle olur :)

Vanguard World

http://www.youtube.com/watch?v=6_0gB4juYko

Whyven

http://www.youtube.com/watch?v=4CC66V1W1lw

Pegasus

http://www.youtube.com/watch?v=nru6sO8u7Iw

Griffen :)

http://www.youtube.com/watch?v=7sjx2830UfE

• Oyunda Guild Sistemi Çok Gelişmiş. Guildinize guildiniz 50 kişiyse falan gidiyorsunuz bi yer satın alıp oraya Guild Şehriiniz kuruyorsunuz belirli bi seviyeden sonra şehinizi surlarla çevire biliyorsunuz + guild levelinz yüksekse şehir içi alış verişleri ucuza yapıp düşük guild levellerin giremediği istancelere gire bilme hakkınız oluyor.

Oyunun Crafterı zaten ayrı bir oyun gibi.

Yaptıkları açıklamada End Game istancelerden düşücek itemler ile eşit sefiyede item craft edileceği söyleniyor ve craft animasyonları vs okadar iyi ki

Lumberjeksiniz ( ağaç kesen ) ormadanda gördüğünüz her hangi bir ağacı gidip testere ile gerçekten kesiyorsunuz ağaç düşüyor ve hafifden yer sallanıyor falan okadar detaylı yapmıslar.

Demirciler Demir dövme ocaklarında harbiden kontrol sizde olarak devir dövüp kılıçlar yapacaksınız ve yaptıklarınız çok iyi şeyler olucak

ticareti çok geniş olacak olan bu oyunda oyunu comseptide bir hayli büyük oldugunu görebilmek mümkün

örneğin Assasin açmıssanız ( Suikasci ) bir targıtı ne kadar fazla görünmeden takip ederseniz vuracağız damage okadar fazla oluyor ( gizlice takip ederken lore göre onun zayıf noklarını daha iyi görüyorsun )

yada Bir adam Islaksa sudan geçmişse veya bir mage Frost büyülerini kullanmıssa Druid arkasından Yıldırım çaktıgında ekstra damage alacak çünkü su elektiri iletir cinsinden.

Rangerlar zaten tam bir doğa adamı Dağda tek kaldığınzda etrafda ufak çaplı bir araştırma yapabiliyor ve etrafta sizin işinze yaran itemleri toplaya biliyorsunuz.

Oyunun PVP'side çok geniş olucak 3 Ayrı faction var ve bu 3 ayrı factionlar birbirleri arasında yavaşlar olacak.

+

FreeforAll serverlarıda olucak ( PVP için ) o serverlarda factionlar kendi arlarındada savaşacak ve insanların üstünden düşenleri lootlaya bilecekler. ( Sadece Free for all serverları için geçerli lootlamak )

Oyun çoook çoook geniş bir sisteme sahip anlatmak ile bitereceğimi zannetmiyoruym :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Max levele ulaştıktan sonra raidlerden başka yapacak birşey kalmayan monoton ötesi bir world of warcrafttan çok daha iyi olacağına eminim.. Çıktığı gün world of warcraftı bırakıp vanguarda başlıyorum kesinlikle.. 30 ocak için sabırsızlanıyorum şimdiden.
  • :)
  • 30 ocakta free bir oyunmu olacak yoksa gidip orjinal cd almak zorundamı kalacam bence wyhern hariç diger ucan binekleri iyi yapamamıslar ornek: pegasus ucarken ayarkalarını karada yürür gibi hareket ettirmez
  • Abi uçarken kendini yükselktmek için elbette ayak animasyonları olucak bu arada oyun paralı olucak evet
  • oyun evt güzel videoları izledim ama kimse inkar etmemeli wow a cok benzetilmeye çalısılmıs yanı spell bar bile aynı şekilde
    dmg vurdukça cıkan yazıların rengi şekili bile aynı ama oyun güzel olucak gibi

para lı olması ise kötü tabıkı :) bu oyuna para vereceğime wow para vermeyi sürdürürüm daha ii tabi bu benim görüşüm herkezinki başkadır
  • tamam bi soru daha wowa para vermedim cünkü oyun oynamak için aylık para istiyor bu oynamak için para isticekmi wow gibi eger git orjinal cd al derse hemen kosa kosa ama para ode derse oynamak için
  • aylık para isteyecek elbette + oyunun içeriği bakımından çook çook daha geniş bi yapıya sahip wow ile kıyaslama yapmak bile komik kalıyor :)
  • valla tavsiye olarak hangi online oyun olursa olsun.Freeshardlar gibi emeğinizin karşılığı alamayacağınız yerlerde oynamanızı tavsiye etmem hele bu gunun gibi geniç çaplı oyunlarda kesinlikle ve kesinlikle orjinal!.. ki bu oyunun betasını zaten çıkartamazlar.
  • http://www.youtube.com/watch?v=wUoGf6Ez90o ( SON Halinden Bir Vidyo Oyun İçin Dikkat edin :) )
  • Salı Günü Oyunun Betası Bitiyor.Orjinaline Az kaldı bekleyenlerine Duygulur..
  • off bu kadar talihsizlik olurmu lotr online betaya dalmıştım bi ara mailime bakmak aklıma geldi baktım vanguard closed beta key. sevindim ama kısa sürdü sevincim beta kaydını durdumuşlar. artık trial sürüm deneyip öyle karar vericez.
  • wow un kalbimde ayrı biyeri war ama başlıcam bu oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

30 ocakta free bir oyunmu olacak yoksa gidip orjinal cd almak zorundamı kalacam bence wyhern hariç diger ucan binekleri iyi yapamamıslar ornek: pegasus ucarken ayarkalarını karada yürür gibi hareket ettirmez

pegasus robot gibi kalsın odun gibi uçsunmu??

online oyunları paralı yapmalarına karşıyım zaten indirirken paramız gidiyor ona bidaha neden vereyim?oyunlar karnımı doyurmuyor oyuna vereceğim parayla gider bir lokantada kendime ziyafet çekerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.