Şimdi Ara

Vantec Power Supply Vibrasyon ve Ses önleyici Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar bu urunden kullananız varmı?cidden sesi kesiyorsa almayı dusunuyorum onerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Couragix -- 6 Kasım 2004, 3:22:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Couragix

mrb arkadaslar bu urunden kullananız varmı?cidden sesi kesiyorsa almayı dusunuyorum onerilerinizi bekliyorum

Bu ürünü nerden buldun adres verirsen ben alıp denerim

• dijitalcenter da vardı kasa fanları içinde vardı
  • Ben gerek olmadığını düşünüyorum. Aynı olayı şöylede yapabiliriz. Paket lastikleri varya ince, onları ortadan kes ikiye, fanların yada PSU nun civatalarının olduğu yere 1 kere dola ve sonra civataları sık. Sonuçta bize gereken titreşimi abzorve edecek, iç sürtünmelerine harcayacak bir malzeme. Paket lastiği olabilir kauçuktan yapılmış her türlü malzeme olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yavuz

Ben gerek olmadığını düşünüyorum. Aynı olayı şöylede yapabiliriz. Paket lastikleri varya ince, onları ortadan kes ikiye, fanların yada PSU nun civatalarının olduğu yere 1 kere dola ve sonra civataları sık. Sonuçta bize gereken titreşimi abzorve edecek, iç sürtünmelerine harcayacak bir malzeme. Paket lastiği olabilir kauçuktan yapılmış her türlü malzeme olabilir.

kardeş iyi güzel söylüyorsunda yapacağımız uygulama onun gibi olurmu orası mechul bi kullanan olsada bize nasıl bi sonuş aldığını söylese ne kadar iyi olur...

Speed-Step kardeş adresi burası:http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=AAAA2&Brand_ID=&Page=2
  • Couragix ben yaptım kullanıyorum kardeş:) PSU ya, ön kasa fanında ve HDD kızaklarına koydum.Titreşim ve gürültü olarak bi nebze azalma oldu... ama tabiki sıfır olmuyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orjinalden alıntı: Couragix

mrb arkadaslar bu urunden kullananız varmı?cidden sesi kesiyorsa almayı dusunuyorum onerilerinizi bekliyorum

Bu ürünü nerden buldun adres verirsen ben alıp denerim

resime sağ tıkla özellikler de
    anlamanın en iyi yolu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goke -- 6 Kasım 2004, 5:32:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yavuz

Couragix ben yaptım kullanıyorum kardeş:) PSU ya, ön kasa fanında ve HDD kızaklarına koydum.Titreşim ve gürültü olarak bi nebze azalma oldu... ama tabiki sıfır olmuyo.

eyvallah kardeş saolasın bende hemen alacam bi tane geceleri başımı ağrıtıyo pok yiyen bilgisayar :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.