Hiç hatırlamıyorum. Bir bakmak lazım sitesinden. Havalar saçma sapan gidiyor. O nedenle uzun süreler açık kalacak diye düşünüyorum bu aletler. DC motor işi düşünülmeli bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (246. sayfa)
-
-
Amazon'dan aldığım Levoit'in 28 db olan modelinden çok memnunum. Dışarıda sabahlara kadar muhabbet eden çingen ruhlu kadınların sesinden kurtuldum, camları kapıyorum. 1. kademede yani uyku modunda çok sessiz. Benim gibi uykuya dalmakta zorluk çeken ve zırt pırt uyanan birisi olarak gayet memnun kaldım.
istanbul gibi yerde gayet iş görüyor. Kule tipi var güzelmiş ya, görüntüsü odada duruşu falan.
-
Merhaba
Boyu kısa değil mi hocam, yani yatak yüksekliği biraz büyük olduğunda, yada uzun boyluysanız oturdugunuz yerde tam olarak randıman veriyormu ?
Birde ne kadara almıştınız, şu an 3.700 gözükmekte ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hankı 132 cm Gri 5 Kanat Tavan Vantilatörü
7.999 TL
Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 159 TL de para iadesi alabilirsiniz.
koctas.com.trHankı 132 cm Gri 5 Kanat Tavan Vantilatörühttps://www.koctas.com.tr/hanki-132-cm-gri-5-kanat-tavan-vantilatoru/p/2000035026
-
Buna diyorlarki boyu 90 cm. ama normal pervaneli alsaydınız genişliği o kadar olmazdı diyorlar
-
Bence boyu makul, zaten esinti rahatlıkla ulaşıyor. Dönüş çapı çok iyi çok geniş alana üflüyor. Randıman veriyor, 1. kademede son derece yeterli. Çok sıcak havada belki 2 olur. Evet 3.700'e aldım.
-
Levoit hoşuma gitti. 5 kademe var. 6. kademe olsaydı süper olurdu, biraz yakın tutmak gerekiyor.
-
Değerli arkadaşlar merhaba. Konuya katkı veren herkese teşekkür ederim. Bir eve (ağırlıklı yatak odasında kullanılacak), bir iş yerine (oda çok sıcak, çok güneş alıyor, m2 kare olarak büyük değil, tek kişilik ofis) vantilatör lazım. Yorumlardan okuduğum kadarıyla Mi Fan 2 ve Levoit arasında kaldım. F/P açısından hangisini önerirsiniz ?
Edit: 1 adet levoit alındı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 8 Ağustos 2024; 18:32:0 > -
Arkadaşlar merhaba, buradaki fırsatları takip ederek Mi smart standing Fan 2 aldım 3 hafta kadar önce. aşağı yukarı ayar yaparken boyun kısmı kırıldı. bu kadar dandik bir plastik malzeme kullanılmasına şaşırdım açıkçası. başına bu olay gelen yada bir çözüm bulan varmı? değişiyor mu bu parça? kırıldığı için garanti de işe yaramayacak büyük ihtimal.
-
Levoit
Aşağı yukarı ayarı dediğiniz yükseklik ayarı mı? Yoksa pervane kısmının yukarı aşağı eğimi miydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pervane kısmının aşağı yukarı eğimi
-
Aynı özelliklerde değilmiş.Arçelik müşteri hizmetlerine sordum flavel 1690 DC motor, yeni seri 16370 ise AC motormuş.
HOCAM 2022 DE BİR KULLANICI BÖYLE YAZMIŞ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 8 Ağustos 2024; 22:11:14 > -
Sıfır bir tane buldum adam 3500 diyor ama hiç düşmüyor eski olduğu için garantisi de yoktur ama sıfır ürün sizce 3500 tl nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 8 Ağustos 2024; 23:40:45 >
Fakir Prestige TVL 90 S Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör
6.339 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 177 TL daha uyguna gelir.
idefixFakir Prestige TVL 90 S Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör - idefixhttps://www.idefix.com/fakir-prestige-tvl-90-s-uzaktan-kumandali-kule-tipi-vantilator-p-558690
-
Bence güzel fiyat. Şansınızı deneyin derim. Bende garanti konusunda bu ülke de hiç aradığım şey değildir. Ürün güzelse alırım her zaman.
Philips 5000 serisi kule fan var , pahalı ama önerir misiniz. Yoksa yaz bitmesine az kaldı , sene sonuna doğru indirim olurmu sizce (düşük ihtimal ama)
Amazon onu bana 1 ay önce filan 5000Tlye önermişti kişiye özel değilse eğer. O zaman önemsememiştim ama sonradan almadığıma pişman oldum.
-
Beko 31650 Av Ayaklı Vantilatör
3,499 TL
Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 69 TL de para iadesi alabiliyorsunuz.
koctas.com.tr31650 Av Ayaklı Vantilatörhttps://www.koctas.com.tr/beko-31650-av-ayakli-vantilator/p/5000905299 -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X