Şimdi Ara

Vankyo Leisure 495W - İnceleme ve kullanım bilgilerim (Ev) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
9
Favori
17.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 410 modeli için ne diyorsunuz arkadaşlar ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umitkilic U kullanıcısına yanıt

Dostum sende Leisure 495W kullnaıyorsun galiba bu ürünü almak istiyorum ama android sürümü kaç acaba kutu içeriğinden 9 ile geliyor güncelleme geldi mi android 10 ve ya 11 mi şuanda.

+ olarak chrome dan film sitelerinden film izleyebiliyor muyuz.

• bilgin_yener kullanıcısına yanıt

Dostum bu ürünü almak istiyorum ama android sürümü kaç acaba kutu içeriğinden 9 ile geliyor güncelleme geldi mi android 10 ve ya 11 mi şuanda.

+ olarak chrome dan film sitelerinden film izleyebiliyor muyuz.

• Merhaba bendeki ilk versiyon android yok 2 sene önce aldım. Mi box takıp kullanıyorum. Daha mesajı günceleyemedim ancak şöyle bir olumsuzluk oldu. Üründe 5-6 ay önce görüntünün ortasında karanlık alan oluşmaya başladı. Camdaki is gibi. Garantisi devam ettiği için oyuncak hobi firmasına orjinal kutu ve faturası ile gönderdim. Ancak servis teknisyeni bu kullanıcı hatası havalandırmasını temizlememişsiniz cihaz led paneli yanmış dedi. Bende sonra kendim açıp baktım içindeki lcd ekran kendi led ışığın ısısı ile kararmış yanmış bozulmuş. Oyuncak hobi ile konuştum. Bu tüketici değil tasarım hatası vs toplasan 200 saat kullanmadım olamaz vs servis raporu gönderin şikayet edeceğim dedim. Ama ürünü geri gönderdiklerinde ne kutuda ne mailde servis raporu yoktu. Ayrıca iletişim bilgilerinden mailde attım wh yazdım ürünün arkasında durmadılar ücretli onarım 1750 tl istediler. Bende kabul etmedim.. Ama nafile. Cihaz netlik ve fonksiyon olarak çok iyi ama şuan çöp oldu herşeyi çalışıyor ama ortasında kararma var rahatsız ediyor. Bende bu yıl değiştireceğim. 2-3 pahalı olsun arkasında duran firma olsun. Havitlere bakıyorum. Sizinde bulduğunuz bir model olursa paylaşın lütfen. Konuyu ve görselleri en kısa sürede ekleyeceğim. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 11 Kasım 2024; 18:18:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bilgin_yener kullanıcısına yanıt

Wanbo X2 Max 1080p Android bu cihaza bakıyorum bende ama aklımda şu soru var android 9 ne kadar güncel. + olarak chrome apk kurup film izleyebiliyor muyum cihaz da bana bunlar lazım.

Ya da az para fiyat performans HY320 model Android 11 ile geliyor + 1080p

Vankyo Leisure 495W - İnceleme ve kullanım bilgilerim (Ev)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 11 Kasım 2024; 18:18:23 >
  • Projeksiyonu duvara monta etmek istiyorum aparat kullanan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.incehesap.com/ezcool-h2-max-390-ansi-lumen-android-11-akilli-projeksiyon-cihazi-fiyati-74939/
    bu cihazla vankyo h300a ve konudaki model arasında kaldım. Linkteki projeksiyonu kullanan var mı? 390 ANSI lümen yazıyor. Bu fiyata bayağı iyi gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

Knk ikisi arasında android sürüm farkı var ezchool android 11 h300a android 9 ezchool tamamen el ile fokus filan özelliği var + kapatıp çatıgında tarih saat hep sıfırlanıyor diyorlar wifi bağlantısı kopuyor.

Eğer ikisi arasında kaldıysan H300a tamamen tercih edilir. ama bana sorucak olursan;

https://www.oyuncakhobi.com/vankyo-leisure-495w

• ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt

Altında Tripot girişi var duvar aparatı alıp takabilirsin sorun olmaz.

• ben bu ürünü 4-5 aydır kullanıyorum , Vankyo Leisure 495W kamplarda ve evde fena performans vermiyor ancak daha iyi leri de var tabii ki bu fiyata oldukça iyi gibi , evdeki duvara 260 '' olarak yansıtıyorum netlik biraz azalıyor ama sinema gibi oluyor şimdilik memnunum ancak firmanın arkasında durmasını beklerdim yukarıda problemler yaşanmış

• Android islemcisine tivibu yukledim ancak goruntu seste senkronizasyon problemi oluyor bir sure sonra....ancak mistick baglayinca onun uzerinden acildiginda bu problem yok....cozumu bilen var mi cihazin kendisi uzerinden film izlerken senkronizasyon problemini nasil cozeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.