Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.978
Cevap
222
Favori
518.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Mi Fan 2’de salınım modunda ufak bir gıcırtı sesi gibi bir ses geliyor sağa sola dönerken. Benzeri sorun yaşayan var mı? Yoksa ben bir şeyleri yanlış mı yaptım kurarken. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erturkmen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam stoğa girer diye takip ediyorum bende, ne kadar a aldınız acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siyasiyabend S kullanıcısına yanıt

Sağolun, 2.999 TL ye almıştım hocam. Chrome eklenti mağazasında distill web monitor diye bir eklenti var ben bazen takipler için bunu kullanıyorum, öneririm.

hocam o eklenti kullanımı nasıl :) kısa bilgi verebilirmisiniz

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Şu videonun 35. saniyesinden itibaren izleyebilirsiniz. (öncesi kurulumu anlatıyor) Mantığı basit web sayfasında izlemek istediğiniz bir alanı seçiyorsunuz (fiyat olur stok bilgisi olur randevu olur vb), bu alandaki değişikiliği belirli periyotta (schedule checks) kontrol edip değişiklik olduğunda uyarı veriyor.

Zaten kurduktan sonra chrome kullandıkça, yeni bir sekme açıp kontroller yaptığını (belirlediğiniz periyoda göre) değişiklik varsa uyarı verdiğini göreceksiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=8bT_GRlY7aE

cok tesekkur ederim

• LBerke12 L kullanıcısına yanıt

Hocam sesi dinleyin eğer bendeki gibi ayak kısmındaki tablaya ek yerinden geliyorsa söküp takın ses kesiliyor.

• serqet S kullanıcısına yanıt

Fiyatı anlık düşmüş sanırım. Kaçırdık.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bölge olarak Türkiye seçerseniz server daha sorunsuz, kameraları, bluetooth ısı ve nem ölçerleri ve vantilatörü Türkiye olarak kurdum, özellikle kameralarda çok farkediyor. Ağ geçidi cihazları Çin dışında bölgeye kurulmuyor maalesef, EU versiyonlarını almak gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cato16 kullanıcısına yanıt

Evet burada paylaşmışlardı hatta ben paylaşımın ertesi günü almıştım.

• kumtel >> 999 TL

www.hepsiburada.com
    Kumtel KTF-315 Ayaklı Vantilatör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/7UPeErnIFePo
  • ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt

Bulaşmayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hankı 132 cm Gri 5 Kanat Tavan Vantilatörü

7,999 TL

Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 159 TL de para iadesi alabilirsiniz.

koctas.com.tr
    Hankı 132 cm Gri 5 Kanat Tavan Vantilatörü
    https://www.koctas.com.tr/hanki-132-cm-gri-5-kanat-tavan-vantilatoru/p/2000035026

• https://www.koctas.com.tr/burbank-132-cm-beyaz-tavan-vantilatoru-4-kanat/p/2000034512?shop=koctas

mobilden alırsanız 5888 tl ye geliyor.%15 indirim var...

300 tl koçtaş, 150 tl de yapı market harcaması olarak toplam 450 world puan geliyor ayrıca.

• Amazon LEVOIT Kule Fan geldi. Memnunum tavsiye ederim.

• Uwais kullanıcısına yanıt
    Fiyatı neydi hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Bim'den 700'e almıştım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Hatta 1. seviyede epey sessiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratseker M kullanıcısına yanıt

3000 Tl

• Beko 31650 Av Ayaklı Vantilatör

3,499 TL

Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 69 TL de para iadesi alabilirsiniz.

• LBerke12 L kullanıcısına yanıt

Alıntı "eğer benimkiyle aynıysa motordan geliyor. Bazı forumlarda WD40 sürün geçer demişler. Ben değişim isteyecektim ama uğraşmak istemediğim icin vermedim 5 gündür kullanıyorum memnunum. Eğer ses cok rahatsız ederse WD40 sıkacağım o dönen kısımdakı deliğe."

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.